~~grom | |
|
|
CYTAT Taki zapasowy? ZA WZROST I |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~smerfetka | |
|
|
A ja słyszałam ze kaczo to alkoholik czy to prawda a jego brat to gey?
|
|
|
~~siara | |
|
|
Człowieku który podajesz sie za wyborce Pis przestań pluc na głowę swojego własnego państwa jak reszta agentów z prasy . Jesteś nikim i to Cię boli najbardziej. Najwieksze twoje dokonanie to czytanie prasy kolorowej dla prawieinteligentów i wklejanie na forach części wytłuszczonej.
|
|
|
~~PIS | |
|
|
CYTAT Człowieku który podajesz sie za wyborce Pis przestań pluc na głowę swojego własnego państwa jak reszta agentów z prasy . Jesteś nikim i to Cię boli najbardziej. Najwieksze twoje dokonanie to czytanie prasy kolorowej dla prawieinteligentów i wklejanie na forach części wytłuszczonej. Spieprzaj dziadu |
|
|
~~peło | |
|
|
Ludzie ratujcie sie kto może!!!! Złotówka leci!!Ja już siedze z waldkiem w szafie i nie otwieram nawet jak bedzie prosił prawie profesor i hrabia bronisław, dzawonili z Gdańska ze bolek tez juz jedzie.
|
|
|
~~observer | |
|
|
Zgrzyt na szczycie społecznym
środa 25 lutego 2009 11:30 Prezydent nie dopuścił premiera do głosu Wydawało się, że spotkanie Lecha Kaczyńskiego, Donalda Tuska i grona ekspertów w sprawie kryzysu przebiegnie bez zakłóceń. Wyszło inaczej. Prezydent po swoim przemówieniu poprosił media o wyjście z sali. Zdumiało to premiera, który też chciał coś powiedzieć. Ale nie został dopuszczony do głosu. Nie tego spodziewał się premier, zapowiadając wczoraj swój udział w zwołanym przez prezydenta szczycie społecznym. Wszedł na salę pięć minut po godzinie 11 w otoczeniu najbliższych współpracowników: Pawła Grasia, Michała Boniego i Igora Ostachowicza. Chwilę potem na sali pojawił się Lech Kaczyński. Przywitał każdego z zaproszonych i otworzył obrady. Jednak ku zdumieniu dziennikarzy i otoczenia szefa rządu prezydent po tych kilku zdaniach o potrzebie dialogu poprosił media o opuszczenie sali. Na twarzy premiera pojawił się wyraz najwyższego zdumienia - bo Lech Kaczyński nie dopuścił innych do głosu. |
|
|
~~olek | |
|
|
Spieprzaj dziadu[/cytat]
No w peło jesteście widze na tym samym poziomie ...piwnicy. |
|
|
~~antyżydki | |
|
|
CYTAT Balcerowicz: To, co robi prezydent nie pomaga stabilizacji złotego - Jestem zdziwiony obstrukcją uprawianą przez prezydenta i główną część opozycji - tak wypowiedzi Lecha Kaczyńskiego na temat wejścia Polski do strefy euro ocenił prof. Leszek Balcerowicz. Zdaniem byłego ministra finansów i szefa NBP od \"ludzi sprawujących odpowiedzialne stanowiska w państwie\" należy oczekiwać, że \"nie będą raczyć swoich rodaków dezinformacją\". Na referendum się nie skończy Prof. Balcerowicz jest zdecydowanym przeciwnikiem organizowania referendum w sprawie terminu wejścia do strefy euro. Według gościa Poranka Radia TOK FM Polacy opowiadając się za wejściem do Unii Europejskiej \" pośrednio wypowiadali się w sprawie wprowadzenia wspólnej waluty\". Były minister finansów uważa, że nawet w imię porozumienia z opozycją referendum nie powinno się odbyć. Po pierwsze dlatego, że - jak tłumaczył - data wprowadzenia euro \" to nie jest kwestia rozwiązywana w referendum\". - Obawiam się, że nawet jeżeli do referendum by doszło pojawiłyby się kolejne wątpliwości ze strony opozycji - dodał. Chłopcze balcerka na wszystkich uczelniach na świecie podaja jako przestrogę źródło nieudanego eksperymentu. Swoją drogą zrobił to na zlecenie.. wiadomo kogo, ale nie myslałem że w kraju jest jeszcze ktoś kto podaje tego nieudacznika i członka PZPR za autorytet z dziedziny ekonomii. Nie ośmieszaj się nawet na forum stalowki są ludzie inteligentni, jak chcesz wciskać ciemnotę idz na kasting do tefałenu. |
|
|
~~Swan | |
|
|
A gdzie były te mądre głowy 20 lat temu ,gdy Polska żegnała Słsznie miniony ustrój. Tęgie głowy na światowych uczlniach teraz wiedzą , co jest żle zrobione, ponieważ wtedy nie posiadały takiej wiedzy. Ot.co...
|
|
|
|
|
|
Nie głosowałem nai na PO ani na PIS ani tymbardziej na Kaczora.
