~~all bundy | |
|
|
słyszał ktoś o nowym centrum handlowym w Stalowej?
niby ma być koło "CENTRUM", ma ktoś jakieś info co i jak? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~echh | |
|
|
koło CENTRUM? a gdzie tam jest miejsce? Chyba na parkingu to wybudują. Ale jak ma być coś takiego jak nasze kochane CENTRUM to ja dziękuję
|
|
|
~~zpo | |
|
|
CYTAT słyszał ktoś o nowym centrum handlowym w Stalowej? niby ma być koło \\\"CENTRUM\\\", ma ktoś jakieś info co i jak? skad wiesz ze tam ma cos byc ? |
|
|
|
|
|
ja slyszalem cos o terenach pksu za hurtownia alkoholi :] ale ile w tym prawdy to nie wiem ;p
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
może się wysilą i nie postawią kolejnego spożywczaka mogliby postawić Obi/Castorama/Ikea albo coś tego typu ... Powiedzmy DOŚĆ spożywczakom ! BUNT !:zły:
|
|
|
|
|
No na Ikeę to bym nie liczył - ma tylko 7 sklepów w Polsce, więc jak będzie chciała postawić kolejny to na pewno nie u nas. Ale o Castoramie w Stalowej to słyszałem już jakiś czas temu i do takiego sklepu na pewno bym się udał, ale na kolejnego spożywczaka to leję.
|
|
~~STALO | |
|
|
Będzie nowy sklep,pomiędzy parkingiem centrum a pajton-em .Wyburzą te klocki gdzie jest złom i sklep farby.
|
|
|
~~sfinx | |
|
|
w sumie to nawet chyba dobry bylby pomysl - bo jak tam cos powstanie to moze i to nasze juz stojące Centrum sie trochę odrodzi - i w koncu powstanie tam to drugie pietro. brakuje w Stalowej kilku butików, które moglyby yam powstac. z reszta nie wspomne juz o Rossmannie, który powstal juz nawet w Nisku:/
|
|
|
~~Sesio | |
|
|
Mieli cos budowac tam po prawej stronie zajezdni MKS... ale sprawa widac ucichla a jest tam kawalek terenu
|
|
|
~~zpo | |
|
|
CYTAT Będzie nowy sklep,pomiędzy parkingiem centrum a pajton-em .Wyburzą te klocki gdzie jest złom i sklep farby. No to fajnie, a skad masz takie info, pewne to jest ze powstanie tam cos takiego ? |
|
|
~~ktos | |
|
|
powiem tylko ze bedzie centrum miedzy aktualnym centrum a sezamem (a gdzie dokladnie to mozna sie domyslec juz). przetargi juz na lokale byly, oczekuja tylko na pozwolenia.
pzd. |
|
|
~~zpo | |
|
|
CYTAT powiem tylko ze bedzie centrum miedzy aktualnym centrum a sezamem (a gdzie dokladnie to mozna sie domyslec juz). przetargi juz na lokale byly, oczekuja tylko na pozwolenia. pzd. a to ma byc centrum handlowe ( galeria handlowa ) czy bardziej hipermarket ( np. budowlany ) ? |
|
|
~~Tomy | |
|
|
Ja z kolei słyszałem coś o budowie dwupiętrowej galerii handlowej, połączonej razem z dworcem PKS. To byłby ciekawy pomysł bo w naszym mieście nie ma takiego obiektu. Coś pisała o tym lokalna prasa, ale sprawa póki co ucichła.
|
|
|
~~poinformowany | |
|
|
ze źródeł zbliżonych do dobrze poinformowanych mogę zdradzić wam że są prowadzone rozmowy, i najprawdopodobniej powstanie spory market a w nim ma być m.in. Media Markt i Obi, a ponadto kilka punktów gastronomicznych (pizzerie, bary, kawiarnie i restauracja) oraz pasaż handlowy.
|
|
|
~~where | |
|
|
no tak, ale gdzie
|
|
|
~~zpo | |
|
|
CYTAT Ja z kolei słyszałem coś o budowie dwupiętrowej galerii handlowej, połączonej razem z dworcem PKS. To byłby ciekawy pomysł bo w naszym mieście nie ma takiego obiektu. Coś pisała o tym lokalna prasa, ale sprawa póki co ucichła. bo to jest czescia koncepcji utworzenia Rynku w Stalowej na wysokosci MDKu. Jednym z pomyslow jest wlasnie budowa Galerii Handlowej razem z dworcem PKS i PKP ( cos jak w Krakowie tylko jeszcze bardziej zintegrowane) |
|
|
~~zpo | |
|
|
CYTAT ze źródeł zbliżonych do dobrze poinformowanych mogę zdradzić wam że są prowadzone rozmowy, i najprawdopodobniej powstanie spory market a w nim ma być m.in. Media Markt i Obi, a ponadto kilka punktów gastronomicznych (pizzerie, bary, kawiarnie i restauracja) oraz pasaż handlowy. OOOO, ciekawa inwestycja. A moze wiesz w ktorym miejscu ? |
|
|
~~Tomy | |
|
|
Na MediaMarkt to bym raczej nie liczył, bo oni z reguły nie lokują swoich obiektów w małych miastach.
|
|
|
|
|
|
To raczej chodzi o MediaExpert, chce otworzyć kolejny sklep i być może zamknie wtedy ten w Centrum 4.
|
|
~~wiesio | |
|
|
CYTAT Będzie nowy sklep,pomiędzy parkingiem centrum a pajton-em .Wyburzą te klocki gdzie jest złom i sklep farby. najprawdopodobniej galeria handlowa + jeden duży najemca + duża gastronomia, oby powstało, zawsze to coś nowego a i dla CENTRUM byłoby ok.... |
|
|
~~znawca | |
|
|
Sklep o ktorym mowa bedzie na terenie Stalmetu na ulicy Przemyslowej nazwa sklepu to Mrówka podobny do castoramy,juz jest wybudowany szkielet sklepu widac dokladnie z drogi,to sa 100% informacje a nie domysly ludzi ktorzy pisza tutaj....
|
|
|
~~mieszk | |
|
|
Na przemysłowej jest PSB czyli obok albo w tym samym miejscu stanie PSB-Mrówka - otwierają ostatnio dużo sklepów.
|
|
|
~~SWNisko | |
|
|
http://acrux.com.pl/kalejbud/images/BAUMIT/news_432_d_s.jpg
Szkielet hali na Przemysłowej już stoi. Prawdopodobnie będzie wyglądał tak jak powyżej na zdjęciu. |
|
|
~~mrówka | |
|
|
Czyli żadnego nowego centrum (galerii) handlowego nie będzie?
|
|
|
~~zpo | |
|
|
moze rozmawiamy o dwoch roznych rzeczach ? Jednym codzi o budynek przy ul Przemyslowej a drugim o ul. KEN...
|
|
|