~~ola | |
|
|
Kupuje duzo leków mam pytanie czy może mi ktoś podpowiedziec gdzie kupie je najtaniej w stalowej woli ?? z góry dziękuje za odpowiedz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~MIRKA | |
|
|
Apteka na Jana Pawła II w dawnej siedzibie ZUS-u.Nazywa się chyba"Pod Różą"
|
|
|
|
|
|
hmm jak wiezdzasz do przychodni do szpitala juz na terenie szpitala tam masz najtaniej
|
|
~~Ninka | |
|
|
Zanim coś kupisz warto się przejść po kilku aptekach,bo rozpiętość cen tego samego leku jest nawet znaczna.Ja często kupuję w aptece na Poniatowskiego na schodkach,jest to jakaś apteka filia z Kraśnika ale i tak chodzę wcześniej po innych i szukam najtańszej oferty.
|
|
|
~~KRYSIA | |
|
|
NAJTANIEJ JEST NA WOJSKA POLSKIEGO KOLO PIZZERI A DROGO MAJA NA SKARPIE I OSZUKUJA SAMA SIE PRZEKONALAM 2 RAZY NIE POLECAM.
|
|
|
~~ola | |
|
|
Najtaniej jest w aptece "pod różą" w białym domu wejście od podwórka.Daja 15% rabatu.
|
|
|
|
|
|
ja tam stawiam na aptekę na edukacji =) mają parę tanich rzeczy
|
|
~~zuzia | |
|
|
pod różą jest rabat 15%a ceny leków na receptę 20-30%wyższe jak w innych aptekach
|
|
|
~~klientapteki | |
|
|
Chociaż nie lubię robić zakupów w Tesco bo tam drogo,to akurat apteka jest moim zdaniem najtańsza.
|
|
|
~~Asega | |
|
|
Spróbujcie więc kupić "Pod Różą" tabletki antykoncepcyjne.
Nie dość ,że sprzedawać nie chcą ( choć mają obowiązek) to jeszcze starają się umoralniać. Jak dla mnie nawet rabat 50 % nie będzie zachętą do odwiedzenia tej apteki. |
|
|
~~Jakison | |
|
|
Hutnicza 10. Mam daleko, bo to po dtugiej stronie torów, ale warto... zawsze pare złotych w kieszeni zostaje.
|
|
|