~~joan | |
|
|
Czy nadal trwa zbiórka plastikowych nakrętek? Jeżeli tak to proszę o namiar gdzie można je przekazać. Dotychczas akcja była prowadzona w przedszkolu u mojeje córki ale niestety już się skończyła (nawiasem mówiąc nie wiem dlaczego bo był to bardzo dobry pomysł). Bardzo proszę o informację.:-:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dalej trwa - w większości klatek są kartony do których wrzuca się nakrętki - co jakiś czas chodzi jeden pan w południe i zbiera to wszystko co zostało wrzucone Ciągle to zbierają na nową osobę - szczytny cel
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Możesz również zapytać u organizatora tej akcji tel (0-15) 842-09-40 lub pisząc na maila: wolontariatstw_(at)_op.pl
Pozdrawiam |
|
~~juk | |
|
|
u mnie w klatce nie ma.
a w jakis sklepach są może? |
|
|
~~kapsel | |
|
|
Przy smietnikach są kontenery z plastikami i tam wrzucaj. Co tydzień odpowiednia firma ja zabiera
|
|
|
~~:oO | |
|
|
CYTAT Przy smietnikach są kontenery z plastikami i tam wrzucaj. Co tydzień odpowiednia firma ja zabiera kretyn |
|
|
~~joan | |
|
|
Wielkie dzięki Radek za rzetelną informację. Zadzwoniłam pod podany numer i dowiedziałam się, że akcja trwa nadal a nakrętki można przynosić do Świetlicy Socjoterapeutycznej Tęcza przy budynku Goli na ul.Wojska Polskiego 5 od poniedziałku do piątku od godz.10 do ok. 17:30.
|
|
|
~~radek | |
|
|
Nie ma za co
Pozdrawiam |
|
|
~~joujou | |
|
|
CYTAT Wielkie dzięki Radek za rzetelną informację. Zadzwoniłam pod podany numer i dowiedziałam się, że akcja trwa nadal a nakrętki można przynosić do Świetlicy Socjoterapeutycznej Tęcza przy budynku Goli na ul.Wojska Polskiego 5 od poniedziałku do piątku od godz.10 do ok. 17:30. dzięki ;] |
|
|
~~obiektywny | |
|
|
podobno jeszcze zbieraja nakretki u mnie w pracy jest odpowiednie pudelko na to
|
|
|