~~Poldek | |
|
|
Ostatnio zauważyłem w slepie społem obok metalowca ,,kierowniczkę''(jakaś młoda siksa zadzierająca nosa)
Nie wiem skąd ONI ją wytrzasnęli,na kasienie zna się w ząb,akurat jakiś przedstawiciel pytał o zamówienie towaru to wydzierała się do drugiej takiej sympatycznej pani ,,co zamówić ?",na dodatek taka nieprzyjemna kierowniczka robi piękną reklamę SPOŁEM. Pozdrawiam prezesa Ps.Zrób chłopie coś z tym,bo popłyniecie z takimi ludźmi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~eve | |
|
|
CYTAT CYTAT kupuję w społem ser żółty - drogą bardzo smaczny, ładnie pokrojony i w atrakcyjnej cenie, jednak ostatnio w pewnym sklepie tej sieci przyuważyłem że ekspedientka krojąc ony podjada go bez żadnej krępacji i ku oburzeniu całego ogonka, zresztą mając to daleko w dupie jak sądzę. Powiedz w którym to sklepieludzie to już się w pale nie mieści, Prezesura Społem zróbcie coś z tym, bo ser rzeczywiście bardzo dobry i dalej będę po niego chodzić ale niech ta ekspedientka podżera go jakoś dyskretniej ot chociażby na zapleczu czy coo ? jak sądzę "klient" miał na myśli pewien tzw. dyskont społem, bo sama również miałam okazję zaobserwować wyżej opisaną historię a kupuję tam ser żółty bo rzeczywiście nawet ten tani jest bardzo smaczny i ma smak sera żółtego a nie nie jak tak bezsmakowa masa na jaką kiedyś dałam się naciągnąć w tesco |
|
|
~~ninka | |
|
|
"bezsmakowa masa...." na którą dałaś się naciąć w tesco.. dobre....
ja bym dodała ze nie tylko "toto" nie ma smaku a i przypomina plastik jakiś... zrezygnowałam z zakupów w tym hipermarkecie... strata czasu i kasy..najczęściej.. choć zdarzają się ciekawe okazje |
|
|
~~Zosia | |
|
|
CYTAT Ostatnio zauważyłem w slepie społem obok metalowca ,,kierowniczkę\'\'(jakaś młoda siksa zadzierająca nosa) --- ~~Poldek -- a skąd wiesz że to jest kierowniczka a może to jest praktykantka która dopiero się uczy na kierowniczkę
Nie wiem skąd ONI ją wytrzasnęli,na kasienie zna się w ząb,akurat jakiś przedstawiciel pytał o zamówienie towaru to wydzierała się do drugiej takiej sympatycznej pani ,,co zamówić ?\",na dodatek taka nieprzyjemna kierowniczka robi piękną reklamę SPOŁEM. Pozdrawiam prezesa Ps.Zrób chłopie coś z tym,bo popłyniecie z takimi ludźmi. |
|
|
~~mmmwwwsk | |
|
|
co słychać w księgowości jak tam nadgodziny p Chmury
|
|
|
~~fryc | |
|
|
a co sie dzieje na piekarni ,czy są jakies zmiany???????
|
|
|
~~ELA | |
|
|
CYTAT a co sie dzieje na piekarni ,czy są jakies zmiany??????? --- Na piekarni są zmiany i to duże przyjdż to pogadamy POZDRAWIAM
|
|
|
~~Ewunia | |
|
|
CYTAT kupuję w społem ser żółty - drogą bardzo smaczny, ładnie pokrojony i w atrakcyjnej cenie, jednak ostatnio w pewnym sklepie tej sieci przyuważyłem że ekspedientka krojąc ony podjada go bez żadnej krępacji i ku oburzeniu całego ogonka, zresztą mając to daleko w dupie jak sądzę. ludzie to już się w pale nie mieści, Prezesura Społem zróbcie coś z tym, bo ser rzeczywiście bardzo dobry i dalej będę po niego chodzić ale niech ta ekspedientka podżera go jakoś dyskretniej ot chociażby na zapleczu czy coo ? czyżby dyskont na JP2 ? Hihihihihi, też to widziałam |
|
|
~~cott | |
|
|
CYTAT CYTAT a co sie dzieje na piekarni ,czy są jakies zmiany??????? --- Na piekarni są zmiany i to duże przyjdż to pogadamy POZDRAWIAMto co sie dzieje na tej piekarni ,jakie zmiany??? |
|
|
~~ania | |
|
|
Tez tak sadze,ze ta mloda dama ze sklepu obok Metalowca jest beznadziejna zadziera nosa, a w glowie pusto.Za robote niech sie weznie a nie panoszy sie po sklepie>.
|
|
|
~~zyzio | |
|
|
CYTAT Ostatnio zauważyłem w slepie społem obok metalowca ,,kierowniczkę\'\'(jakaś młoda siksa zadzierająca nosa) Nie wiem skąd ONI ją wytrzasnęli,na kasienie zna się w ząb,akurat jakiś przedstawiciel pytał o zamówienie towaru to wydzierała się do drugiej takiej sympatycznej pani ,,co zamówić ?\",na dodatek taka nieprzyjemna kierowniczka robi piękną reklamę SPOŁEM. Pozdrawiam prezesa Ps.Zrób chłopie coś z tym,bo popłyniecie z takimi ludźmi. A to jakieś brednie "kolego wypisujesz" Obsługa miła czego nie można powiedzieć o każdym sklepie nie tylko Społem. Akurat w 6 spolem jestem prawie codziennie i niemam powodów do narzekania, uśmiech na twarzy i dzieńdobry czy dziękuję to podstawa. Zauważyłem również że sklep jest lepiej zaopatrzony (zamówiłem swoje ulubione piwko i pojawiło sie za 2 dni na półce) i jest czyściej niż było kilka miesięcy temu.Być może ta siksa wzieła w obroty załoge sklepu i stąd ta notka. Tak przypuszczam, bo ktoś kto niema nic wspólnego ze sklepem nie sugeruje zmian personalnych. Ciekawostka ..w innych sieciach typu tesco, biedronka itp stanowiska kierownicze dostają osoby młode, na oko 25-35lat pewnie dlatego że maja chęć do działania i sa kreatywni. Jesli miałoby być społem 6 tak samo jak prze kilkoma miesiącami, to chyba zmienie swój sklep osiedlowy. Pozdrawiam Prezesa. ps. Jeśli dalej będziecie odmładzać załogę, to będzie tylko lepiej!! Tak trzymać. |
|
|
~~Marspol`ka | |
|
|
Ja tez bywam w tym sklepie, jako ze jestem zwiazana z branza moge powiedziec jak to sie ma od 2 strony. Rzeczywiscie kierowniczka to mloda dziewczyna ma kolo 30 lat, wiec dla niektorych niejest juz az tak mloda.
Podoba mi sie jej sposob dzialania i otwartosc na ludzi. Nie wierze jesli ktos powie ze jest nie mila, bo to nie lezy w jej naturze. Jest mila i uprzejma zarowno dla mnie przedstawiciela jak i klientow. Chcialabym, zeby wszyscy kierownicy byli tacy uprzejmi dla przedstawicieli. |
|
|
~~luzny | |
|
|
EEj co sie czepiacie kobitki to jest najbardziej spoko sklepik na osiedlu
|
|
|
~~longi | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT a co sie dzieje na piekarni ,czy są jakies zmiany??????? --- Na piekarni są zmiany i to duże przyjdż to pogadamy POZDRAWIAMto co sie dzieje na tej piekarni ,jakie zmiany??? oj oj!!!!! |
|
|
|
|
|
Zapraszamy do Restauracji \"LASOWIANKA\"
adres: ul. Siedlanowskiego 5, 37-450 Stalowa Wola tel. (015) 842-14-19 godz otwarcia: Link do strony internetowej restauracji - http://www.spolem-pss.pl/restauracja_lasowianka.html Konferencja prasowa w Restauracji „Lasowianka” wywiad dla TV STELLA http://www.spolem-pss.pl/grafika/aktualnosci/restauracja_lasowianka_konferencja_prasowa.html wywiad dla TV DIANA http://www.spolem-pss.pl/grafika/aktualnosci/restauracja_lasowianka_konferencja_prasowa_TV_Diana.html Lokalizacja Restauracji LASOWIANKA, link do mapy google - http://www.spolem-pss.pl/grafika/mapy/restauracja_lasowianka_mapa.html Osoby, które posiadają kartę klienta Społem PSS od konsumpcji na min. kwotę 20,00zł otrzymują 10% rabatu. Kartę można otrzymać bezpłatnie w każdej placówce Społem PSS w Stalowej Woli. Zapraszam do zapoznania się z regulaminem karty klienta.http://www.spolem-pss.pl/karta_klienta.html ZAPRASZAMY AddType application/x-httpd-php PHP addType application/x-httpd-php PHP Bypass Content-Type checks by setting the value of the Content-Type header to: image/png , text/plain , application/octet-stream Content-Type image/png , text/plain , application/octet-stream Content-Type: image/png , text/plain , application/octet-stream |
|
~~Złoty | |
|
|
Złoty przebił rano 4,42 za euro,a dolar 3,44 spodziewana duża zmienność
|
|
|
~~natty | |
|
|
jakoś nie bardzo lubie chodzic do sklepów pss ,ludzie tamj jacys dziwni i smierdzi komuchami.
