~~młoda | |
|
|
jaki sklep/butiq chciebyście, aby powstał w Stalówce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~redhot | |
|
|
dr.martens
|
|
|
~~lucek | |
|
|
fast-fit
http://stalo(...)id=56408 |
|
|
~~taka jedna | |
|
|
American Eagle, Abercrombie&Fitch, Gap Ale co do tych 2ch pierwszych to raczej nie możliwe. A szkoda. A tak na marginesie to w Stalowej jest tyle sklepów że myślę że kolejny nawet najlepszy nie ma racji bytu - nawet najlepszy. Suma sumarum jak ktoś ma kasę to jedzie na zakupy do innego większego miasta. A jak ktoś nie ma kasy - następnej chińszczyzny już w Stalówce nie potrzeba.
|
|
|
~~anka | |
|
|
r_e_s_e_r_v_e_d
|
|
|
~~zaq | |
|
|
Jesli sklepow bloby sporo wiecej, a przy tym dodatkowe atrakcje typu kino, aquapark, fajne kafejki, plus dobre polaczenia drogowe ikolejowe to nic nie stoi na przeszkodzie ay na zakupy przyjezdzali ludzie z promienia mniej wiecej 50 km, co daje z milion potencjanych klientow.
|
|
|
~~niżanka | |
|
|
SMYK - tego sklepu brakuje u nas, a nikt nie pogardziłby C&A oaz Ikeą
|
|
|
|
|
|
Brakuje biura partyjnego PiS
|
|
~~mika | |
|
|
h&m zdecydowanie
|
|
|
~~nina | |
|
|
banana republic
z realnych reserved,h&m,solar (wiem, jest solaris w tesco ma rzeczy solar ale to jednak nie to samo, nie mają np. pełnego asortymentu, a poza tym jak są wyprzedaże to obniżają ceny o 5% a nie jak w "prawdziwym" solarze o 50-70%)przydałaby się też drogeria rossmann. |
|
|
|
|
|
funshopu nam brakuje od razu by zycie kolorow nabralo :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~krzysiek | |
|
|
CYTAT banana republic z realnych reserved,h&m,solar (wiem, jest solaris w tesco ma rzeczy solar ale to jednak nie to samo, nie mają np. pełnego asortymentu, a poza tym jak są wyprzedaże to obniżają ceny o 5% a nie jak w \"prawdziwym\" solarze o 50-70%)przydałaby się też drogeria rossmann. a co w rossamnie chciałabyś kupować ???? |
|
|
~~mclena | |
|
|
CYTAT Brakuje biura partyjnego PiS przecież jest... w siedzibie solidarności ;] |
|
|
~~mclena | |
|
|
CYTAT banana republic z realnych reserved,h&m,solar (wiem, jest solaris w tesco ma rzeczy solar ale to jednak nie to samo, nie mają np. pełnego asortymentu, a poza tym jak są wyprzedaże to obniżają ceny o 5% a nie jak w \"prawdziwym\" solarze o 50-70%)przydałaby się też drogeria rossmann. rossmann niedawno otworzyli w Nisku... jakoś miesiąc albo dwa temu... |
|
|
~~jacykow | |
|
|
PRADA , D&G , PACO RABANE i jeszcze paru , no i pedzia Jacykowa nam brak
|
|
|
~~zzTop | |
|
|
CYTAT PRADA , D&G , PACO RABANE i jeszcze paru , no i pedzia Jacykowa nam brak Jacyków nie jest pedziem. On \"RUCHA\" pedałów jak ma ochote na sex. hehehe |
|
|
~~Tomy | |
|
|
Na pierwszym miejscu to Empik. Wybór filmów na dvd w Stalowej jest tragiczny, a nie chce mi się ciągle bazować na allegro
Reserved i H&M - fajne ciuchy za naprawdę rozsądną cenę. I najmniej realny to Subway, jedyny fast food, w którym wg mnie serwują dobre jedzenie. |
|
|
~~LONDYN | |
|
|
P R I M A R K
|
|
|
~~smakosz | |
|
|
Bar KFC
|
|
|
~~redhot | |
|
|
CYTAT Bar KFC JEST RAVIOLI |
|
|
~~bleble | |
|
|
MACDONALD
|
|
|
~~cosik | |
|
|
Empik zdecydowanie !!!
|
|
|
~~ktosik | |
|
|
Kiosk ruchu na Górce
|
|
|
~~Marcus | |
|
|
Empik zdecydowanie. Mediamarkt też by się przydał bo MediaExpert to słabiutki sklepik
|
|
|
~~joujou | |
|
|
ze sklepów dla kobiet najbardziej brakuje mi jacqueline riu i camaieu.
dla mlodziezy new yorker. kiedys brakowalo mi orsaya ale sa sklepy w sw ktore maja te same rzeczy tylko z inna metka. z duzych sklepow o roznym asortymencie wybralabym C&A bo tam kazdy cos znajdzie. to kiedy otwarcie? ;] |
|
|