~~ziomal | |
|
|
Witam was forumowicze mam takie pytanie jak w temacie, moze wiecie cos na ten temat? Odpiszcie dzieki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Interesuje Cię praca za 3500 netto ze służbowym samochodem, komórką, pełnym zapleczem socjalnym, premią niezależną od wyników?
|
|
|
~~kukuruku | |
|
|
lipa straszna z pracą.
|
|
|
~~ziomal | |
|
|
Interesuje mnie cokolwiek od 1000zl netto w zwyz taka za 3500 tez jest ok heh
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
No to jest nas dwóch - mnie też taka interesuje
|
|
|
~~ziomal | |
|
|
Ludzie napiszcie cos gdzie tu mozna pracowac w tej stalowej
woli. |
|
|
~~famać | |
|
|
ja się poddałam nie ma nic jak możesz to uciekaj stąd. Sama bym uciekła ale nie mogę.Dla facetów może coś się znajdzie ale dla kobiet nie. A Wy Władzo Nasza bawcie się w oratoria i inne duperele. Jak ktoś nie ma za co żyć to na h... mu jakieś piosenki
|
|
|
|
|
|
Edzio ... 'było nas trzech, w każdym z nas inna krew' też szukam czegoś fajnego :haha: dlaczego nie pójdziecie do bezrobocia, zrobić sobie szkolenia, kursy itp i wtedy szukać tej pracy ... ?
|
|
~~ziomal | |
|
|
Nie mam czasu kasy mi trza. heh
|
|
|
|
|
|
fakt, lepiej siedzieć i nic nie robić niż iść do bezrobocia, zarejestrować się, zrobić sobie dodatkowe kursy i zwiększyć swoją szanse na prace o ileś tam (dużo)
|
|
~~e tam | |
|
|
CYTAT fakt, lepiej siedzieć i nic nie robić niż iść do bezrobocia, zarejestrować się, zrobić sobie dodatkowe kursy i zwiększyć swoją szanse na prace o ileś tam (dużo) Głupoty gadasz ja mam kursy porobione w tym tez z bezrobocia i jestem zarejestrowana od roku i nic. |
|
|
|
|
|
dla kobiet jest mało pracy - nie ma co się oszukiwać - teoretycznie facet jest bardziej wydajnym pracownikiem ...
|
|
~~e tam | |
|
|
a swoją drogą to problem nie leży po naszej stronie. To że kursy porobisz to bezrobocia nie zmniejszy.
|
|
|
~~ziomal | |
|
|
Ale opowiadacie kursy sa dobre ale mi trzeba kasy na zycie juz a nie kiedys gdzies tam
|
|
|
~~elo | |
|
|
rozdawanie ulotek 7 zł/ godzine koło księgarni stańczyk jak ci tak spieszno
|
|
|
~~ona | |
|
|
tez bym z checia poszla do jakiejs fajnej pracy, ale jak narazie na checiach sie konczy
|
|
|
|
|
|
Jakie wyksztalcenie? Nie tyle to swiadczy o tym czy ktos jest madry, ale jakie ma predyspozycje do sumiennej pracy - ew. w zastepstwie moze byc doswiadczenie (byleby nie na ulotkach).
|
|
|
|
|
CYTAT dla kobiet jest mało pracy - nie ma co się oszukiwać - teoretycznie facet jest bardziej wydajnym pracownikiem ... Callist, chwała Ci za podkreślenie słowa "teoretycznie"... Niestety, masz rację.:zdechly: Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
między teorią a praktyką mała różnica
|
|
~~SĘDZIA | |
|
|
CYTAT między teorią a praktyką mała różnica to ja wam coś powiem.Ponieważ teoretycznie można po śliwkach nie mieć sraczki, a praktycznie jest to wielce prawdopodobne, proszę się zastanowić jaka jest różnica między praktyką i teorią. |
|
|
|
|
|
Jako sędzia to kiepski byś był(a) bo czytanie ze zrozumieniem Ci kiepsko idzie ... napisane było, że między teoria a praktyką jest mała różnica - to fakt - ale to się tyczyły tego, że teoretycznie facet jest bardziej wydajnym pracownikiem. Nie przekładaj to na inne rzeczy bo to traci sens ...
|
|
~~sedzia | |
|
|
CYTAT ... napisane było, że między teoria a praktyką jest mała różnica - to fakt - ... To fakt:haha::haha::haha:nie widze tu nieprawidłowości. |
|
|