~~mrowka | |
|
|
witam, proszę o opinię na temat okien z salonów sprzedaży ze stalowej woli, które z nich polecacie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~szklarz | |
|
|
chcesz tanie czy dobre?
|
|
|
~~mrowka | |
|
|
dobre jesli ktoś może coś polecić, będę wdzięczna!
|
|
|
~~uwo | |
|
|
polecam Oknoplast
|
|
|
|
|
|
drutex :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~Darek | |
|
|
Ja mam z Domluxu. Bardzo dobre a i drogie bardzo nie byly.
|
|
|
~~mrowka | |
|
|
a co z okno-res?
|
|
|
~~znawca | |
|
|
KSM - krótki termin realizacji w stosunku do konkurencji, okna niedrogie i dość solidne, Oknores - koszmarnie długi czas oczekiwania (do 6 tygodni :co?, sporo droższe, Trocal - cena pomiędzy powyżej wymienionymi ale 3-komorowe, podczas gdy dwie piersze firmy 5-komorowe.
Ogólnie każde powinny być lepsze od starych, ale jest jedna zasada - trzeba stać przy ekipie montującej okna i patrzeć im na ręce bo potrafią niezłe numery wykręcić niestety. |
|
|
~~ktos. | |
|
|
Najpierw musisz podjąć decyzję jakie okna chcesz kupić, Plastik czy drewno. I jedne i drugie nie są doskonałe. Później poczytać na forach internetowych , by idąc do firmy mieć "jakąś" wiedzę. Producenci mamią wielokomorowymi profilami, trzema szybami, itp. są w tym ukryte kruczki techniczne i marketingowe. Dopiero później, po prostu odwiedź kojejno kilka firm. Proponuje zacząć od Rozwadowa. W okolicach Rynku jest pięć (co najmniej) takich firm.
|
|
|
|
|
|
Jeśli okna to tylko z Widoku...Polecam
|
|
~~leszek | |
|
|
Ja zamontowałem plastiki w duzym domu z Oknoplast Kraków mozna je zamówic w Rozwadowie w Rynku.Mam je juz czwrty rok i wszystko super bardzo dobra jakosć do ceny.
|
|
|
~~mrowka | |
|
|
dzieki wszystkim za porady
|
|
|
~~bruni | |
|
|
jak plastiki to KSM okna bardzo solidne jak i niedrogie..
|
|
|
~~quarti | |
|
|
Ja osobiście mam okna z okno-res. Jestem zadowolony. Ale smialo równiez moge polecic okna z okno plastu (rynek w Rozwadowie).
|
|
|