Z dwojga złego wolałbym Tuska jako prezydenta bo nie psułby już nic w rządzie jako premier. Jest tylu dobrych polityków którzy mogliby coś zdziałać ale nie są głośni medialnie i ludzie na nich nie głosowali niestety. A codo pana Prezydęta to za każdy mrazem gdy go widze w tv to mi sie robi wstyd - taki niesmak jakiś. Po prostu tai troche obciach jaki pan taki kram. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~falanga | |
|
|
CYTAT Nie głosowałem nai na PO ani na PIS ani tymbardziej na Kaczora. Z dwojga złego wolałbym Tuska jako prezydenta bo nie psułby już nic w rządzie jako premier. Jest tylu dobrych polityków którzy mogliby coś zdziałać ale nie są głośni medialnie i ludzie na nich nie głosowali niestety. A codo pana Prezydęta to za każdy mrazem gdy go widze w tv to mi sie robi wstyd - taki niesmak jakiś. Po prostu tai troche obciach jaki pan taki kram. Obciach bo co? Bo mały ..tusku 2 cm wyzszy bo mlaska, tusku nie mówi r, bo brzydszy niz kwachu? A ja chce takiego prezydenta którego będą nienawidzieć wszędzie wokoło , nie dostanie żadnej nagrody od narodu niemieckiego i wszyscy bedą wiedzieli że jest upierdliwym burakiem który nie odpuści jesli nie postawi na swoim, no i może być brzydki jak noc. Dlaczego ? bo oczekuje od niego że bedzie stał na straży naszej polskiej polityki. Jeśli uważacie że Prezydent ma stać i pachnieć i byc podziwiany za wygląd i klepany po plecach przez innych to wybierzcie Dodę , albo ..Tuska. |
|
|
|
|
|
Mam nadzieję, że nie będą tego czytały dzieci Ojca Dyktatora z Torunia oraz pozostali analfabeci z PiS, jak to powiedział minister Rostowski. To cytat z Gazety Wyborczej, a oni nie czytają wrogiej dla Polski prasy, a jak się pojawią komentarze, to wysunie się jeden wniosek: KŁAMIĄ !! ....jak to zawsze bywa u nich.Gazeta Wyborcza": W najnowszym sondażu PBS DGA dla gazety pierwsze w prezydenckim rankingu tradycyjnie już zajmuje premier Tusk. W lutym głosowałoby na niego 30 proc. respondentów - 1 pkt procentowy więcej niż w grudniu. O 2 pkt spadło poparcie dla obecnego prezydenta. Lecha Kaczyńskiego popiera 13 proc. ankietowanych . Na trzecim miejscu zmiana - miejsce Kazimierza Marcinkiewicza zajmuje Włodzimierz Cimoszewicz. Ma 12 proc. - o 1 pkt. więcej niż w grudniu - podaje "GW". Dalej Tomasz Lis (9 proc.), Radosław Sikorski (8 proc.) i Zbigniew Ziobro (7 proc.). Poparcie dla Kazimierza Marcinkiewicza spadło z 14 proc. do 6 proc. Sondaż przeprowadzono 20-22 lutego na 1027-osobowej reprezentatywnej próbie dorosłych Polaków. |
|
~~paralityk | |
|
|
CYTAT Mam nadzieję, że nie będą tego czytały dzieci Ojca Dyktatora z Torunia oraz pozostali analfabeci z PiS, jak to powiedział minister Rostowski. To cytat z Gazety Wyborczej, a oni nie czytają wrogiej dla Polski prasy, a jak się pojawią komentarze, to wysunie się jeden wniosek: KŁAMIĄ !! ....jak to zawsze bywa u nich.Gazeta Wyborcza\": W najnowszym sondażu PBS DGA dla gazety pierwsze w prezydenckim rankingu tradycyjnie już zajmuje premier Tusk. W lutym głosowałoby na niego 30 proc. respondentów - 1 pkt procentowy więcej niż w grudniu. O 2 pkt spadło poparcie dla obecnego prezydenta. Lecha Kaczyńskiego popiera 13 proc. ankietowanych . Na trzecim miejscu zmiana - miejsce Kazimierza Marcinkiewicza zajmuje Włodzimierz Cimoszewicz. Ma 12 proc. - o 1 pkt. więcej niż w grudniu - podaje \"GW\". Dalej Tomasz Lis (9 proc.), Radosław Sikorski (8 proc.) i Zbigniew Ziobro (7 proc.). Poparcie dla Kazimierza Marcinkiewicza spadło z 14 proc. do 6 proc. Sondaż przeprowadzono 20-22 lutego na 1027-osobowej reprezentatywnej próbie dorosłych Polaków. Weź się człowieku nie ośmieszaj już z tą GW, poczytaj Remuszkę jak uwłaszczyli się na społecznym majątku, a jak dasz radę to wpisz w google grupa trzymająca sondarze to zobaczysz kto za tym stoi. Czy wy w peło nigdy nie macie nic do powiedzenia..konkretnego tylko wklejacie z jakis gazet których normalni ludzie juz dawno nie czytają. W FiM Tusek mam pewnie 102% sprawdz i wklej. |
|
|
~~rubinnn | |
|
|
" paralityk " przecież nie mieliście czytać tego, co analfabetą jesteś ??
