Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
gdzie można w stw kupić płytki w dobrej cenie?? który sklep/salon polecacie
PS. nie chodzi mi o jakieś badziewko za 12zł/m2:haha: Poprawiłem tytuł "płytki" to był myśle zbyt fascynujący i dający do myślenia temat. Bardziej rozwijaj swoje pytania //virus Errare humanum est. |
|
|
|
|
Errare humanum est. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Ja myslalem o plytkach CD/DVD Nie no zajrzyj mysle do Ikady Garaże dawno Leader Price
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
~~MACIUŚ | |
|
|
Ja myslałem o płytkach chodnikowychZagladnij do Stalmetu
|
|
|
~~nina | |
|
|
w rozwadowie w rynku maja najtaniej i jeszcze zrobia rabat
|
|
|
|
|
|
Od Metalowca idź w stronę wiaduktu - przed myjnią samochodową znajdziesz sklep z płytkami
|
|
~~ssss | |
|
|
CYTAT Od Metalowca idź w stronę wiaduktu - przed myjnią samochodową znajdziesz sklep z płytkami tam już nie ma tego sklepu są tylko farby. |
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Od Metalowca idź w stronę wiaduktu - przed myjnią samochodową znajdziesz sklep z płytkami tam już nie ma tego sklepu są tylko farby. :co?: nie wiedziałem :co?: no to do Nowex-u i do Tasty zapraszam |
|
~~rychu | |
|
|
w Opocznie jest duży wybór i ceny producenta i podobno cukier tańszy niż w Stalowej o 3 grosze
|
|
|
~~lee | |
|
|
Ja jeżdziłem do Biłgoraja ceny płytek są dużo niższe a przy tym bardzo duży wybór
|
|
|
~~kasia | |
|
|
co wy to gadacie luuudzie?
w rozwadowie jest droozej po piersze i po drugie to juz nie te czasy ze trzeba jezdzic gdziespoza miasto Idz do Dom Gazu tam przy okulickiego i popatrz - ja teraz remontuje lazienke i wybralam sobie plytki Inverno z opoczna chyba i kosztuja 41 zł /m2 a te same w rozwadowie po prawej stronie kosztują 49 zł / m2 - no to sorry. Tam jeszcze odstane rabat bo kupuuje wanne i takie tam glupoty. Zreszta jak nei maja pkytej ktore by CI sie podobały wtedy niech Ci katalog pokażą i zawsze możesz sobie cos wybrac, ale nie wierze ze nie wybierzesz. Jesli szukasz czegos na serio fajnego i nie wierzysz ze tu mozna cos kupic proponuje BOZ w Rzeszowie obok ulicy Rejtana. Pozdawiam |
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
dzięki wszystkim za pomoc. rzeczywiście w "rozdziadowie" drożej. kupiłem sobie koło policji różnica na metrze 2zł niż w całym mieście (a troche się ojeźdźiłem) niby 2zł to nic ale "grosz do grosza i będzie kokosza" pozdrawiam!
Errare humanum est. |
|