~~Don Pedro | |
|
|
PiS i PO doskonale się znają z AWS przez lata Ci ludzie wspólnie z Pychowskim, Jaśkowskim rządzili w mieście. Teraz w tych trzech ugrupowaniach idą do wyborów chcąc oszukać wyborców. A to jeden układ. Z układami Kaczor zapowiada walkę w W-wie a powinien zacząć od Siembidy, Błądka, Myszki, Cholewińskiego i patronki układu Sagatowskiej. Tusk w Tv usiłuje powiedzieć jak wiele rózni PO od PiS a to kumple od wielu lat - Rutkowski, Barwiński, Zarzeczny.Panie Kaczyński rozbijać układy trzeba od dołu wyrzucając tą sitwę z partii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Ludzie od Kotulskiego przestańcie cały czas w kółko to samo powtarzac., bo robi się to strasznie nudne. Myśle, że lepiej będzie jak cygani zaczną rządzić, bo ich jeszcze nie było. Stalowa Wola naprzód razem z taborami cygańskimi.
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja takie tekst pierwszy raz widzę i jest to prawdopodobne... a skąd tu kotulski, masz zwidy koleś
|
|
|
~~ | |
|
|
Układ broni się kierując sprawę na inne tory. Niech oficjalnie powie np. Sagatowska, że cyganom odbierze prawo do głosowania bo to podludzie.
|
|
|
~~ | |
|
|
Ten post z tymi cyganami jest w stylu "a u was murzynów biją"...
|
|
|
~~Michal | |
|
|
Na uklady nie ma rady ,
|
|
|
~~Seweryn | |
|
|
Na uklady jest rada przerwac je dobrym wyborem .Mysle ze ludzie nie dadza sie na nie nabrac jak 4lata temu ,widzac ze doprowadzily one miasto do nikad .
|
|
|
~~bv | |
|
|
Uklady, uklady uklady ... a ja mam gdzies uklady, dla mnie liczy sie to jak bedzie dzialal prezydent, partia, czy chocby uklad. Jak sie wpakujemy w takie polulistyczne gowno jak nasz kraj to wszystko bedzie stalo w miejscu, pracy nie bedzie przybywac, inwestorow nie bedzie mial kto szukac, fundusze UE przepadac, bo magistrat przez 2 lata bedzie tropil ukady i niszczyl poprzednikow.... Niech beda rzadza i uklady ... byle rzadzily dobrze ...
|
|
|
~~ | |
|
|
To wiadomo od zawsze, że obojętnie na kogo zagłosujesz z PO, PiS i Forum i tak będzie rządziła ta sama klika, dlatego chrzanić te wybory i czas stąd spieprzać z kraju a niech te pajace rządzą sobie, co mnie to obchodzi
|
|
|
~~ | |
|
|
To wiadomo od zawsze, że obojętnie na kogo zagłosujesz z PO, PiS i Forum i tak będzie rządziła ta sama klika, dlatego chrzanić te wybory i czas stąd spieprzać z kraju a niech te pajace rządzą sobie, co mnie to obchodzi
|
|
|
~~Karol | |
|
|
Tylko szczury uciekaja z tonacego okretu .A moze lepiej zodstac i cos dla miasta robic.Wierze ze po odejsciu Szlezaka moze sie cos zmienic
|
|
|
~~ | |
|
|
popieram was bracia i siostry,zajmijmy sie wkoncu gospodarką a nie gadaniem, co to za roznica jaki uklad bedzie; lewicowy czy prawicowy jak tak ciezko znalesc prace, jak dziury w jezdni sa jesli wogole jest jezdnia, tyle ludzi wyjechalo ze az sie chce płakac, czy naprawde bracia nie chca tego zauwazac
|
|
|
~~wyborca | |
|
|
Sitwa.....A co powiecie Państwo na Porozumienie Prawicy i Naprzód SW ?? Czy nie dziwne, że obydwie komitety należą do Kotulskiego?
