|
|
|
Witam
Odchodząc od polityki chciałem zapytac czy ktoś wie co się dzieje z użytymi oponami? Czy jest jakiś sposób na ich utylizację? Tak sama gdzie są wywożone butelki plastikowe które segregujemy? Sorki za taki temat ale mnie to po prostu ciekawi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trzymaj narazie jak pojedzie huta na wiejska to sie przydadza na pewno .
|
|
|
|
|
Spalić!!
:) |
|
|
|
|
CYTAT Spalić!! Kolejny kretyński pomysł. |
|
|
|
|
No to co? zjeść???
:) |
|
|
|
|
z opon robia przeciez gumy do zucia :]
wiem ze np cementownie skupuja to po kilka stowek za tone, kaloryczne toto i sie pali ladnie :] edit: http://www.opony(...)pon.html |
|
|
|
|
widze że same"inteligentne" wypowiedzi... Może wy wyrzucacie do rowu albo w las ale mnie interesuje czy są w jakiś sensowny sposób przerabiane
|
|
|
|
|
Zmielone, dodaje się między innymi do masy bitumicznej przy wykonywaniu nawierzchni dróg.
|
|
|
|
|
Podepnę się pod temat, mam około 20 sztk. starych opon i chciałbym się ich pozbyć w cywilizowany sposób. Wiecie gdzie mozna je oddać ?
|
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Podepnę się pod temat, mam około 20 sztk. starych opon i chciałbym się ich pozbyć w cywilizowany sposób. Wiecie gdzie mozna je oddać ? jakbyś miał tam w razie miechelina mxt 175/70 r14 to chętnie taką wezmę ;p |
|
|
|
|
CYTAT jakbyś miał tam w razie miechelina mxt 175/70 r14 to chętnie taką wezmę ;p Raczej mam tylko 13 które wyleżały sie dobre kilka lat Znalazłem coś takiego : http://www.utyli(...)geId=142 Może by przeprowadzić akcje o kryptonimie "Opona" Ludzie którzy mają podobny problem jak mój, przywożą stare opony w jedno miejsce, umawiamy się z odbiorcą i z czystym sumieniem przekazujemy mu towar Może jakiś urzędas by zorganizował taką akcje |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ty tak z 50. to ja bym zabrał Dam na dobre piwko
|
|
|
|
|
CYTAT ty tak z 50. to ja bym zabrał Dam na dobre piwko Niestety nie mam tylu. |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ktośik
no PW cos mi nie bryka daj jakis kontakt !!! nawet na PW bo tyle to wiem ze moge odebrac wyslać ni cholery ! zabiore co masz !!! |
|
|
|
|
CYTAT Ktośik no PW cos mi nie bryka daj jakis kontakt !!! nawet na PW bo tyle to wiem ze moge odebrac wyslać ni cholery ! zabiore co masz !!! Dam znać na pw. |
|
|
|
|
Taka ciekawostka, co się dzieje ze zużytymi oponami: [url]http://szroty.pl/artykuly/co-sie-dzieje-ze-zuzytymi-oponami[/url. Tylko gdzie w Stalowej można oddać opony?
|
|
|
|
|
CYTAT Podepnę się pod temat, mam około 20 sztk. starych opon i chciałbym się ich pozbyć w cywilizowany sposób. Wiecie gdzie mozna je oddać ? Rupieciarnia przyjmuje-mają osobny pojemnik na opony -oddać można za darmo |
|
|
|
|
Mozna zrobic ozdoby do ogrodu )))
|
|