~~pokere | |
|
|
coś mi się wydaje że Kotulski wstydzi się swoich kontaktów z cyganami.
Na jego stronie odsunoł ich na dalszy plan i prubuje zacierać ślady. znowu na I miejscu jest sondarz Straszne że najpierw koledzy a później się wstydzi |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
ufff ale matoł
|
|
|
~~MArek | |
|
|
A Szlezak i waldze naszego miasto co robia ?!?!
http://stalo(...)l&id=296 |
|
|
~~mińć | |
|
|
Awte dawte bule!!
|
|
|
~~mińć | |
|
|
:boksuj:Awte dawte bule!!
|
|
|
~~ | |
|
|
Chodzą słuchy na mieście, że Kotulski musi teraz oddać kasę Cyganom, którą pożyczył na kampanię. Nie wiem czy to prwada czy ktoś puszcza jakieś ploty.
|
|
|
~~ | |
|
|
pewnie że prawda, musi oddać cyganom, pietrzakowi, szlęzakowi bo ten mu pożyczył na kampanię, sagatowskiej juz oddał, sobie też musi oddać bo też sobie pożyczył generalnie wszystkim musi oddać
|
|
|
~~ | |
|
|
Sam nie wierze, ze to pisze (bo jestem wielkim przeciwnikiem glupoty u wladzy) ale biedny ten Kotulski jesli tak jest rzeczywiscie :/ z ta kasa. Myslal chlop, ze porwie za soba ludzi niczym Walesa i on tez prosty chlop po zawodowce bedzie pia sie na szczyty wladzy lokalnej a tu lipa :/ nie ma prezydentury, a obietnic trzeba dotrzymac.
Zal mi go bo ktos mu wkrecil, ze moze wygrac. Pewnie jego sztabowcy (zawiedzieni podzialem stolkow u szlezaka) ktorzy po sukcesie z wypromowaniem Szlezaka znalezli sobie nowy obiekt westchnien. Mysleli, ze jak raz im sie udalo to i drugi raz sie uda. W Bialymstoku maja Kononowicza my mamy Kotulskiego, w sumie tez na "K". |
|
|