~~Królowa | |
|
|
W 2012 roku będzie koniec świata! Daje se rękę uciąć!!! Zobaczcie jak świetnie sprawdzają się teorie Majów. Miało nastąpić globalne ocieplenie przed wielką katastrofą, miała być zero aktywność słoneczna? Jest. Ludzie, to ja już alarm ogłaszam! Jak teraz Słońce wybuchnie, to padnie cały system elektryczny na świecie, a dodatkowo eksplozja wywoła zmiany pola magnetycznego i zmiany biegunów Ziemi, co wywoła uwaga... poruszanie się swobodnie kontynentów, co spowoduje potężne fale tsunami. Kto się z tym nie zgadza, niech pisze pod spodem. Pozdrawia Królowa. ------------------------ http://prawdziwakrolowa.bloog.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Avil | |
|
|
i dobrze mam dosyc Polakow z ktorymi nei da sie pogadać , dosyc urzedow zasranych i instytucjii od Policjii po Koscioły ... niech to wszystko trafi szlag
|
|
|
|
|
|
a moze masz dosc siebie?
|
|
|
|
|
CYTAT i dobrze mam dosyc Polakow z ktorymi nei da sie pogadać , dosyc urzedow zasranych i instytucjii od Policjii po Koscioły ... niech to wszystko trafi szlag uśmeich Kompleksy wieku sredniego ???? |
|
~~hehe | |
|
|
To jakaś nowa forma terapii dla psycholi? Dali im komputery z Internetem w psychiatryku
|
|
|
~~obserwator | |
|
|
Co to ma być?
Kto ci takich głupot naopowiadał. Może i kończy się kalendarz Majów ale to nie powód do tego aby siać panikę i defetyzm w sprawie"KOŃCA ŚWIATA" Zero wyobraźnie, zero myślenia tylko przedruki i przytaczanie innych to twoje motto. |
|
|
~~Agnieszka | |
|
|
Dodajcie do siebie zmiany pól magnetycznych i precesje, a wynikiem będzie kolosalny kataklizm, o którym mówili od początku. W powiązania pomiędzy latami 2012 n.e. I 9792 p.n.e. Nie ma, co wątpić. Jeśli w dalszym ciągu będziemy lekceważyć te odkrycia, wszyscy zginiemy. Dzwony powinny bić na alarm na całym świecie ! To wydarzenie będzie porównywalne z eksplozją 10 000 bomb atomowych naraz. Cale kontynenty przestaną istnieć. Miliardy ludzi zgina. Będzie to największa tragedia na świecie od czasów biblijnego potopu. Mówię wyraźnie: jeżeli ludzkość nie przyjmie szybko do wiadomości znaczenia tej daty, sama sobie zgotuje śmierć. Manuskrypty sprzed wielu stuleci potwierdzają, co następuje:
1. Obliczenia Majów i Egipcjan są takie same. 2. Zarówno Majowie, jak i Egipcjanie niezależnie ustalili z wielka precyzja datę końca świata. 3. Egipcjanie i Majowie musieli dysponować znakomitym kalendarzem, by dokonywać swoich obliczeń. Proroctwo Oriona na rok 2012 http://www.orion2012.pl/patrick_geryl |
|
|
|
|
|
CYTAT W 2012 roku będzie koniec świata! Daje se rękę uciąć!!! Zobaczcie jak świetnie sprawdzają się teorie Majów. Miało nastąpić globalne ocieplenie przed wielką katastrofą, miała być zero aktywność słoneczna? Jest. Ludzie, to ja już alarm ogłaszam! Jak teraz Słońce wybuchnie, to padnie cały system elektryczny na świecie, a dodatkowo eksplozja wywoła zmiany pola magnetycznego i zmiany biegunów Ziemi, co wywoła uwaga... poruszanie się swobodnie kontynentów, co spowoduje potężne fale tsunami. Kto się z tym nie zgadza, niech pisze pod spodem. Pozdrawia Królowa. ------------------------ http://prawdziwakrolowa.bloog.pl/ Fajnie. I co poza tym? W domu wszyscy zdrowi? |
|
|
|
|
Oczywiscie ze bedzie koniec swiata przeciez mamy wtedy Euro..;/i skompromitujemy sie przed calym swiatem bo z niczym oczywiscie nie zdazymy.A w najlepszym wypadku (chociaz nie wiem czy taki najlepszy) odbiora go nam i dadzam komu innemu)
|
|
~~jacek placek | |
|
|
//moderator: nie zaniżaj poziomu
|
|
|
~~ogladacz tvn\'u | |
|
|
CYTAT Daje se rękę uciąć!!! Poczekaj, kupię sobie siekierę i wpadnę za 3 lata - tylko podaj adres proszę |
|
|
~~znudzony | |
|
|