poczytaj NASZ DZIENNIK |
|
|
|
|
|
ja go lubie bo zawsze poprawia mi humor gdy go widze, jak spiewa lubie, jak sepleni lubie, jak sie napina i szuka wszedzie winnych tez lubie, jak dzieki niemu aly swiat i europa sie z nas smieje tez go lubie, za ofanie rozwoju polski i bratanie sie z klechami i zacofaniem tez go lubie, za rozwalanie polski tez go lubie, za sledzenie ubekow i podsycanie podzialow wsrod polakow tez go lubie.... eh same poztywy
non serviam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja go "lubie"za hymn polski!!!!!
dobry jest!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Spod prysznica słychać plusk
to Kaczora kąpie Tusk - Maciej Maleńczuk o Lechu Kaczyńskim Zabierzcie ode mnie tą małpę w czerwonym! - Lech Kaczyński o swoim bracie Panie prezesie, melduję wykonanie zadania! - Lech Kaczyński po wyjściu z toalety Lech Aleksander Kaczyński (ur. 18 czerwca 1949 w Warszawie) – polski polityk, prezydent Polski. Jeden z braci Kaczyńskich, mąż pierwszej damy. W europejskim półświatku politycznym wraz z bratem zwany kartoflem. Dzięki pomyślnie przeprowadzonej operacji klonowania mamy zapasowego prezydenta. Prezydent Warszawy Jako prezydent stolicy Lech przeganiał gejów z ulic miasta, czym zasłużył sobie na złamanie trzech punktów Europejskiej Konwencji Praw Człowieka i tytuł homofoba roku. Nieco się tylko zrehabilitował zakładając Muzeum Powstania Warszawskiego. Z początku jego prezydencka przyszłość wisiała na włosku gdyż został publicznie oskarżony, że we wczesnej młodości wraz z bratem Jarosławem ukradł pewną planetę (księżyc). Jednak jego nie odparty urok sprawił, że został wielkim wodzem naszego narodu. Prezydent Polski 2006 Jako prezydent RP Lech Kaczyński już w styczniu ogłosił żałobę narodową, aby dać wyraz swojemu przywiązaniu do prezydenckiej pensji. Miał małego penisa.W maju Lech omyłkowo podpisał nadanie Krzyża Zesłańców Sybiru dla Jaruzela, ujawniając pilność, z jaką pełni urząd. W lipcu olał spotkanie z przedstawicielami Francji i Niemiec z powodu rzekomej sraczki. W listopadzie uroczyście odebrał latające trumny F-16 z rąk Amerykanów. 2007 W marcu Lech przechadzał się po Juracie z Angelą i próbował nie dopuścić, aby dojcze znów przejechali się przez terytorium Polski jak ruscy przez kapustę. W czerwcu pojechał na szczyt UE, aby dać się prowadzić za rękę przez brata, który siedział w domu z komórką w ręce. W październiku po wygranej PO w wyborach zaniemówił i obraził się na cały świat. 2008 W Październiku, aby udowodnić narodowi Polskiemu i każdemu europejczykowi, swą władzę i potęgę, za należne mu pieniądze od społeczeństwa, najął samolot i nawiedził obrady Unii Europejskiej. Ominął oczywiście najnudniejszy fragment, pojawiając się pod koniec obrad. Z nieoficjalnych źródeł wiadomo, że zaatakował pięściami premiera Donalda Tuska, szturchnął prezydenta Francji, podeptał reprezentantów Niemiec i oznajmił dobitnie Monice Olejnik jak bardzo ją lubi. 2009 W kwietniu, w lany poniedziałek zamiast ganiać babę jagę z wiaderkiem pełnym wody, znowu ogłasza żałobę narodową. Ciekawostki * Jego imiona brzmią Lech i Aleksander, co wzbudza podejrzenie o plagiat polityczy względem poprzednich dwóch prezydentów. * Oto jak nazywa naszych reprezentantów w piłce nożnej: Artur Borubar, Roker Pereiro i nasz selekcjoner, Leo Benhauer. * Zamiast Chicago mówi CZIKAGO. * Wątpi, że marihuana jest z konopii indyjskich. * Jego ulubioną zabawką jest żałoba narodowa * NIKT mu nie udowodni, że białe jest białe, a czarne jest czarne. * Jego ulubiony kwiat:MAK zaczerpnięte z nonsensospedii... sama prawda... Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|