~~ciekawa | |
|
|
KTO Z WAS WIE GDZIE MOZNA WYNAJAC NIEDROGO LOKAL W STALOWEJ NA SYLWESTRA?? PLANUJEMY IMPREZKE Z PACZKA NA OK 40 OSOB WIEC MOZE KTOS Z WAS W ZESZLYM ROKU BYL NA PODOBNEJ IMPREZCE I MOZE MI COS TU PODPOWIEDZIEC??
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Popytaj w pizzeriach, pubach. Musisz sie liczyc z wydatkiem rzędu 1000-1500 zł ale na 40 osob to wyjdzie maximum po 50 zł.
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
~~ciekawa | |
|
|
a nie orientujesz sie w ktorych? ktos w tamtym roku organizowal w Quattro wiec musimy tam popytac!Pizzerie to dobry pomysl mi narzuciles bo szukalibysmy po pubach.A nie wiesz czy ktores jeszcze z pizzeri wogole wynajmuja swoje pomieszczenia? moze w Rustice II spytac bo tam tez miejsca sporo,Diablo czy w Resecie. A moze to czyta ktos z pracujacych tam osob to prosze o odpowiedz jak to u was wyglada w lokalach....
|
|
|
~~:))) | |
|
|
CYTAT KTO Z WAS WIE GDZIE MOZNA WYNAJAC NIEDROGO LOKAL W STALOWEJ NA SYLWESTRA?? PLANUJEMY IMPREZKE Z PACZKA NA OK 40 OSOB WIEC MOZE KTOS Z WAS W ZESZLYM ROKU BYL NA PODOBNEJ IMPREZCE I MOZE MI COS TU PODPOWIEDZIEC?? teraz wynajac bedzie ci bardzo ciezko! o tym trzeba bylo myslec juz koncem wrzesnia-poczatkiem pazdziernika! |
|
|
~~bond | |
|
|
zapytaj w alternatywach
|
|
|
~~ktos | |
|
|
w Quattro spytaj gdzies czytalem ostatnio
|
|
|
~~zaq | |
|
|
Gdzie byscie nie byli ... obowiazkowo wszycy o 23:55 sa na placu przed mdk
|
|
|
~~jakion | |
|
|
CYTAT Gdzie byscie nie byli ... obowiazkowo wszycy o 23:55 sa na placu przed mdk Tak z obowiązkowym kaskiem na głowie... |
|
|