hej skoro ma byc koniec swiata w 2012 to w przeddzien konca oddaj mi swoj majatek,Tobie i tak sie nieprzydaskoro tak w to wierzysz to dawaj jutro w cleopatrze spisujemy umowe
|
|
|
~~lisek | |
|
|
Hej znudzony po huj Ci jej majątek jak ma byc koniec)))
|
|
|
~~oh yea | |
|
|
CYTAT i dobrze mam dosyc Polakow z ktorymi nei da sie pogadać , dosyc urzedow zasranych i instytucjii od Policjii po Koscioły ... niech to wszystko trafi szlag Czep się swoich ziomków a od Polaków wara |
|
|
|
|
|
CYTAT i dobrze mam dosyc Polakow z ktorymi nei da sie pogadać , dosyc urzedow zasranych i instytucjii od Policjii po Koscioły ... niech to wszystko trafi szlag A kogo to obchodzi. Jeżeli ci chociaż ulżyło, to OK. Jeśli nie spróbój jeszcze raz albo zmień terapię. |
|
~~N.P. | |
|
|
CYTAT A kogo to obchodzi. Jeżeli ci chociaż ulżyło, to OK. Jeśli nie spróbój jeszcze raz albo zmień terapię. 1.) odpusc sobie te niemczyzne; 2.) postaraj sie nie robic ortografow rodem z podstawowki w postach dostepnych publicznie; 3.) jestes nudnym nabijaczem postow; 4.) xyve + avatar masz pedalskie; gratuluje caloksztaltu... |
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
.....jejku.....dopiero w 2012 ..... a czemu kurka nie w piątek???? Nie mam planów na weekend !!!!! A to peszek !
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
koniec świata to będzie jak jutro 3 koło będzie w dupkę i 1 termin egzaminu pofruuuuuuuunie w niepamięć heheh od razu kampania wrześniowa... taa dobry pomysł wrzesień, przynajmniej wakacje będą
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT koniec świata to będzie jak jutro 3 koło będzie w dupkę i 1 termin egzaminu pofruuuuuuuunie w niepamięć heheh od razu kampania wrześniowa... taa dobry pomysł wrzesień, przynajmniej wakacje będą O.T. Kupiłeś już panie te butki SPD czy nie ? |
|
|
|
|
hehe na razie fundusze nie pozwalały musiałem zainwestować w oświetlenie na nocną zimową jazdę - (bozialarka, wymiana klocków w hamulcach, wymiana łańcucha i kasety spd poczekają do lata hehe pozdr!
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT hehe na razie fundusze nie pozwalały musiałem zainwestować w oświetlenie na nocną zimową jazdę - (bozialarka, wymiana klocków w hamulcach, wymiana łańcucha i kasety spd poczekają do lata hehe pozdr! Jak wyczaję gdzieś jakieś fajne a nie drogie butki, to dam Ci znać |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A kogo to obchodzi. Jeżeli ci chociaż ulżyło, to OK. Jeśli nie spróbój jeszcze raz albo zmień terapię. 1.) odpusc sobie te niemczyzne; Co to jest niemczyzne - napisz w języku potocznym. 2.) postaraj sie nie robic ortografow rodem z podstawowki w postach dostepnych publicznie; Postaram sie z podstawowki 3.) jestes nudnym nabijaczem postow; a co cię to obchodzi - a ty jetseś wesołym nikim. 4.) xyve + avatar masz pedalskie; może i pedalskie. a twoje kojarzy mi się ... nie będę pisał bo moder wytnie. Domyśl się, gratuluje caloksztaltu... Ja tobie też ... ciekawe posty masz. |
|
|
|
|
CYTAT [ Jak wyczaję gdzieś jakieś fajne a nie drogie butki, to dam Ci znać jak będzie okazja to może i się skusze ale kurde nowy rok, wiosna i ceny sprzętu już w dół raczej nie pójdą .. do jesieni i tak będę się rozglądał bo już czas przesiąść sie z nosków na coś bardziej zaawansowanego pozdr! [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~znudzony | |
|
|
CYTAT Hej znudzony po huj Ci jej majątek jak ma byc koniec))) Ona wierzy w koniec swiata to jej sie nieprzyda ja niewierze to mi sie przyda) |
|
|
|
|
|
To trzeba wybudować więcej kościołów!! Najlepiej jeden przy drugim, to zatrzymają falę tsunami
CYTAT Może i kończy się kalendarz Majów... skończy się kalendarz Majów, zacznie się kalendarz Czerwców |
|