NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »
Olympus szkola wyzsza bez inteligencji, Zarzad Olympusu - korupcja - nieuczciowosc w stosunku do studenta
~~koniec_zartow
ff
Wysłany: 18 Lis 2008r. 11:02  
Witam jezeli tak jak moja osobe Zarzad Olympus potraktowal nieuczciwie i nieowaznie napiszcie o tym , moze w koncu machina ruszy i ktos cos z tym zrobi.

Pozdrawiam

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Lis 2008r. 11:02  

~~student
ff
Wysłany: 18 Lis 2008r. 19:16  
chodziło Ci o nieuczciwość czy o nieuczuciowość?smiech2

~~asd
ff
Wysłany: 18 Lis 2008r. 23:26  
Nie trzeba bylo tam isc. Ta szkola to strata czasu. Nic nie naucza, a kase to lubia brac. Jeszcze sie dziwie, ze ktos tam chce chodzic...

~~Danka
ff
Wysłany: 19 Lis 2008r. 07:24  
CYTAT
Nie trzeba bylo tam isc. Ta szkola to strata czasu. Nic nie naucza, a kase to lubia brac. Jeszcze sie dziwie, ze ktos tam chce chodzic...

ab ty co student WSE?smiech2smiech2smiech2 tam to jest dopiero dno, poziom LO na Staszicasmiech2smiech2smiech2

~~absolwent
ff
Wysłany: 19 Lis 2008r. 07:33  
CYTAT
CYTAT

ab ty co student WSE?smiech2smiech2smiech2 tam to jest dopiero dno, poziom LO na Staszicasmiech2smiech2smiech2

A co studiowałaś tam i masz nie miłe wspomnienia???
W szkole jak i na studiach po prostu trzeba się uczyć, a poziom nauczania wyznaczają studenci.........
Ja skończyłem WSE jak jeszcze była w Nisku i jestem bardzo zadowolony.............

~~slide
ff
Wysłany: 19 Lis 2008r. 08:26  
A co studiowałaś tam i masz nie miłe wspomnienia???
W szkole jak i na studiach po prostu trzeba się uczyć, a poziom nauczania wyznaczają studenci.........
Ja skończyłem WSE jak jeszcze była w Nisku i jestem bardzo zadowolony.............[/cytat]
Jak to cos było w NIsku to wogóle nie miało poziomu żadnego. Nie przesadzaj ze cos sie tam uczyłes o nikt ci ne uwierzy

~~asd
ff
Wysłany: 19 Lis 2008r. 14:20  
CYTAT

Puknij sie w glowe kobieto. Nic o sobie nie napisalem, wiec swoje gadanie wsadz sobie w buty.

~~Danka
ff
Wysłany: 19 Lis 2008r. 14:56  
Puknij sie w glowe kobieto. Nic o sobie nie napisalem, wiec swoje gadanie wsadz sobie w buty.[/cytat]

a ty wiesz gdzie sobie wsadz

~~Danka
ff
Wysłany: 19 Lis 2008r. 15:22  
CYTAT

Przepraszam za to, wsadze sobie sama, bo tak lubie.

~~asd
ff
Wysłany: 19 Lis 2008r. 16:47  
CYTAT
CYTAT

Przepraszam za to, wsadze sobie sama, bo tak lubie.

Wybacz ze jestem takim burakiem. mialas racje wsadze sobie.

ff
Wysłany: 19 Lis 2008r. 16:53  
Jak trzeba dziewczyny, to służę pomocą good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2008r. 16:57  
Z tą pomocą to uważaj - ~asd to prawdopodobnie facet smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2008r. 17:00  
fakt :co?: ale została Danka good

Prywatna wiadomość 

~~Monika
ff
Wysłany: 19 Lis 2008r. 17:00  
Ja ukonczylam tam studia i nie tylko. Uwazam tak jak ktoras z osob wyzej ze nie ma znaczenia gdzie sie konczy uczelnie tylko co z niej wyniesiesz a czlowiek uczy sie dla siebie. Sadze ze na niektorzy na pewno uwazaja sie za lepszych bo ukonczyli studia panstwowe, ale to chyba kwestia podejscia do nauki. Ja mam obecnie bardzo dobra prace, super wynagrodzenie i jestem zadowolona z tych studiow. A napisz co masz do tej uczelni bo nie wyjasnilas nic

~~Monika
ff
Wysłany: 19 Lis 2008r. 17:01  
CYTAT
Witam jezeli tak jak moja osobe Zarzad Olympus potraktowal nieuczciwie i nieowaznie napiszcie o tym , moze w koncu machina ruszy i ktos cos z tym zrobi.

Pozdrawiam

A co oni ci zrobili? Skoro sprawa trafila do zarzadu to cos bylo powaznego. opisz to zamiast sie czaicumiech

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 5 Maja 2009r. 17:14  
pamietam swego czasu ogloszenie w sztafecie, cos w stylu : 'przyjme do pracy, wymagane wyksztalcenie wyzsze, ale nie po WSE w STW' umiech ... a Olympus tez reznikow takich wypuszcza ze klekajcie narody sciana...tyle w tym temacie, z reszta, o tym sie mowi i o tym sie slyszy - polowa osob ktora tam sie bronila nie ma nawet pojecia co zawierala ich praca umiech ale luzno, przynajmniej nie czuje sie zagrozenia ok

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »