NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Kotulski i cyganie, wstydzą się?????????
~~pokere
ff
Wysłany: 20 Paź 2006r. 22:58  
coś mi się wydaje że Kotulski wstydzi się swoich kontaktów z cyganami.
Na jego stronie odsunoł ich na dalszy plan i prubuje zacierać ślady. znowu na I miejscu jest sondarzumiech Straszne że najpierw koledzy a później się wstydzi

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 20 Paź 2006r. 22:58  

~~
ff
Wysłany: 20 Paź 2006r. 23:16  
ufff ale matoł

~~MArek
ff
Wysłany: 20 Paź 2006r. 23:41  
A Szlezak i waldze naszego miasto co robia ?!?!
http://stalo(...)l&id=296

~~mińć
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 17:19  
Awte dawte bule!!

~~mińć
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 17:20  
:boksuj:Awte dawte bule!!

~~
ff
Wysłany: 19 Lis 2006r. 14:10  
Chodzą słuchy na mieście, że Kotulski musi teraz oddać kasę Cyganom, którą pożyczył na kampanię. Nie wiem czy to prwada czy ktoś puszcza jakieś ploty.

~~
ff
Wysłany: 19 Lis 2006r. 15:23  
pewnie że prawda, musi oddać cyganom, pietrzakowi, szlęzakowi bo ten mu pożyczył na kampanię, sagatowskiej juz oddał, sobie też musi oddać bo też sobie pożyczył generalnie wszystkim musi oddać

~~
ff
Wysłany: 19 Lis 2006r. 16:17  
Sam nie wierze, ze to pisze (bo jestem wielkim przeciwnikiem glupoty u wladzy) ale biedny ten Kotulski jesli tak jest rzeczywiscie :/ z ta kasa. Myslal chlop, ze porwie za soba ludzi niczym Walesa i on tez prosty chlop po zawodowce bedzie pia sie na szczyty wladzy lokalnej a tu lipa :/ nie ma prezydentury, a obietnic trzeba dotrzymac.
Zal mi go bo ktos mu wkrecil, ze moze wygrac. Pewnie jego sztabowcy (zawiedzieni podzialem stolkow u szlezaka) ktorzy po sukcesie z wypromowaniem Szlezaka znalezli sobie nowy obiekt westchnien. Mysleli, ze jak raz im sie udalo to i drugi raz sie uda. W Bialymstoku maja Kononowicza my mamy Kotulskiego, w sumie tez na "K".

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »