|
|
|
Zapraszamy - mila obsluga wolne terminy!
www.twojslubnisko.dbv.pl www.twojslubnisko.dbv.pl |
|
|
|
|
www.twojslubnisko.dbv.pl |
|
|
|
|
CYTAT Macie jakies namiary na uato do ślubu ? Wystarczy wpisać w wyszukiwarce auta do ślubu i wyskaują tematy gdzie zachęcasz na nissana altime a teraz momentalnie na Twojego posta wyświetla się odpowiedz od twojslubnisko i w ofercie mają takiego nissana Więc co chciałeś zdziałać tą sztuczną nagonką ? Może poprostu trzeba było tylko zwyczajnie się przypomnieć |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Macie jakies namiary na uato do ślubu ? Wystarczy wpisać w wyszukiwarce auta do ślubu i wyskaują tematy gdzie zachęcasz na nissana altime a teraz momentalnie na Twojego posta wyświetla się odpowiedz od twojslubnisko i w ofercie mają takiego nissana Więc co chciałeś zdziałać tą sztuczną nagonką ? Może poprostu trzeba było tylko zwyczajnie się przypomnieć Nic takiego niema jak kolega napisal :) |
|
|
|
|
U pana Jacka Popowicza jest fajna Alfa ale nie wiem jak terminy
|
|
|
|
|
CYTAT Nic takiego niema jak kolega napisal |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
mazan85 założyłeś temat ( na czasie) zadałeś pytanie ....ok......
Post drugi => odpowiedź na Twoje pytanie z linkiem do strony => wchodzę => no widzę są fajne autka....ale moment => co przykuwa moją uwagę ???? => Mianowicie "kontakt"......a właściwie adres e-mail => mazan85_(at)_poczta.onet.pl ....no więc w związku z tym nasuwa mi się pytanie => Kto napisał drugi post??? A właściwie to było już w pierwszym sobie odpowiedzieć ...... nie prościej by było??? Wszystko moim zdaniem było by oki ale nie uważasz, że przesadzasz dodając link do swojej strony gdzie się tylko da??? Ja rozumiem => reklama dźwignią handlu....ale czasem natręctwo i nadmiar wręcz odpycha....ale może inni widzą to inaczej...... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|