BArdzo dziwne, że komitet Porozumienia Prawicy rejestruje Pan P. (znany i lubiany komentator :haha który jest na liście Naprzód Stalowa Wola. To są dopiero przekręty....Kotulski, jakby musiał, to by i 10 komietetów stworzył. I jeszcze jedno, pojawiają się telefony z pogróżkami od ludzi Kotulskiego. Niedługo sprawy będą kierowane do sądu... |
|
|
~~ | |
|
|
Szlęzak jak zawsze znowu będzie kirował, taki ma styl kampanii wyborczej a co w dzisiejszej polityce jest sitwą i układem to niech sobie kolega posłucha kaczorów i to co oni mówią na ten temat to jest dokładnie to co Robi Szlęzak, Pis, PO i Forum. Ni enie działają razem to dwie sitwy
|
|
|
~~ | |
|
|
hehe a inni mieli problemy jeden stworzyć, och niedojdy. Nawet wystawił Szlęzak ludzi takich jak Półćwiartek 3 lata w Stalowej czy Zaborowski 2 lata...
|
|
|
~~ | |
|
|
:zzz:
|
|
|
~~Maniek | |
|
|
Jak widac kotulski zerbal ludzi na 2 komiety podczas gdy inni nie mogli zebrc kandydatow na 1 liste.
Widac wiele osob nie che miec nic do czynienia z tymi ukladowiczami. Bo tak jak ktos pisal juz to teraz Szlezak chce sie podzelic Stalowa z Sagatowska - nie liczy sie dla nich dobro Stalowej a jedynie stolki - tak zeby kazdy jakis mial. w naszym kraju bedzie tylko dobrze jak sie dopusci do waldzy mlodych ludzi tych starcyh gburow - popatrzcie na nasza Rade miasta ! Dzisiaj sukces moga dniesc tylko nowe pomysly - pomysl mlodych ambitnych ludzi ! |
|
|
~~ | |
|
|
Jak dla mnie nie liczy sie ilosc tylko jakosc, a u Kotulskiem na pewno tego widze. Mialem doczynienia z ludzmi przedstawiajacymi sie od kotulskiego, ktorzy kandyduja dla ... jaj.
Jesli to jest ta nowa jakosc wladzy to ja podziekuje :/ |
|
|
~~Dziama Dawid | |
|
|
Napisz mi po imieniu ktory z naszych kandydatow stwierdzil, ze kandyduje dla jaj moj drogi przyjacielu. Bo Ja od ludzi Szlezaka i Sagatowskiej slyszalem, ze kandyduja bo na sile ich tam wpisano..
|
|
|
~~ | |
|
|
a to świnie, trzeba zabrać im koryto
|
|
|
~~ | |
|
|
Dziama mowi ci cos ksywka "dziadzia" (czasami nie zwroc za bardzo uwagi na pisownie bo nie wiem jak sie pisze jego ksywka) czy cos w tym stylu? (juz dokladnie nie pamietam) przyszli po podpisy do czarnego kota. Startuja do rady powiatu czy miasta. "Robimy to dla jaj, jak sie uda to sie uda, a jak nie to nie" mniej wiecej ich slowa.
Drugi kolega w dlugich wlosach z wasikiem, ktory wygladal jak 2/3 towarzystwa przesiadujacego w pubie billa. Kurde zaluje, ze nie spojrzalem na ich liste z podpisami i nie spisalem ich nazwisk ale jak cchcesz to jutro sie dowiem jego imienia i nazwiska bo akurat moi koledzy ich znaja |
|
|
~~ | |
|
|
i tak sagatowska wygra bo pis jest panaceum na to chore panstwo
|
|
|
~~ | |
|
|
Sagatowska może wygrać wybory na miss w Domu Pomocy Społecznej brak wiedzy, chrzani od rzeczy, a ta banda stanowiąca jej zaplecze dysząca by dorwać się do władzy i kasy to ma być sznsa Stalowej, na co? na jej zwinięcie chyba
|
|
|
~~Stach | |
|
|
Sagatowska to nie najleoszy wybor dla naszego miasta .Moze pare lat wstecz? ale teraz juz nie.Powinna chyba pozostac na tej swojej emeryturze.
|
|
|
~~ | |
|
|
Myślę, że lepszym emerytem jest Kotulski, który siedzi na niej już 8 lat. Nierób
|
|
|