~~mclena | |
|
|
na Stalowej Woli można już zauważyć plakaty z ogłoszeniem o 18stce Habakuka. Na stronie samego artysty nie ma ani słowa na ten temat a i plakat nie jest zbyt wymowny. Czy ktoś wie czy możemy się spodziewać jego koncertu tutaj w Stalowej Woli?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W najbliższą sobotę na GoRocku. Wjazd 15zł.
|
|
~~WERSJA | |
|
|
Habakuk zagra w najbliższą sobotę jako gość specjalny Go Rocka w MDK. Bilet - 15zł.
|
|
|
|
|
|
za 15 PLN wejdziesz na GoRock w tą sobotę i usłyszysz Habakuk-a jako gościa specjalnego
|
|
~~mclena | |
|
|
a to, że niby tylko on tam bedzie czy jeszcze coś sie bedzie działo?
|
|
|
~~jakion | |
|
|
CYTAT a to, że niby tylko on tam bedzie czy jeszcze coś sie bedzie działo? Ej co ty jestes nie dorobiona jakas? Mamusia nie nauczyła korzystania z neta? Wysil się i skorzystaj z takiego czegoś jak np. google.pl. a nie zawracasz ludziom dupe. A jak nie, to przyglądnij się dobrze słupom ogłoszeniowym to zobaczysz też plakat Go Rocka na którym wszystko pisze.... Ale ułatwie Ci bo pewnie zaraz się obruszysz że jade po twojej inteligencji. A wiec zaglądnij na strone www.gorock.stalowa.net |
|
|
|
|
|
Ten adres podany przez ciebie nie działa, ale google zawsze wie co i jak
|
|
|
|
|
Jak już mowa o GoRock-u to idzie ktoś na Czesława Śpiewa?
|
|
|
|
|
Pewnie ja.
|
|
~~jakion | |
|
|
No to powiedzcie mi co ma wspólnego z rockiem Czesław Śpiewa?
Nie wiem kto go wybrał jako gościa specjalnego na festiwal z założenia Rockowy.... |
|
|
~~mclena | |
|
|
jak jesteś taki zajebisty to powinieneś wiedzieć.
a forum jest po to żeby pytać... kultura osobista wymaga trochę szacunku... |
|
|
~~AMETYSTA | |
|
|
tak dokładnie Habakuk z Renata Przemyk wystapi podczas Festiwalu GO - ROCK , juz w ta sobote o 18.00
wystapia tez D.A.S.H , BROKEN BETTY , THE DAY AFTER , MANESCAPE . |
|
|
~~jakion | |
|
|
CYTAT jak jesteś taki zajebisty to powinieneś wiedzieć. a forum jest po to żeby pytać... kultura osobista wymaga trochę szacunku... co za foszek pfffff |
|
|