~~smakosz | |
|
|
witam!!!!
kupiłem ostatnio mięso i kilka rodzajów wędlin w sklepie.....ok...MATIAS...i zamroziłem na swieta.ale pech chciał że mi lodówka siadła i musiałem odmrozić!!!!!ZGROZA!!!! kazda wedlina po odmrozeniu zmniejszyła sie o połowę i była jak gąbka !!! więc pytam!!!!! czy warto kupować TAM i czy jest to fair ze sie reklamują ze wszysko jest naturalne???????? ile jest wody w wyrobach?????????? moim zdaniem ok.50 % !!! chyba nie jest to dobre !!! pozdrawiam!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Jakison | |
|
|
[cytat]czy jest to fair ze sie reklamują ze wszysko jest naturalne????????
ile jest wody w wyrobach?????????? moim zdaniem ok.50 % !!! cytat] Woda jest naturalna , o co Ci chodzi,...Fakt, ze mineralną kupiłbyś taniej... Ja już tam nie kupuję od dwóch lat. |
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
fajnie, że zacząłeś ten temat. kiedys miałem zamiar o tym pisać co ludzie sądzą o firmie i wyrobach Matthiasa. moim zdaniem jest to jedna wielka KUPA gówna. w tej chwili jest to chyba największa firma tego typu na rynku (w regionie) i myślą sobie, że mogą walić w ch*ja. wędlina robi się obślizła już na drugi dzień od kupienia jeden wielki smród. szok
ja tam też się nie zaopatruje już od dłuższego czasu Errare humanum est. |
|
~~gość | |
|
|
To czemu nie kupujecie dobrych wędlin????
Gównojady..... Nie wydacie więcej niż 10 zł na wędlinę a wymagacie żeby była naturalna tylko z mięsa i przypraw. Takie naturalne wędliny są drogie: - Schab (tzw. sopocka) w sklepie 40 zł - szynka od 30 - boczek najmniej 25 zł. - baleron to przynajmniej 35 zł. Kto z was wyda tyle na wędlinę. Pojęcia nie macie, a wypowiadacie się jak fachowcy. A mathias nie reklamuje się jako naturalne wędliny. Zanim coś głupiego napiszecie zastanówcie się dwa razy......... |
|
|
|
|
|
ale mi się znawca znalazł hehe
pewnie skóra i kość ale ~gość Errare humanum est. |
|
~~Gość | |
|
|
CYTAT ale mi się znawca znalazł hehe pewnie skóra i kość ale ~gość No to wykaż się czymś, panie fachowiec od wędlin....... |
|
|
~~jakion | |
|
|
stary co ty z ksiezyca spadłes?
W wędlinach jest około 60% mięsa. reszta to płyny i jakies tam sole i składniki które powodują że mięso puchnie.... Co z tego ze reklamują się że są z Naturlane, dobre, Polskie itd itp? Constar tez sie reklamował dobrze i co? Ja wole sam nie wiedzieć co jem i jak się to robi... |
|
|
|
|
|
to może Ty mi się kolego wykaż i pokaż jaki to jesteś fachowiec. a może tam pracujesz lub jesteś jednym z współwłaścicieli hehe ja napisałem swoje zdanie na temat matthiasa. nie kupuje tam i mam to w d.... a do tych cen które tu wypisałeś za kilo (w sumie) to dorzucam sobie 250 zeta i mam połóweczkę świnki resztę robię sam płacę 7.5zł za kilo i wiem co jem pozdro!
