~~iza | |
|
|
wiem że pracownice tego stoiska używają nagminnie kosmetyków przeznaczonych do sprzedaży więc radze dobrze sprawdzać .osobiście już nic tam nigdy nie kupie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~taka jedna | |
|
|
nic nowego, tylko że ręce opadają jak się coś takiego widzi.
|
|
|
~~Sesio | |
|
|
A wy co? z konkurencji?
|
|
|
~~bum | |
|
|
Konkurencja czy nie, zawsze dobrze wiedziec
|
|
|
~~felek | |
|
|
A co tam niech se używaja jak chcą jak ktoś to kupi to najwyzej kilka razy mniej sie prysnie i co tam.
|
|
|
~~iza | |
|
|
CYTAT nic nowego, tylko że ręce opadają jak się coś takiego widzi. właśnie byłam między innymi świadkiem takiej sytuacji i naprawde mi ręce opadły
|
|
|
~~iza | |
|
|
CYTAT A wy co? z konkurencji? sory ale jestem na stoisku a pracownica jedna drugą prosi o fluid bo chce sobie zrobić makijaż a ta ją poinformowała że już ostani raz ponieważ niewiele go zostało.wyszłam i nie pójde tam więcej
|
|
|
~~Elegantka | |
|
|
A poza tym maja straszny bajzel w sklepie!
|
|
|
~~aaa | |
|
|
To sa testery ciolki.
|
|
|
~~aaa | |
|
|
To sa testery ciolki.
|
|
|
|
|
|
CYTAT To sa testery ciolki. no raczej |
|
~~PeeL | |
|
|
Na dodatek wprowadzają w błąd klienta, co wynika albo z chęci naciągnięcia, albo z niewiedzy. Tak czy inaczej więcej nie odwiedzę tego stoiska.
|
|
|
~~xcz | |
|
|
CP, a kto tam chodzi? Chyba ci, co lubia przeplacac za wszystko...
|
|
|
|
|
|
Ja widzialem cos gorszego! Pracownice w trakcie godzin pracy ogladaly program o pracy! Dodatkowo podczasz gdy jedna z owych pan uzywala perfume widzialem jak do srodka wkladaly Tuska!
|
|
~~Sesio | |
|
|
o to to juz skandal jest... wszyscy Pisowcy bojkotowac!!
|
|
|
~~iza | |
|
|
CYTAT To sa testery ciolki. matole chyba wiem co to są testery i słyszałam rozmowe dotyczącą konkretnie produktu a nie testera
|
|
|
~~LESZEK | |
|
|
CYTAT CYTAT To sa testery ciolki. matole chyba wiem co to są testery i słyszałam rozmowe dotyczącą konkretnie produktu a nie testeraA JA WIDZIAŁEM I NAWET DOSTAŁEM TAKIE DWA TESTERY |
|
|
~~ala | |
|
|
straszna obsługa naprawde nie polecam tego stoiska!!mógłby się szef tym zająć i wymienić personel napewno klientów by przybyło
|
|
|
~~zzzz | |
|
|
To juz wiem dlaczego mój tusz do rzęs za nie małą cene służył mi tak krótko wygladało to jakby go ktoś używał
|
|
|
~~OZO | |
|
|
TRZEBA KONIECZNIE TAM UMIEŚCIĆ NAPIS KLIENT NASZ WRÓG
|
|
|
~~basia | |
|
|
kupuj oryginalnie zapakowane i będzie bez problemu, że ktoś je uzywa
|
|
|
~~ninka | |
|
|
CYTAT To juz wiem dlaczego mój tusz do rzęs za nie małą cene służył mi tak krótko wygladało to jakby go ktoś używał to własnie jedyny sklep gdzie maja testry i je pokazują a nie te do sprzedazy,zawsze kosmetyki jak tam kupuje są orginalnie zapakowane i "nie paćkane" ja to bywa na hali targowej,gdzie próbowano wcisnąc mi tester..... a jak kupujesz tusz to sprawdzaj ile ma ml!!!ja te kiedys zakupiłam b.drogi tusz,szeroko reklamowany,i nie mogłam pojac co się dzieje bo zaraz sie skończył..a tu niespodzianak zamiast 7 czy 8,5 ml miał 3,5ml i niby super bajerancką szczotkę......teraz to podstawa...zawsze to sprawdzam,bo opakowania firmy mają "ho ho" a w środku kilka kropel produktu pozdrawiam |
|
|
~~Eliza | |
|
|
to własnie jedyny sklep gdzie maja testry i je pokazują a nie te do sprzedazy,zawsze kosmetyki jak tam kupuje są orginalnie zapakowane i \"nie paćkane\" ja to bywa na hali targowej,gdzie próbowano wcisnąc mi tester.....
a jak kupujesz tusz to sprawdzaj ile ma ml!!!ja te kiedys zakupiłam b.drogi tusz,szeroko reklamowany,i nie mogłam pojac co się dzieje bo zaraz sie skończył..a tu niespodzianak zamiast 7 czy 8,5 ml miał 3,5ml i niby super bajerancką szczotkę......teraz to podstawa...zawsze to sprawdzam,bo opakowania firmy mają \"ho ho\" a w środku kilka kropel produktu pozdrawiam[/cytat] blad. to nie jedyny sklep gdzie maja testery. po 2 hala to nie sklep. po 3 w City Parku nie maja zafoliowanych np perfum lub oryginalnie zapakowanmych kosmetykow. po 4 jak sie np tam tusze kupuje to one je otwieraja i pokazuja szcoteczke, a kazdy normalny czlowiek wie ze to glupota bo taki tusz raz otworzony potem ma krotki termin przydatnosci. Mnie sie wydaje ze sama tam pracujesz i dlatego takie pierdoly piszesz. a po 5 maja wysokie ceny wiec nie ma co sie tam nawet wybierac na zakupy. |
|
|
~~klientka | |
|
|
CYTAT kupuj oryginalnie zapakowane i będzie bez problemu, że ktoś je uzywa twoja wypowiedz nie jest tu potrzebna
|
|
|
~~betka | |
|
|
cholera mnie bierze jak odkręcają tusz i pokazują szcztkę,ktorą doskonale znam ,bo ciągle używam,to jakaś mania,nie tylko w tym sklepie
|
|
|