~~gizmo | |
|
|
Nie zobaczysz tu tego... bo tu nie ma artykułów z echa.
A ty co? tylko kopiowac potrafisz? Nastepnym razem przynajmniej napisz skad pochodzi dany tekst. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~125 | |
|
|
jak bybył zwykły biedny człowiek to by zapłacił a Kotulski
weznie pieniądze podatników i zapLaci Wiesiu Simbida mu pomoże:zły: |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
to się nazywa honor w prawicowym wydaniu. Niech podatnik zapłaci za mój błąd.
Żenada. |
|
|
~~aaa | |
|
|
zwracam uwage na profesjonalizm prezydenta Szlezaka w tej kwestii. za ta stanowczosc go cenie, ale pomysly z gala bokserska i multicentrum nie podobaja mi sie...
|
|
|
~~hihot | |
|
|
Janusz Kotulski to prawdziwa perełka obecnej rady. Kto by pomyślał że nawet radna Rehorowska (
Stalowa Wola Naprzód wcześniej LPR ) znajdzie się w jego cieniu....:wśceikły: |
|
|
~~fikus | |
|
|
własnej emerytury.... i diety. Na te 3 tyś złotych składa się aż 2 diety radnego Kotulskiego. Bronił się chłopina rękami i nogami ale dopiął swego ! Ciekaw jestem czym komukolwiek innemu podarowałby ten sanepid. Chociaż wszystko jest możliwe dzięki odpowiednio wysokim gratyfiakcjom i znajomościom. Pewne jest tylko tyle żełapówka musiała być niższa niż 3 tyś !
|
|
|
~~ehhhhhhhhh | |
|
|
CYTAT własnej emerytury.... i diety. Na te 3 tyś złotych składa się aż 2 diety radnego Kotulskiego. Bronił się chłopina rękami i nogami ale dopiął swego ! Ciekaw jestem czym komukolwiek innemu podarowałby ten sanepid. Chociaż wszystko jest możliwe dzięki odpowiednio wysokim gratyfiakcjom i znajomościom. Pewne jest tylko tyle żełapówka musiała być niższa niż 3 tyś ! ehhhhhhhhhhhhhhhhh |
|
|
~~nemo | |
|
|
;)....
|
|
|
~~krym | |
|
|
ale numer. Przecież dyskusja na ten temat była prowadzona kilka miesięcy temu a szanowna redakcja StaloweMiasto wkleja jej treść na styczxeń. Oj tak Prawi i Sprawiedliwi nie postęują
|
|
|