|
|
|
invx zrob ze ankiety ile mozna czekac i oddac mi htmla ;]
a do tematu czy moglibyscie budowac swoje szczescie na cudzym nieszczesciu ? :] edit: wystarczy tak albo nie, aczkolwiek podyskutowac bardzo chetnie :], temat zalozylem by poratowac kolezanke ktora ma kejsik z etyki biznesu do zrobienia ;-), przede wszystkim idzie o podejscie biznesowe ale o zdzirach rozbijajacych malzenstwa tez mozna pisac, sie podepnie :] |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT a do tematu czy moglibyscie budowac swoje szczescie na cudzym nieszczesciu ? :] Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale od ankiet to jest np. http://www.ankietka.pl niech koleżanka założy konto i podeśle linka chętnie pomożemy ;) Pozdrawiam |
|
|
|
|
dzieki radku, ankieta stworzona, mam nadzieje ze kolezanka bedzie wdzieczna ;D
http://www.ankie(...)cie.html z gory dzieki |
|
|
|
|
Jakie wyniki?
Może jeszcze ankieta preferencji wyborczych?? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
wyniki ankiety odswiezaja sie co 6 godzin napewno zamieszcze :-)
a do preferencji wyborczych forumowiczow to bez ankiety mozna podliczyc ;-) edit: 6h nie minelo a juz cus sie pojawilo ;-) 5 glosow na nie 3 glosy na tak |
|
|
|
|
Może przez to, że aktualnie jestem trochę nieświeży, ale wydaje mi się, że chciałbyś wywołać jakąś napinkę dla spolaryzowania atmosfery; bardzo chętnie poczytam choć myślę, że istnieje dość tematów do przedstawienia swoich programów filozoficznych .
BTW, napiszę ci jutro pw, ale teraz jakoś nie mam weny . |
|
|
|
|
juz dostalem dzisiaj pw od ciebie, znaczy wydawalo mi sie ze od ciebie a to wychodzi ze lepsza polowa pisala slodkich snow ^^ co zlego to nie ja, zadna polaryzacja ;-) robie tylko za osla
10 glosow nie 5 glosow tak |
|
|
|
|
Żadna lepsza połowa, niczego jeszcze nie nasmarowałem, więc cokolwiek dostałeś, nie było to ode mnie i zadnego mojego (nieistniejącego) alter ego ani żadnej lepszej/gorszej/mniejszej/większej połowy.
|
|
|
|
|
z pijanym to nawet pozartowac nie mozna ;-)
11 glosow na nie 6 glosow na tak |
|
|
|
|
Żadnym tam pijanym, 4 niewinne browarki i kebab po drodze to jeszcze nie pijaństwo, więc nie wyolbrzymiaj i nie rób sztucznych problemów, bo szyfrem jeszcze nie piszę . Good, fucking, night.
|
|
|
|
|
widocznie 4 to za sporo moze pij po 2 bo gul skacze nawet nie wiesz kiedy :] zbijalem tak samo jak i teraz ^^ dzin dybry :]
13 glosow na nie 6 glosow na tak |
|
|
|
|
CYTAT 13 glosow na nie 6 glosow na tak Znowu ta trzynastka, coś musi być z tą numerologią prawdziwka, to nie może być przypadek . |
|
|
|
|
wiekszosc osob napisze ci ze nie moglyby....
ciekawy jednak jestem jakby sie to moglo zmienic gdyby w gre weszla np. zawrotna kariera, wielki majatek, slawa czy tez pozycja spoleczna gwarantujaca przywileje, pieniadze, wladze itd... non serviam |
|
|
|
|
panie ^^ zafrasowalem sie odrobine gdy na screenie ktory zamiesciles ujrzalem wiadomosc z 9 stycznia :] pisujesz sam do siebie ? przypuszczam ze htmla nie dostane bo w kodzie jest taki burdel ze milosciwie nam panujacy nie moze dojsc ladu ^^
glosow oddano 40 niestety niestety nie odswiezylo sie wszystko i na chwile obecna tylko 32 glosy zliczone 22 glosy na nie 10 na tak jeszcze raz dzieki wszystkim :-) |
|
|
|
|
24 osoby na nie
16 osob na tak w morde naprawde dobre wyniki, jak dla mnie troche zaskakujace :] strach zyc w miescie gdzie 40% spoleczenstwa zdusiloby cie w zarodku gdyby tylko mialo ku temu powody ^^ |
|