~~wosp | |
|
|
Jak wam się podoba nowa strona Stalowowolskiego Sztabu WOŚP ??
przypominam iż znajduje się ona pod adresem : |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ppp | |
|
|
szczerze ? nie zachwyca ... poprzednia była lepsza.
czemu stalowemiasto sie nie wzielo za zrobienie strony wospowej ? |
|
|
~~jakion | |
|
|
CYTAT szczerze ? nie zachwyca ... poprzednia była lepsza. czemu stalowemiasto sie nie wzielo za zrobienie strony wospowej ? Poprzednia czyli która? hehe chyba jesteś smieszny. Ta jest o wiele lepsza, fakt brakuje troche niedociągnieć ale nie jest jak rok temu, zwykła i podstawowa. tyle w tym temacie. Chyba zazdrościcie temu kto ją zrobił.... |
|
|
~~hihihi | |
|
|
te super proste tabelki, z****ste przyciski (menu), zrobiona chyba z szablonu na bloga - to już wolę popatrzeć na stronę tarnobrzega :]
polecam http://www.wosp.vel.pl moderowano |
|
|
~~:);0 | |
|
|
hehe to sie spytaj ile w tbg zapłacili za hosting to zmiękniesz
Pieniądze z wospu idą na dzieci a nie na strony www. |
|
|
~~jakion | |
|
|
CYTAT te super proste tabelki, z****e przyciski (menu), zrobiona chyba z szablonu na bloga - to już wolę popatrzeć na stronę tarnobrzega :] polecam http://www.wosp.vel.pl skorą są takie super proste, wklej swoje, damy Ci jeden dzień na udowodnienie że łatwo je zrobić. Internetowy napinaczu |
|
|
~~Edzio | |
|
|
Z ilu elementów to się składa? Jeden obrazek tła głównego http://www.wosp.upadle.pl//public/gfx/tlo_cale.jpg i kilka pomniejszych (w menu i reklamy - czyjeś).Jeden dzień to aż za dużo na zrobienie tego. Ale cel jest szczytny i to się liczy!!
Pozdrawiam. |
|
|
~~heh | |
|
|
fakt. Ta z zeszlego roku byla o niebo lepsza niz ten "blog" co teraz jest. Jeszcze przedwczoraj nie byla aktywna a dzisiaj nagle blog si epojawil. Dawidzie Dziama zrob cos ze swoimi grafikami bo odpierdzielaja jedno wielkie GoWnO
|
|
|
~~hehe | |
|
|
No nie popisali się z tą stroną chłopaki, brzydkie to jak nieszczęście Tło jest całkiem fajne ale cała reszta feee...
Zresztą w Tarnobrzegu też nie rewelacja. Strona zrobiona co prawda na Joomli, więc jest funkcjonalna, ale na starej wersji i na domyślnym nieciekawym szablonie. W dodatku niedopracowana ... A tyle jest naprawdę fajnych darmowych szablonów. Ale co tam, na tych stronach nie wygląd się liczy tylko informacja, poza tym i tak są sezonowe |
|
|
~~zzz | |
|
|
Moja siostra co ma 13 lat robi lepsze blogi :
|
|
|
~~sxs | |
|
|
mnie się bodoba
|
|
|
~~alle | |
|
|
Porównajcie sobie z tą stroną - czy są jakieś podobieństwa?
http://www.zlastrona.org/ |
|
|
~~zwykły czytacz | |
|
|
Dla mnie istotna jest treść a nie grafika - chcę wiedzieć co się dzieje możliwie najszybciej a nie być atakowany ferią kolorów. Niech treść przeważa nad formą!
|
|
|
~~jakion | |
|
|
CYTAT Dla mnie istotna jest treść a nie grafika - chcę wiedzieć co się dzieje możliwie najszybciej a nie być atakowany ferią kolorów. Niech treść przeważa nad formą! I oto chodzi, a wiec bujac się złamasy Wielka Orkiestra wlasnie nabiera predkości (mozecie o tym przeczytac na waszej zajebistej stronie Wospowej) i już w Styczniu zaprezentuje jeden z najlepszych finałów i pobije rekord w zbieraniu kasy. WWW.WOSP.STALOWA-WOLA.PL WWW.WOSP.STALOWA-WOLA.PL WWW.WOSP.STALOWA-WOLA.PL |
|
|
~~Dilou | |
|
|
Ponieważ dziękujemy już Owsiakowi za jego "róbta co chceta", nie chcemy więcej jego propagandy.
|
|
|
~~jakaona | |
|
|
zaj*istej strony? pff
grafik (o ile tak można określić osobę, która zajęła się robieniem strony) mógłby mimo wszystko się bardziej postarać. Wystarczyłoby siąść na więcej niż "5 minut" i zrobić to trochę lepiej. A co mi się nie podoba? to czarne tło pasuje tu akurat jak pięść do oka :] wiadomo, że ważna jest treść - do tego zastrzeżeń nie mam, ale naprawdę dużo lepiej się czyta wszelkiego rodzaju informacje, gdy wygląd strony przyciąga. forum też mogłoby być dopasowane do strony, ale cóż... widocznie w tym roku nikomu na tym nie zależy. Poprzednia strona była bardziej profesjonalna, dzięki czemu przyjemnie było tam wejść, porozmawiać (czego niestety nie ma ta teraźniejszej stronie), poczytać. Teraz może i jest treść ale niespecjalnie przyciąga wygląd (czyżbym się powtarzała? ) Równie ciekawa była jeszcze wcześniejsza strona (chodzi mi o tą z XV Finału) - dużo ciekawych informacji, ciekawie rozplanowana, itp. Jeśli chcieliście zrobić tą "zaj*istą" stronę, to trzeba było taką zrobić :] aczkolwiek jedyna rzeczą, która mi się podoba w tej blogaskowej grafice jest ten "rysunek" z napisem stalowowolski sztab... a jeszcze jedno... skoro szanowny "grafik" sam napisał "A jesli chodzi o grafike to nie jestem super profesjonalistą żeby wam odwalić strone na miare XXXX wieku." - wystarczyło powiedzieć komuś, kto w tym trochę siedzi, żeby wykonał projekt Powodzenia Wam życzę. mod |
|
|
~~jakaona | |
|
|
ajjj.. i to menu mogłoby być ciut lepsze i nie rzucone tak na boku, tylko powinno być nad tą "piękną" tabelką z informacjami.
i wszystkie te opinie to są zdania ludzi, więc moglibyście do tego podejść mniej emocjonalnie ;) nikt nikomu na złość nie robi - wszelkie opinie powinny wpłynąć na działanie sztabu, bo chyba o to też chodzi |
|
|
~~Rad | |
|
|
Nie róbta co chceta. Nie, nie.
|
|
|
~~hihihi | |
|
|
i tak nic nie robią
|
|
|
~~sxs | |
|
|
CYTAT i tak nic nie robią Nie chichraj się tak bo Ci się grzybica w przełyku zrobi |
|
|
~~Hehe | |
|
|
Znowu pokaz fajerwerków na wośp będzie lepszy niż na sylwestra
|
|
|