NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
ats,
~~Habanero
ff
Wysłany: 24 Lis 2008r. 23:18  
To wasze forum to jakis nieporozumienie.dajecie sobie upust emocji w najbardziej odwiedzanym portalu w naszym miescie.Opluwacie sie napinacie ,jednak nie potraficie byc solidarni.Zlapcie sie za rece i powidzcvie kierownictwu czy komu tam chcecie bezposrednio w twarz co was boli.ten temat stalsie zalosny juz od pierwszych bluzgow na kolegow z miejsca waszej paracy)czy placowki).jESTESCIE jak murzyni na plantacji bawelny i myslicie tylko o tym czy dzis szef(zarzad)bedzie mial dobrty humor i da wam premie czy nie

hutmen

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 24 Lis 2008r. 23:18  

~~dziwny
ff
Wysłany: 24 Lis 2008r. 23:23  
a kim ty k..jestes gdzie ty pracujesz skad sie urwales hihihih

ff
Wysłany: 24 Lis 2008r. 23:25  
Szkoda słów i wypowiedzi w kierunku pracowników ATS nie zmienisz ich poczynania a tym bardzie ich zwyczaju. Względem ich typowe bluźnierstwo jest chlebem powszednim, więc szkoda sobie placów niszczyć i pisać cokolwiek w tym temacie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2008r. 01:41  
masz racje szkoda gadac o pracownikach atsmlotekjednym slowemzaklopotany

Prywatna wiadomość 

~~pracownik
ff
Wysłany: 25 Lis 2008r. 09:09  
Witam
Zgadzam się że wypowiedzi na forum pracowników, byłych przcowników lub osoby podające się za pracowników są najłagodniej mówiąc niestosowne ale proszę przez pryzmat wypowiedzi garstki (5-10 osób) flustratów może w pewnym sensie "nieudaczników" nie oceniać pozostałych 800 osób które są w tej firmie, nie można uogólniać i wszystkich sprowadzać do poziomu tych ludzi. Zapewniam że w każdej większej firmie znajdą się tacy "desperaci" a że zobaczyli że mogą swojej flustracji dać anonimowo upust na forum to to robią.

~~jakisgosc
ff
Wysłany: 25 Lis 2008r. 10:56  
CYTAT
Szkoda słów i wypowiedzi w kierunku pracowników ATS nie zmienisz ich poczynania a tym bardzie ich zwyczaju. Względem ich typowe bluźnierstwo jest chlebem powszednim, więc szkoda sobie placów niszczyć i pisać cokolwiek w tym temacie.

To po co najmądrzejsza na świecie Kasiu piszesz??? Juz ci pisałem do garów niedoroxzwinieta babo!!!

ff
Wysłany: 25 Lis 2008r. 11:59  
i wszystko jasne

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2008r. 12:42  
To po co najmądrzejsza na świecie Kasiu piszesz??? Juz ci pisałem do garów niedoroxzwinieta babo!!!

Trzymaj koleszko nerwy na wodzy a jesli chcesz Mnie poobrażać to napisz meila do Mnie umiech
Życzę powodzenia Tobie w rozwiązywaniu problemów z kolegami którzy zapewne Cię szanują.
Brak Mi słów do Twoich wypowiedzi, pokonwersuj z kims na Swoim poziomie, i bardzo Cię proszę nie obrażaj Mnie bo staje się to już nudne. Pozdrawiam napinaczu umiechcool girl

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »