~~zegarmiszcz | |
|
|
CYTAT tak, blondi jest nieeezła, jak do niej przychdzę z fakturami do podbicia to prawie wszysto mi s_taje... kup se porzondny zegarek to ci nie bedzie stawał |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~blondi z dyr. | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT hmm... ta blondi z dyrekcji jest niesssła... mniam napalony, weź się za robotę bo jak zwykle cały piec chleba spalisz i potrące ci z premii a nie wypisujesz głupoty na forach i się ślinisz na mój widok A skąd wiesz, że to o tobie a nie o mnie..?!? proste jak drut - ja dzień w dzień bez majtek przychodzę do roboty, a ty w zimowych barchanach to nie ma na co patrzać |
|
|
~~zaciekawiona | |
|
|
Bardzo często przewijają się oferty pracy Piekarni Galicyjskiej i to na różne stanowiska pracy. Czy w tej piekarni co 2 miesiące wymieniają kadrę? Podzielcie się opinią co wiecie lub słyszeliście o tym miejscu, jak tam się zarabia
|
|
|
~~piekasz SPOLEM | |
|
|
CYTAT Bardzo często przewijają się oferty pracy Piekarni Galicyjskiej i to na różne stanowiska pracy. Czy w tej piekarni co 2 miesiące wymieniają kadrę? Podzielcie się opinią co wiecie lub słyszeliście o tym miejscu, jak tam się zarabia a co nas Galicyjska interesuje, masz już zreszto odpowiedzi w innym wątku |
|
|
~~Asia | |
|
|
Pozdrawiam moje kochane SPOŁEM
|
|
|