~~Eryk | |
|
|
Czy ktoś coś słyszał o pobiciu w Arkadii w Stalowej Woli, Gość podobno zmarłw szpitalu. To było chyba w czwartek albo w piątek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~citizen | |
|
|
CYTAT Czy ktoś coś słyszał o pobiciu w Arkadii w Stalowej Woli, Gość podobno zmarłw szpitalu. To było chyba w czwartek albo w piątek. Arkadia to najbardziej zle ochraniana dyskoteka. Bylem tam kilka razy i spotkalem sie z przejawem chamstwa i agresji zarowno ze stony osob (ze wsi)tam balujacych jak rowniez i ochroniarzy. Nie dosc ze ci ostatni maja daleko w d*pie jak ktos dostaje po zebach to jeszcze z dyskoteki wywalaja nie tych ktorzy robia awantury zas tych ktorzy zostali pobici. Sam osobiscie spotkalem sie z takim przypadkiem jak jakis gowniarz z jakies miejscowosci skakal do wszytkich a ochrona nie reagowala jak sie pozniej okazalo to jakis kasiasty wyrostek majacy ukladziki z ochrona. Z hukiem wyleciala wtedy tamta niewinna osoba. Na dyskoteki tego typu powinni byc wpuszczani jedynie pelnoletne osoby legitymujace sie dowodem tozsamosci. Robi sie wielkie halo za awantury na stadionach. Moze ktos w koncu ruszy mozgiem i zacznie pewne wnioski wyciagac rowniez z wypadkow majacych miejsce na imprezach masowych !!! |
|
|
~~Sesio | |
|
|
Jesli to prawda... to nie 1 i nie ostatni raz... tam juz tak jest...
|
|
|
~~kr8 | |
|
|
to, ze wpuszcza sie osoby niepelnoletnie to nie widzimisie ochrony, tylko polecenie wlasciciela lokalu. biznes is biznes.
co do dokumentow - sprawdz to, a mozesz sie zdziwic. |
|
|
|
|
"kr8”, co do dokumentów ochroniarzy z Planety, nie mam zastrzeżeń, firma działa profesjonalnie. Mam nadzieję, że "ochroniarze" z Arkadii, też mogą pochwalić się potrzebnymi dokumentami, potwierdzającymi przeszkolenie z ochrony |
|
|
~~znajoma | |
|
|
CYTAT to, ze wpuszcza sie osoby niepelnoletnie to nie widzimisie ochrony, tylko polecenie wlasciciela lokalu. biznes is biznes. co do dokumentow - sprawdz to, a mozesz sie zdziwic. Nie rozśmieszaj mnie kolego Znam ochroniarza z Planety i wiem, że nie ma żadnej licencji i niektórzy z jego kolegów też. Co do Arkadii to nawet się nie wypowiadam bo szkoda słów na to bagno. Tam to psy powinny wparować kiedys i okazałoby się, że 2/5 imprezy to niepełnoletnie lalunie i lalusie. Masakra. Zastanawiam się tylko kto normalny chodzi na ten spend...Ale co zrobić kiedy w tym mieście nie ma nic normalniejszego? |
|
|
~~--- | |
|
|
Te speluny to juz dawno powinni pozamykać bo z tego nie ma żadnego pożytku a jedynie już nieraz spowodowało jakąś ludzką tragedie. A ci wszyscy ochroniarze to smiech na sali, kolesie myslą ze jak zaloża koszulke z napisem Ochrona to są kimś a tak naprawde to są najzwyklejsze leszcze. Na miejscu policji zorganizowal bym jakieś akcjie w tych lokalach, moze by wkoncu udalo sie to pozamykac lub choć jakies duze kary finasnowe nalozyc
|
|
|
~~hyhy | |
|
|
slyszalem ze planete do sandomierza przenosza. prawda to jest?
|
|
|
|
|
|
ja słyszałem, że Pokusa leci do Sandomierza :co?:
|
|
~~jejeje | |
|
|
Ja polecam Forum, tam wszystko jest profi ;)
|
|
|
~~gwiezdny pył | |
|
|
Ja słyszałem że Planeta i Pokusa ma lecieć na Forum do Sandomierza o Ochronie ziemi czy to prawda??