Errare humanum est. |
|
~~KRYSIA | |
|
|
Dopuki mathias mial okolo 10 sklepow to mial dobre wyroby,teraz to na 2 dzien wedlinka robi sie lekko obslizgla,pewnego razu kupilam poł zywieckiej odkrojonej z calego kawalka i na drugi dzien nie dalo sie tego jesc,jak psu zucilam to podkulil ogon i uciekl.
|
|
|
~~+-+ | |
|
|
w matiasie zrobił się straszny syf,to prawda,gdzie kupujecie?
|
|
|
~~jakison | |
|
|
CYTAT to może Ty mi się kolego wykaż i pokaż jaki to jesteś fachowiec. a może tam pracujesz lub jesteś jednym z współwłaścicieli hehe ja napisałem swoje zdanie na temat matthiasa. nie kupuje tam i mam to w d.... a do tych cen które tu wypisałeś za kilo (w sumie) to dorzucam sobie 250 zeta i mam połóweczkę świnki resztę robię sam płacę 7.5zł za kilo i wiem co jem pozdro! Ja robię to samo. |
|
|
~~manolo | |
|
|
W zawakowanych czyli zapakowanych próżniowo wedlinach po dwóch dniach zbiera się sporo wody i nie bardzo nadaje się do spożycia bo mokra aż kapie i strach jeść na surowo.
|
|
|
~~wtrącę | |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=m0Z_C0C59JI&feature=related
...i część druga: http://www.youtube.com/watch?v=BC7gijwTUXU&feature=related |
|
|
~~wsiowy | |
|
|
ale ciemnogród,szczegolnie p. krysia żuca na kolana-w dupskach wam się poprzestawiało, na szczaw zapraszam miastowe buraczyska albo do tesco
|
|
|
~~c-r | |
|
|
a ja się chcę koniecznie zatruć i kupuję od kilkunastu lat miecho-wędliny od gościa kolo sosny i obok ,na hali targowej w sobote. cholera jakos nie mogę...choć jem do syta.
|
|
|
~~KRYSIA | |
|
|
sam jestes ciemnogród bo nie dość ze jestes slepy to jeszcze kompletnie niemasz smaku dlatego zycze ci smacznych wedlinek z mathiasa i basta!!!
|
|
|
~~szynka | |
|
|
no, to gdzie, do cholery, kupujcie mięso i jego przetwory, co?
|
|
|
~~+-+ | |
|
|
CYTAT sam jestes ciemnogród bo nie dość ze jestes slepy to jeszcze kompletnie niemasz smaku dlatego zycze ci smacznych wedlinek z mathiasa i basta!!! naucz się pisać Krysiu i będzie ok |
|
|
|
|
|
podobnie jak c-r pan darek biale bodaj iveco pierwsza sosna :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~lonia | |
|
|
sprzedawczynie w Matthiasie nie zachowują zasadhigieny,np.wyjmuje taka szynkę z gabloty bez rekawiczek,potem bierze pieniądze itd.
|
|
|
~~as 1999 | |
|
|
a tak a propos!!! ostatnio pani w sklepie próbowała mnie orżnać na 20 zł!!! musiałem sie spiąć z kierowniczką ale dzieki paragonowi wyszła prawda!!!
a robiłem zakupy na 190 zł !!!! nigdy wiecej tam nie kupię nic!!! a pani Wiesia - wyjątkowo beszczelna!!! niby 20 zł ale jednak na kase nie wbiła!!!! nie polecam nikomu!!!! |
|
|
~~Nowy | |
|
|
wyciagnołem temat spod lady
|
|
|
|
|
|
Wyciągnąłeś go jak cholera . Przesunąłeś go kilka miejsc wyżej, a był i tak na stronie głównej tylko, że nie zauważyłeś. Niezły z ciebie wiracha, naprawdę wielkie dzięki, bez ciebie nikt nie dał by rady
Aha sorki za błąd, ty przecież ten temat wyciagnołeś |
|
|
|
|
Tak - iveco pod sosna, na hali targowej - najlepsze wedliny, rodzinne, z polskiej wsi, malo tasiemca, tylko troche innego paskudztwa - w koncu weterynarz krowke ogladal i nic nie mowil...
|
|
~~Monika | |
|
|
A z którego sklepu ta pani Wiesia?Jeżeli to taka gruba blondyna to też miałam z nią spięcie.
|
|
|