|
|
|
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a może .... |
|
|
|
|
|
|
|
~~Elka | |
|
|
A kto go ceni? yyyyyyyyyyyyyy?
|
|
|
|
|
|
Cenimy go i lubimy ZA:
- własne interpretowanie Konstytucji RP, - nieodpowiedzialnych ministrów w swojej kancelarii, którzy sami wypowiadają się w imieniu prezydĘta - 300 tyś zł wynajętego samolotu, - upartość, - bal w 90 rocznice Odzyskania Niepodległości, - za kampanie prezydencką jaką już prowadzi na koszt podatników. - grożenie i zastraszanie dziennikarza |
|
~~Elka | |
|
|
|
|
|
~~zzTop | |
|
|
- I za bardzo zrozumiałą wymowę do swoich Rodaków.
(istny bełkot) - Za brata - Za kota brata |
|
|
~~kancelaria prez | |
|
|
Jesteście wszyscy wpisani na krótką listę. Już po was, zostaniecie zniszczeni, udupieni .Cholerne dziady i czerwone małpy.
|
|
|
~~jejeje | |
|
|
To nie mój prezydent..........
|
|
|
~~zzTop | |
|
|
jejeje - skoro masz Polskie obywatelstwo to NIESTETY Twój prezydent.
|
|
|
~~cypryjan | |
|
|
Szkoda mi Prezydenta Kaczyńskiego. Jego ta prezydentura
męczy.Nie czuje się dobrze w większym gronie ludzi. :zawstydzony: |
|
|
~~m87 | |
|
|
CYTAT Cenimy go i lubimy ZA: - własne interpretowanie Konstytucji RP, - nieodpowiedzialnych ministrów w swojej kancelarii, którzy sami wypowiadają się w imieniu prezydĘta - 300 tyś zł wynajętego samolotu, - upartość, - bal w 90 rocznice Odzyskania Niepodległości, - za kampanie prezydencką jaką już prowadzi na koszt podatników. - grożenie i zastraszanie dziennikarza ignorancie , Prezydent zwrocil koszta wynajecia samolotu tusk nie interpretuje Konstytucji bo jest za glupi. Gdybys mial jakas wiedze bys wiedzial ,ze nasz akt normatywny jest bardzo nieprecyzyjny a nie przeszkadza ci to ze tusk wydaje dziesiatki tysiecy na Pr ;] jestes otumaniony i bez wlasnego zdania ;] jednym slowem zal |
|
|
|
|
|
m87 tak zwrócił 300 tyś. ale nie ze swoich pieniędzy tylko podatników, za jego upartość zapłacili WSZYSCY. Będąc w Brukseli, spóźnił się na spotkanie, nie odezwał się ani słowem, gdyż na ekonomii się nie zna.
|
|
|
|
|
Jak obserwuję te odpowiedzi, to potwierdzam przypisywane Bismarckowi słowa : dajcie Polakom władzę, a sami się wykończą.
|
|
|
|
|
CYTAT Jak obserwuję te odpowiedzi, to potwierdzam przypisywane Bismarckowi słowa : dajcie Polakom władzę, a sami się wykończą. Te słowa należy kierować do biskupa Frankowskiego, który w swoich kazaniach namawia do walki z socjalistami i liberałami, czyli Polak niech walczy z Polakiem! W Polsce ma być tylko PiS !! |
|
|
|
|
Nie wiem, nie chodzę do kościoła. Zaprzestałem w 1992 roku. Zapewne chodziło biskupowi o zachowanie tożsamości narodowej, której nie gwarantują socjaliści i liberałowie. Bo jak znam bpa. Frankowskiego, to gospodarczo raczej jest socjalistą.
