~~koniec_zartow | |
|
|
Witam jezeli tak jak moja osobe Zarzad Olympus potraktowal nieuczciwie i nieowaznie napiszcie o tym , moze w koncu machina ruszy i ktos cos z tym zrobi.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~student | |
|
|
chodziło Ci o nieuczciwość czy o nieuczuciowość?
|
|
|
~~asd | |
|
|
Nie trzeba bylo tam isc. Ta szkola to strata czasu. Nic nie naucza, a kase to lubia brac. Jeszcze sie dziwie, ze ktos tam chce chodzic...
|
|
|
~~Danka | |
|
|
CYTAT Nie trzeba bylo tam isc. Ta szkola to strata czasu. Nic nie naucza, a kase to lubia brac. Jeszcze sie dziwie, ze ktos tam chce chodzic... ab ty co student WSE? tam to jest dopiero dno, poziom LO na Staszica |
|
|
~~absolwent | |
|
|
CYTAT CYTAT Nie trzeba bylo tam isc. Ta szkola to strata czasu. Nic nie naucza, a kase to lubia brac. Jeszcze sie dziwie, ze ktos tam chce chodzic... ab ty co student WSE? tam to jest dopiero dno, poziom LO na Staszica A co studiowałaś tam i masz nie miłe wspomnienia??? W szkole jak i na studiach po prostu trzeba się uczyć, a poziom nauczania wyznaczają studenci......... Ja skończyłem WSE jak jeszcze była w Nisku i jestem bardzo zadowolony............. |
|
|
~~slide | |
|
|
A co studiowałaś tam i masz nie miłe wspomnienia???
W szkole jak i na studiach po prostu trzeba się uczyć, a poziom nauczania wyznaczają studenci......... Ja skończyłem WSE jak jeszcze była w Nisku i jestem bardzo zadowolony.............[/cytat] Jak to cos było w NIsku to wogóle nie miało poziomu żadnego. Nie przesadzaj ze cos sie tam uczyłes o nikt ci ne uwierzy |
|
|
~~asd | |
|
|
CYTAT ab ty co student WSE? tam to jest dopiero dno, poziom LO na Staszica Puknij sie w glowe kobieto. Nic o sobie nie napisalem, wiec swoje gadanie wsadz sobie w buty. |
|
|
~~Danka | |
|
|
Puknij sie w glowe kobieto. Nic o sobie nie napisalem, wiec swoje gadanie wsadz sobie w buty.[/cytat]
a ty wiesz gdzie sobie wsadz |
|
|
~~Danka | |
|
|
CYTAT a ty wiesz gdzie sobie wsadz Przepraszam za to, wsadze sobie sama, bo tak lubie. |
|
|
~~asd | |
|
|
CYTAT CYTAT a ty wiesz gdzie sobie wsadz Przepraszam za to, wsadze sobie sama, bo tak lubie. Wybacz ze jestem takim burakiem. mialas racje wsadze sobie. |
|
|
|
|
|
Jak trzeba dziewczyny, to służę pomocą
|
|
|
|
|
Z tą pomocą to uważaj - ~asd to prawdopodobnie facet
|
|
|
|
|
fakt :co?: ale została Danka
|
|
~~Monika | |
|
|
Ja ukonczylam tam studia i nie tylko. Uwazam tak jak ktoras z osob wyzej ze nie ma znaczenia gdzie sie konczy uczelnie tylko co z niej wyniesiesz a czlowiek uczy sie dla siebie. Sadze ze na niektorzy na pewno uwazaja sie za lepszych bo ukonczyli studia panstwowe, ale to chyba kwestia podejscia do nauki. Ja mam obecnie bardzo dobra prace, super wynagrodzenie i jestem zadowolona z tych studiow. A napisz co masz do tej uczelni bo nie wyjasnilas nic
|
|
|
~~Monika | |
|
|
CYTAT Witam jezeli tak jak moja osobe Zarzad Olympus potraktowal nieuczciwie i nieowaznie napiszcie o tym , moze w koncu machina ruszy i ktos cos z tym zrobi. Pozdrawiam A co oni ci zrobili? Skoro sprawa trafila do zarzadu to cos bylo powaznego. opisz to zamiast sie czaic |
|
|
|
|
|
pamietam swego czasu ogloszenie w sztafecie, cos w stylu : 'przyjme do pracy, wymagane wyksztalcenie wyzsze, ale nie po WSE w STW' ... a Olympus tez reznikow takich wypuszcza ze klekajcie narody ...tyle w tym temacie, z reszta, o tym sie mowi i o tym sie slyszy - polowa osob ktora tam sie bronila nie ma nawet pojecia co zawierala ich praca ale luzno, przynajmniej nie czuje sie zagrozenia
|
|