~~obserwtor | |
|
|
trzech małolatów bierze samochód od tatusia i co się dzieje?
sami ocencie ich skutek:boksuj: |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kkk | |
|
|
:wśceikły::boksuj:
|
|
|
~~ehh | |
|
|
zaloguj sie i napisz o tym artykuł
|
|
|
|
|
|
widzialem te auta wczoraj ktos niezle musial na zakrecie ciac autem. pewnie niewyrobil bo bylo slisko i 4 autka ida do remontu najgorzej polonez.
ZAPRASZAM GORACO NA MOJA STRONKE WWW.DJKUBUS.KEEP.PL OBSLUGA MUZYCZNA ( WESEL,POPRAWIN,BALóW,STUDNIóWEK,ZABAW I INNYCH IMPREZ) WIECEJ NA STRONIE. |
|
~~m87 | |
|
|
kierowca byl pijany ale tego juz sie nie uda udowodnic bo zostal zlapany na drugi dzien
|
|
|
|
|
|
Boka ladnego musial zlapac hehe xD;p
|
|
~~ktos | |
|
|
tylko sie cieszyc ze tak sie zakonczylo. chlopak bedzie mial nauczke
|
|
|
~~paolo | |
|
|
CYTAT tylko sie cieszyc ze tak sie zakonczylo. chlopak bedzie mial nauczke chłopak nauczke a właściciele sie tym za bardzo nie przejeli bo złom dalej stoi!! ktoś tam w komentarzach do artykułu miał racje że auta powinny zostać usunięte bo stanowią zagrożenie!!Nigdzie poza Stalową takiego czegoś nie widziałem to tak jak zaliczyć dzwona na autostradzie i zostawić tam wrak |
|
|
~~szkoda słów | |
|
|
A Waszym zdaniem, gdzie powinni zabrać te samochody? Pod blok sprawcy? Nie każdego stać na holowanie i na płacenie za parking. Ludzie opamiętajcie się. Piszecie, że to właściciele mają zabrać auta. Ich wina, że jakiś idiota uszkodził ich własność na którą ciężko pracowali? Może rodzice sprawcy zapłacą za holowanie i parking? Nie potrafili przecież wychować syna.
|
|
|
~~ktos | |
|
|
do szkoda slow - od tego jest ubezpieczenie OC sprawcy zeby pokrywac koszty.
|
|
|
~~jaco | |
|
|
CYTAT do szkoda slow - od tego jest ubezpieczenie OC sprawcy zeby pokrywac koszty. nie wiem czy wiesz ale oc ma na to 30 dni i co? poszkodowani maja na wlasna reke usunac samochody i naprawic jak tobie by zrobil szkode to bys pozniej sam ja naprawil? ludzie sa cwani gdy ich to nie dotyczy czlowieku zanim cos napiszesz zastanow sie! moim zdanie szkody powinien naprawic poszkodowany toby odczul to na wlasnej kieszeni , a tak jest bezkarny i ty mozesz byc nastepny. wiec uwazaj na drodze:boksuj: |
|
|
|
|
|
:boksuj:
|
|