|
|
~~zxv | |
|
|
CYTAT większość Polaków zdecydowała, tak jak zdecydowała, bo tak chciała Jesli nie umieja samodzielnie myslec, to coz, ale niech pozniej nie narzekaja, ze rzad nic nie robi, itd. Wola zapuscic papke z TV, badz radia, ale sami nie potrafia dojsc do jakichs wnioskow. |
|
|
~~m87 | |
|
|
CYTAT m87 tak zwrócił 300 tyś. ale nie ze swoich pieniędzy tylko podatników, za jego upartość zapłacili WSZYSCY. Będąc w Brukseli, spóźnił się na spotkanie, nie odezwał się ani słowem, gdyż na ekonomii się nie zna. spoznil sie poniewaz tusk nie zapewnil glowie panstwa samolotu. Nie odezwal sie na spotkaniu dotyczacego ekonomii bo go tam nie bylo, ustapil miejsca innym ;] a gdy chcial sie dowiedziec co bylo poruszane uslyszal "chciec to sobie mozesz" gdy Prezydent chcial zwolac RG zeby rozmawiac o kryzysie gospodarczym to tusk stwierdzil nie ma o czym rozmawiac ale na szczyt Unii do Bruksili polecial |
|
|
~~Busio | |
|
|
Za to że przypomina mi "Kartofla"
|
|
|
~~wers | |
|
|
za głupawy usmiech
|
|
|
~~Huc | |
|
|
A za co lubić tego Buca?:blee:
|
|
|
~~HIHIHI | |
|
|
no niestety wiekszosc osob w tym temacie zachowuje sie jak niedorozwoje a to dlatego ze nierozumie nazwy tematu moze zmiencie temat na ZA CO NIELUBIMY KACZYNSKIEGO.Ja nie jestem w nim zakochany ale przynajmniej nie chodzi pikany jak Kwasniewski
|
|
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem, nie chodzę do kościoła. Zaprzestałem w 1992 roku. Zapewne chodziło biskupowi o zachowanie tożsamości narodowej, której nie gwarantują socjaliści i liberałowie. Bo jak znam bpa. Frankowskiego, to gospodarczo raczej jest socjalistą. To jeszcze z PiSu cie nie wywalili? Przeciez tam dbaja o standardy moralne i dobrze prowadzone prywatne zycie... |
|
~~Pol | |
|
|
Prezydentem Rzeczypospolitej Polskiej jest profesor doktor habilitowany Lech Kaczyński - mąż stanu, dbający o niepodległość ojczyzny i dobro Polaków. Niech żyje wolna i niepodległa Polska.
|
|
|
~~Look | |
|
|
CYTAT yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy a może .... Oto wypowiedź niejakiego notofrugo. Elokwentna, kwiecista, bardzo mądra. Widać, że autor to osoba wszechstronnie wykształcona. |
|
|
~~badacz | |
|
|
Na temat biografii doktora habilitowanego Lecha Kaczyńskiego:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lech_Kaczyński Prezydent jest patriotą. Stał po stronie opozycji w PRL. Niestety, niektórzy zarabiają na wyróżnianiu jego wad. |
|
|
|
|
|
Prezydent chce uciec przed Sarkozym do Japonii Prezydent Francji Nicolas Sarkozy od miesiąca zapowiada, że 6 grudnia przyleci do Polski i będzie przekonywać Lecha Kaczyńskiego do podpisania traktatu lizbońskiego. Ale może się okazać, że do spotkania nie dojdzie - bo polski prezydent na razie planuje w tym czasie wizytę w Japonii i Korei Południowej - czytamy w DZIENNIKU. Dlaczego akurat 6 grudnia? To dzień, w którym w Gdańsku będzie obchodzona 25. rocznica przyznania Nagrody Nobla Lechowi Wałęsie. Sarkozy chce połączyć oba wydarzenia: wziąć udział w uroczystościach w Trójmieście, a później w Juracie przekonywać do Lizbony Kaczyńskiego. Ale zdaniem źródeł dyplomatycznych, taki scenariusz może nie podobać się polskiemu prezydentowi. Wiadomo, że osoba Lecha Wałęsy jest dla Lecha Kaczyńskiego nie do zaakceptowania, szczególnie w roli bohatera Polski i partnera czołowych przywódców zagranicznych. Tym bardziej że Sarkozy odmówił udziału w zorganizowanych przez Kancelarię Prezydenta obchodach 90. rocznicy odzyskania niepodległości, na które przyleciała m.in. Angela Merkel, a na które Wałęsy w ogóle nie zaproszono. |
|