|
|
|
~~tutejsza | |
|
|
CYTAT Ja polecam Forum, tam wszystko jest profi ;) Nie ośmieszaj się!!! |
|
|
~~tutejsza | |
|
|
CYTAT ja słyszałem, że Pokusa leci do Sandomierza :co?: To dobrze słyszałeś kolego. Ale miejsce jeszcze bardziej dupne niż w Stalowej. Nie chce nic mówić ale ja im tam sukcesu nie wróżę. Beznadzieja |
|
|
|
|
|
CYTAT To dobrze słyszałeś kolego CYTAT miejsce jeszcze bardziej dupne niż w Stalowej Miejsce w Stalowej mieli naprawdę dobrze tylko nie potrafili o to zadbać. Dużo dzieciarni, ochrona beznadziejna no i sam właściciel - leciał na kasę i nie patrzył na to, że coś trzeba zmienić/poprawić/ulepszyć tylko na to, żeby kasa, kasa i jeszcze raz KASA! |
|
~~hehe | |
|
|
Pokusa to teraz będzie Play i będzie w Sandomierzu na PKP (przebudowa już się kończy)
|
|
|
~~rychu | |
|
|
Chlopak zmarł podobno w sobotę i pochodził z Jeżowego podobno pałami go okładali tak sie teraz chodzi do dyskoteki z pałą
|
|
|
~~Boruta | |
|
|
CYTAT Chlopak zmarł podobno w sobotę i pochodził z Jeżowego podobno pałami go okładali tak sie teraz chodzi do dyskoteki z pałą Jeszcze trochę i przyjdzie nam chodzic z bronia po ulicach .
|
|
|
~~Gosc | |
|
|
Dziwne że gość zmarł i nic nikt nie pisze, żadna gazeta..........
|
|
|
~~hehe | |
|
|
w planecie zdarzają się zasłabnięcia -z powodu niewiedzy. Mowa oczywiście o prochach, o których zazywaniu niektórzy nie mają pojęcia. Nie znają jak to brać, ani czasu działania stąd te zasłabnięcia.:zły:
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Oczywiście to wszystko wynik braku edukacji w szkołach. Dealerzy - do szkół, uświadamiać bachory
|
|
|
~~ja1 | |
|
|
CYTAT w planecie zdarzają się zasłabnięcia -z powodu niewiedzy. Mowa oczywiście o prochach, o których zazywaniu niektórzy nie mają pojęcia. Nie znają jak to brać, ani czasu działania stąd te zasłabnięcia.:zły: prochy............. ja tam widziałam zasłabniecia ale nie z powodu prochów tylko scisku jaki tam panuje, przeciez w soboty tam nie ma czym oddychac, musiałby ktos zycie stracic od tego braku tlenu zeby jakas inspekcja BHP sie tym zajeła..... |
|
|
~~tomek | |
|
|
prochy.............
ja tam widziałam zasłabniecia ale nie z powodu prochów tylko scisku jaki tam panuje, przeciez w soboty tam nie ma czym oddychac, musiałby ktos zycie stracic od tego braku tlenu zeby jakas inspekcja BHP sie tym zajeła.....[/cytat] nie ma inspekcji BHP. PIP albo PIH. Ale głupota gówniarzy się pod to nie kwalifikuje |
|
|
~~ja1 | |
|
|
CYTAT prochy............. ja tam widziałam zasłabniecia ale nie z powodu prochów tylko scisku jaki tam panuje, przeciez w soboty tam nie ma czym oddychac, musiałby ktos zycie stracic od tego braku tlenu zeby jakas inspekcja BHP sie tym zajeła..... nie ma inspekcji BHP. PIP albo PIH. Ale głupota gówniarzy się pod to nie kwalifikuje[/cytat] wystarczy przysłać inspektorów z Komendy Wojewódzkiej Straży Pożarnej.......... |
|
|
~~Sesio | |
|
|
Wszystkie te instytucje pracuja do 15/16 ;) wiec gdzie by im sie chcialo po godzinach wpadac do planety
|
|
|
~~ania | |
|
|
CYTAT Czy ktoś coś słyszał o pobiciu w Arkadii w Stalowej Woli, Gość podobno zmarłw szpitalu. To było chyba w czwartek albo w piątek. CZy faktycznie miało to zdarzenie miejsce i czy ten chłopak zmarł?
|
|
|