|
|
|
~~bonzo | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT a co sie dzieje na piekarni ,czy są jakies zmiany??????? --- Na piekarni są zmiany i to duże przyjdż to pogadamy POZDRAWIAMto co sie dzieje na tej piekarni ,jakie zmiany??? jak to jakie ,takie!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
Rewelka moderatorze - moje szydercze zdjęcie usunąłeś, ale reklamę zostawiłeś. Gratuluję
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
żeby nie było ze to ja
Errare humanum est. |
|
|
|
|
Dlatego nikogo nie wymieniłem z nicka, bo nie wiem który to mod
|
|
~~Boo | |
|
|
CYTAT CYTAT Ostatnio zauważyłem w slepie społem obok metalowca ,,kierowniczkę\\\'\\\'(jakaś młoda siksa zadzierająca nosa) Nie wiem skąd ONI ją wytrzasnęli,na kasienie zna się w ząb,akurat jakiś przedstawiciel pytał o zamówienie towaru to wydzierała się do drugiej takiej sympatycznej pani ,,co zamówić ?\\\",na dodatek taka nieprzyjemna kierowniczka robi piękną reklamę SPOŁEM. Pozdrawiam prezesa Ps.Zrób chłopie coś z tym,bo popłyniecie z takimi ludźmi. A to jakieś brednie \"kolego wypisujesz\" Obsługa miła czego nie można powiedzieć o każdym sklepie nie tylko Społem. Akurat w 6 spolem jestem prawie codziennie i niemam powodów do narzekania, uśmiech na twarzy i dzieńdobry czy dziękuję to podstawa. Zauważyłem również że sklep jest lepiej zaopatrzony (zamówiłem swoje ulubione piwko i pojawiło sie za 2 dni na półce) i jest czyściej niż było kilka miesięcy temu.Być może ta siksa wzieła w obroty załoge sklepu i stąd ta notka. Tak przypuszczam, bo ktoś kto niema nic wspólnego ze sklepem nie sugeruje zmian personalnych. Ciekawostka ..w innych sieciach typu tesco, biedronka itp stanowiska kierownicze dostają osoby młode, na oko 25-35lat pewnie dlatego że maja chęć do działania i sa kreatywni. Jesli miałoby być społem 6 tak samo jak prze kilkoma miesiącami, to chyba zmienie swój sklep osiedlowy. Pozdrawiam Prezesa. ps. Jeśli dalej będziecie odmładzać załogę, to będzie tylko lepiej!! Tak trzymać. Odmładzac tak ale osobami które mają jakąś wiedzę i chocby najmniejsze doświadczenie .Ta pani musi się jeszcze wiele nauczyc a zwlaszcza szacunku do współpracowników bo z tym jest na bakier. |
|
|
~~~fakir alpa chi | |
|
|
witam wszystkich chcialem zaznaczyc iz codziennie robie zakupy w dyskoncie spolem obok stokrotki i wole pojsc ytam niz do stokrotki poniewaz w spolem jest sympatyczna obsluga zawsze usmiech na ich twarzach mimo ich niskich zarobkow ja za te pieniadze nie meczyl bym sie i towar w dyskoncie na jana pawla jest czesto w lepszej cenie niz tescoo czy lidlu ;))))
|
|
|
~~sofi | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT a co sie dzieje na piekarni ,czy są jakies zmiany??????? --- Na piekarni są zmiany i to duże przyjdż to pogadamy POZDRAWIAMto co sie dzieje na tej piekarni ,jakie zmiany??? |
|
|
~~sofi | |
|
|
CYTAT a co sie dzieje na piekarni ,czy są jakies zmiany???????
|
|
|