|
|
|
CYTAT Właśnie twój język świadczy o tym kim jesteś. Myślałem,że nie ma głupszej istoty od robaczewskiej i tej drugiej z różowym koniem. Okazuje się ,że się znalazła .Na stalowym mieście...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myśl dalej może zostaniesz myśliwym
|
|
|
|
|
CYTAT Andrzejek, taka polityka rozdawnictwa występuje od 1989 roku. Panom miliony, a ludowi ochłapy. Akcje prywatyzowanych przedsiębiorstw pracownikom za free to sprawiedliwe? Zwykłe pracownice przedsiębiorstwa poczta - telegraf - telefon, jak prywatyzowano i wydzielano z tego Tepsę dostały tyle za darmo, że pobudowały sobie domy, pokupowały dobre auta. Teraz w 2012 roku kolejny prezent od państwa dostaną młodzi pracownicy Poczty Polskiej, bo te osoby, które w latach 90tych wzięły akcje Tepsy już nie mogą ponownie brać. Znajomy dostał w latach 90tych akcje Pekao SA i ma teraz za free ponad 100000zł. Po co grać w Lotto? Państwo da. Wybranym. Tak samo z tymi mieszkaniami. Mieszkania to tylko ułamek tej niesprawiedliwości. To się robi na otarcie łez, żeby nie było buntu społecznego. Kowalski dostanie ochłap w postaci mieszkania, za które i tak płacił czynsz przez lata i myśli, że złapał Pana Boga za nogi. Lwią część majątku narodowego, na który pracowali wszyscy Polacy po wojnie wzięli sobie wybrani. Ci co mieli szczęście być przy korycie zrobili fortuny tak szybko, że na zachodzie można tylko pomarzyć o takim wzbogaceniu, ci którzy pracowali w dobrym przedsiębiorstwie dostali za darmo kapitał podczas prywatyzacji poprzez akcje. Inni muszą brać kredyty na wiele lat. To jest ten równy start, ta sprawiedliwość społeczna. Całość przemian po 1989 roku to jedna wielka niesprawiedliwość. To Wałęsa głosił na początku o tych stu milionach dla każdego. Chciał podzielić majątek po równo i dać każdemu Polakowi. Korwin Mikke chciał przeznaczyć ten majątek na fundusz emerytalny dla pokolenia, które go wypracowało. Obawiam się co będzie, jak cały majątek zostanie sprzedany, a w wiek emerytalny wejdzie powojenny wyż demograficzny. Kto im da utrzymanie na starość i z czego? Młodzi, którzy pracują za 1000 - 1500 zł? Rozdawnictwo, drogi kolego, to było za komuny. Wszystko za darmo, dla kolesi z PZPR i ich sympatyków. Do tego "interesu" rozdawniczego dokładalismy wszyscy. Bo dobro wspólne to dobro niczyje. A to jednak musi byc z czegos sfinansowane. I było.... skąd to wiemy. Do tej pory za to płacimy. Sprawiedliwie tez było podobno za komuny wszycy mieli jednakowe g...no. i to było fajne, bo nikt nikomu niczego nie zazdrościł. No, że juz o utęsknionej sprawiedliwosci- made in USA- nie wspomnę. Marzeniu wszystkich "prawychpolaków", wszechpolaków i innych prawdziwych patriotów. Sprawiedliwości nie ma tam za nic, a posiadany majatek jak nigdzie stymuluje polaków do nienawisci. W USA polak polakowi wilkiem. I tam kazdy zapie...la nie czeka na "rozdawnictwo". |
|
|
|
|
Jarek ma wsparcie kota. I to mu wystarczy.
Wszak Alik zostanie Pierwszym Damem. Chyba zagłosuję na NICH aby to zobaczyć. Przynajmniej będzie wesoło |
|
|
|
|
Najwiekszą świadomość otrzymuje homosapiens jak za chwile go wsadzą do pieca krematoryjnego a przydało bysie żeby najwiekszą świadomość wyssał z mlekiem matki która posiadłaby wysokie morale.
