~~jakisgosc | |
|
|
CYTAT MACDONALD Jest Kaprys!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~jakisgosc | |
|
|
|
|
~~jakisgosc | |
|
|
|
|
~~hoops | |
|
|
W mniejszych Puławach (50 tys mieszk)jest butik Reserved,5-10-15(odzież dziecięca),tally weijl,monnari,bergson(odzież sportowa),deichmann,schotch&soda,empik. Co jest u nas -wiemy
|
|
|
|
|
|
Hala targowa?
|
|
~~sfinx | |
|
|
zdecydowanie C&A, chociaż na cud trudno liczyć skoro tego sklepu nie ma w takich miastach jak Rzeszów czy Lublin (chociaż w sumie to te mnie nie dziwi:/) natomiast Media Markt? nie polecam - w naszym Media Expert w Centrum są te same produkty, ale o 30% tańsze jak ja chce cos kupić to najpierw jade do Media Markt poszperac za czyms fajnym, a potem tę rzecz kupuje w Media Expert (a jesli nie maja to mi sprowadzaja)
|
|
|
~~RST | |
|
|
Ermenegildo Zegna i Bang & Olufsen
|
|
|
~~mikto | |
|
|
nie wiem, co w tym c&a fajnego, ja tam omijam szerokim lukiem, beznadziejne ciuchy
|
|
|
~~elle | |
|
|
CYTAT P R I M A R K o tak! |
|
|
~~acc | |
|
|
hoops: 1-10-15 jest w Stalowej
|
|
|
~~ssssssssssss | |
|
|
H&M
|
|
|
~~facet | |
|
|
CYTAT H&M To badziewie......:blee: |
|
|
|
|
|
Dla mnie w Stalowej zdecydowanie jest za malo biedronek Tesco stokrotek powinny byc te pawilony na kazdym wolnym miejscu haha
Ps a tak na powaznie hmmm powinni wybudowac jakąś duza Galerie |
|
~~eee | |
|
|
ZARA
|
|
|
|
|
|
Gdzie wy zachodnia zgnilizne do naszego miasta przynosicie! Zamiast wspierac lokalnych kupcuw wy hipermarkety tylko chcecie! Taaaki wał, nie bedzie niczego. Zamiast tego bedziecie chodzic do lokalnych sklepow w rozpadajacych sie budach i kupowac maslo po 7 zlotych! Tak jak przykazal ksiadz z ambony - wspierac polskich przedsiembiorcuw!
|
|
|
|
|
jakiś fajny sklepik przydałby się z bongosami, tytoniem (do bongosów), papierośnicami ale taki duży a nie jakiś 'kiosk'
|
|
~~ktos | |
|
|
CYTAT zdecydowanie C&A, chociaż na cud trudno liczyć skoro tego sklepu nie ma w takich miastach jak Rzeszów czy Lublin (chociaż w sumie to te mnie nie dziwi:/) natomiast Media Markt? nie polecam - w naszym Media Expert w Centrum są te same produkty, ale o 30% tańsze jak ja chce cos kupić to najpierw jade do Media Markt poszperac za czyms fajnym, a potem tę rzecz kupuje w Media Expert (a jesli nie maja to mi sprowadzaja) chyba sobie zartujesz ze media expert jest tani. wieze za ktora chca 2200zl w Media Expert kupilem w rzeszowie za 1800 zl |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
mamy mózg.
|
|
|
~~malinka | |
|
|
według mnie brakuje sklepu firmowego Kopernika z pierniczkami toruńskimi mniammm
|
|
|
|
|
|
Widzicie wymieniacie i wymieniacie co brakuje w stalowej i sami widzicie jaka stalowa jest biedna my nic w niej nie mamy !!!!!!!
|
|
~~majo | |
|
|
Ferrari , Porsche , Bentley
|
|
|
~~Monia | |
|
|
CYTAT zdecydowanie C&A, chociaż na cud trudno liczyć skoro tego sklepu nie ma w takich miastach jak Rzeszów czy Lublin (chociaż w sumie to te mnie nie dziwi:/) natomiast Media Markt? nie polecam - w naszym Media Expert w Centrum są te same produkty, ale o 30% tańsze jak ja chce cos kupić to najpierw jade do Media Markt poszperac za czyms fajnym, a potem tę rzecz kupuje w Media Expert (a jesli nie maja to mi sprowadzaja) C&A to tandeta gatunek ma wiele do zyczenia |
|
|
|
|
|
CYTAT Widzicie wymieniacie i wymieniacie co brakuje w stalowej i sami widzicie jaka stalowa jest biedna my nic w niej nie mamy !!!!!!! No nic tylko siąść i się rozpłakać |
|
|
|
|
dobrego sklepu z kosmetykami np. Sephora
|
|
~~realistka | |
|
|
Myślicie ze ludzi w Stalowej stać na takie markowe sklepy. Jesli tak to dlaczego co tydzien na rumunach jest takie zatrzęsienie. Jakoś dla tylu markowych sklepów w stalówce nie widze przyszłości
|
|
|