|
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
" border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
"Warto dodać że Jarosław jest kawalerem, robi pod siebie i nie ma żadnej partnerki, nie posiada również samochodu. Nie wiadomo w jaki sposób zaspokaja swoje instynkty. Wtajemniczeni twierdzą, że widzieli u niego włosy między palcami. Inna teoria głosi. że Placek gustuje, ale nie w paniach. Nie znajduje ona jednak potwierdzenia w jego poglądach. Jest wielkim miłośnikiem zwierząt - samotnie mieszka z kotem i mamusią. Wynika z tego, że gdy nasz Jaro pragnie zaspokoić potrzeby to odwraca kota ogonem. "http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
CYTAT \"Warto dodać że Jarosław jest kawalerem, robi pod siebie i nie ma żadnej partnerki, nie posiada również samochodu. Nie wiadomo w jaki sposób zaspokaja swoje instynkty. Wtajemniczeni twierdzą, że widzieli u niego włosy między palcami. Inna teoria głosi. że Placek gustuje, ale nie w paniach. Nie znajduje ona jednak potwierdzenia w jego poglądach. Jest wielkim miłośnikiem zwierząt - samotnie mieszka z kotem i mamusią. Wynika z tego, że gdy nasz Jaro pragnie zaspokoić potrzeby to odwraca kota ogonem. \"http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski więc dużo sie nie różni od prezydenta na którego oddałeś 2 razy swój głos wiadomo o prezydenta jakiego miasta chodzi ! czy wtedy też miałeś takie dylematy? Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
CYTAT raczej należy zadać pytanie co stało się z mediami że nagle obróciły obraz o 360 stopni!może naprawdę był taki jak pokazują go po śmierci... Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
Nie rozumiem co mi tutaj imputujesz. Dementuję: nie głosowałem
|
|
|
|
ciciolinku/ko
a ty jesteś facet czy kobieta? i jak zaspokajasz swoje instynkty? @@@ |
|
|
|
|
Nie martw się Misiu dla każdego coś dobrego
|
|
|
|
Obserwując to szczeniackie obrzucanie się błotem na poziomie gimnazjum, podtrzymuję swą wcześniejszą opinię, że bierne prawo wyborcze powinno się zaczynać nie wcześniej niż w wieku 30 lat.
Ten jest gejem, tamten ma zeza, a tamten się zesrał itd. Czy takie osoby powinny mieć prawo głosu? PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
wyborco słyszałeś o demokracji ważonej? Może to jest rozwiązanie.
A propo twojego bulwersu- take it easy babe Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Zgadzam sie z WYBORCA PO geje, zezowaci i ci co sraja nie powinni miec prawa glosu
|
|
|
|
|
wiecie co?? rzygam tym PiSem!!
Gdzie nie pójdę to PiS!.. w radio tylko PiS.. babki na ulicy PiS. I jakby tego było mało to byłem teraz w kościele znaczy się dopiero co wróciłem i wchodząc na plac kościelny zauważyłem (babcie) ładnie mówiąc która siedziała za stolikiem i zbierała podpisy przed i po mszy na J.Kaczyńskiego i co najlepsze stał kościelny i ksiądz nie daleko tej (babci) i mówili do moherów (idzie pani dać podpis na Jarosława Kaczyńskiego?) Ruszyło mnie to na tyle ze powiedziałem głośno przed kościołem że nie przyszedłem tutaj podpisywać stołka kaczyńskiemu a pomodlić się.. to wszystkie mohery z gębą na mnie a że jestem człowiek wybuchowy dostała jedna z drugą OPR przy kosciele.. PiS nawet pod kościoł sie pcha!! do czego to podobne :) |
|
|
|
|
W naszej parafii również ksiądz nawoływał do udzielenia poparcia J. Kaczyńskiemu. Do kościoła będą chodzić ludzie z jedynej słusznej partii i w kraju zyska przywileje ten kto chodzi do kościoła
|
|
|
|
CYTAT W naszej parafii również ksiądz nawoływał do udzielenia poparcia J. Kaczyńskiemu. Do kościoła będą chodzić ludzie z jedynej słusznej partii i w kraju zyska przywileje ten kto chodzi do kościoła kościół Przesadza i to przez wielkie P!! :) |
|
|
|
|
Walić Ich wszystkich, ja robie im kuku i głosuje na Napieralskiego SLD ,gorzej już być nie może.
POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Radzę wam dobrze opanować jazdę samochodem na wstecznym biegu
bo jak Jaro zostanie prezydentem to będzie wypełniał wolę Śp. Lecha Kaczyńskiego i pięć lat będziemy tylko cofali się do tyłu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|