|
|
|
Zapraszam wszystkich na Walne Zgromadzenie SM w Stalowej Woli
Mogą na nie przyjśc wszyscy członkowie SM czyli ponad 10 tys, a tymczasem na ostatnim bylo niespelna 300 osob i większosc byli to pracownicy społdzielni (ale wtedy byly wybory do RN). Standard to sto klikadziesiat osób. Ludzie chciejcie decydowac sami o swoim majatku CYTAT ZAWIADOMIENIE Stosownie do § 73 ust. 2 Statutu Spółdzielni Mieszkaniowej w Stalowej Woli, Zarząd Spółdzielni zawiadamia członków Spółdzielni, że 29.05.2010r. o godz. 9.00 w Hali Sportowej Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji przy ul. Hutniczej 15 w Stalowej Woli odbędzie się Walne Zgromadzenie Spółdzielni Mieszkaniowej z następującym porządkiem obrad: 1. Otwarcie obrad i uchwalenie Regulaminu obrad Walnego Zgromadzenia. 2. Wybór Prezydium Walnego Zgromadzenia. 3. Przyjęcie porządku obrad. 4. Wybór Komisji: a/ Wnioskowej, b/ Mandatowo – Skrutacyjnej. 5. Przyjęcie protokołu z Walnego Zgromadzenia przeprowadzonego w dniu 6.06.2009r. 6. Rozpatrzenie sprawozdania Rady Nadzorczej za okres od czerwca 2009r. do maja 2010r. i podjęcie uchwały w tej sprawie. 7. Rozpatrzenie rocznego sprawozdania Zarządu z działalności Spółdzielni w 2009r. i sprawozdania finansowego Spółdzielni za 2009r. 8. Podjęcie uchwały w sprawie podziału zysku netto (nadwyżki bilansowej) Spółdzielni za 2009rok. 9. Informacja Zarządu Spółdzielni z realizacji wniosków polustracyjnych. 10.Podjęcie uchwał w sprawie udzielenia absolutorium członkom Zarządu Spółdzielni. 11.Podjęcie uchwały w sprawie oznaczenia najwyższej sumy zobowiązań. 12.Rozpatrzenie odwołań od uchwał Rady Nadzorczej w sprawie wykluczenia ze Spółdzielni oraz wykreślenia z rejestru członków Spółdzielni. 13.Podjęcie uchwał w sprawach: 1/ zmiany Statutu Spółdzielni, 2/ zbycia terenów na osiedlach: Poręby, Centralne i Skarpa w Stalowej Woli, 3/ uchylenia uchwały dot. zbycia terenu wraz z budynkiem na os. Śródmieście w Stalowej Woli, 14.Informacja Zarządu z realizacji wniosków zgłoszonych na Walnym Zgromadzeniu w dniu 6.06.2009r. 15.Dyskusja. 16.Przyjęcie wniosków zgłoszonych na Walnym Zgromadzeniu. 17.Zakończenie obrad Walnego Zgromadzenia. Jednocześnie informujemy, że w dniu Walnego Zgromadzenia od godz. 800 będą wydawane mandaty do głosowania członkom Spółdzielni Mieszkaniowej w Stalowej Woli po okazaniu dokumentu tożsamości ze zdjęciem. Materiały i projekty uchwał, które będą przedmiotem obrad Walnego Zgromadzenia, zostaną wyłożone do wglądu w dni robocze od 13 maja 2010r. w: · budynku Spółdzielni przy ul. gen.L.Okulickiego 32, pok. 112, · Administracji Osiedla Nr 1 przy ul.gen.L.Okulickiego 129, · Administracji Osiedla Nr 2 przy ul. Komisji Edukacji Narodowej 7, · Administracji Osiedla Nr 3 przy ul. Poniatowskiego 16, · Administracji Osiedla Nr 4 przy ul. Siedlanowskiego 3 w godzinach od 700 do 1500, a we wtorki od 700 do 1600 oraz · Administracji Osiedla Nr 5 w Rudniku nad Sanem przy ul. Chopina 32/12 w godzinach od 700 do 1500. Ponadto informujemy, że w dniu 14 maja 2010 r. – w związku z dniem wolnym od pracy w Spółdzielni – materiały i projekty uchwał objęte porządkiem Walnego Zgromadzenia będą wyłożone do wglądu wyłącznie w budynku Spółdzielczego Domu Kultury przy ul. gen.L.Okulickiego 32, sala nr 25 godzinach od 800 ÷ 1500. Zarząd Spółdzielni Mieszkaniowej Stalowa Wola, 2010-05-05 źródło: http://www.sm.stalowawola.pl/c/portal/layout?p_l_id=PUB.1005.37&p_p_id=62_INSTANCE_uaDB&p_p_action=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_pos=0&p_p_col_count=1&_62_INSTANCE_uaDB_struts_action=%2Fjournal_articles%2Fview&_62_INSTANCE_uaDB_and_operator=true&_62_INSTANCE_uaDB_searchArticleId=&_62_INSTANCE_uaDB_version=1.0&_62_INSTANCE_uaDB_groupId=&_62_INSTANCE_uaDB_name=&_62_INSTANCE_uaDB_content=&_62_INSTANCE_uaDB_type=&_62_INSTANCE_uaDB_structureId=&_62_INSTANCE_uaDB_templateId=&_62_INSTANCE_uaDB_status=approved&_62_INSTANCE_uaDB_articleId=180 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SM.... ten skrót bardziej skojrzył mi sie ze Stalowe Miasto, a nie Spółdzielnia Mieszkaniowa
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
niestety Pina Spółdzielnia była pierwsza
Errare humanum est. |
|
|
|
|
Ale dlaczego niestety ja tam do spoldzilni nic nie mam.... niech spoldzielnia będzie do konca swiata i o jedne dzien dluzej
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
a ja już sobie też pomyślałam......
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Ja tylko chciałem zapytać panie,ironicznie oczywiście czy znacie stare polskie przysłowie:
Indyk myślał o niedzieli a w sobotę łeb ucięli(ścieli) jak tam wolicie... Co do skojarzeń panny_pini aż strach pomyśleć z czym jej się może skojarzyć nazwa B.M.V -u. No myślę że intelekt tej pani rozbłyśnie i mnie zaskoczy mile. |
|
|
|
|
CYTAT SM.... ten skrót bardziej skojrzył mi sie ze Stalowe Miasto, a nie Spółdzielnia Mieszkaniowa
|
|
|
|
|
[cytat]Zapraszam wszystkich na Walne Zgromadzenie SM w Stalowej Woli
Mogą na nie przyjśc wszyscy członkowie SM czyli ponad 10 tys, a tymczasem na ostatnim bylo niespelna 300 osob i większosc byli to pracownicy społdzielni (ale wtedy byly wybory do RN). Standard to sto klikadziesiat osób. Ludzie chciejcie decydowac sami o swoim majatku ... a przegłosowywanie wniosków zaczęło sie po 10 godzinach obrad, zostali już tylko sami pracownicy spółdzielni i głosowali jak im nakazano, ( jedli i pili po kątach, poklepywali sie miedzy sobą po pleckach) a i mieli wtedy jeszcze liczone jak dzień roboczy. Spółdzielnia osmiesza tylko swoich członków i wprowadza w błąd, ma ich za nic - pilnują tylko żeby składki wpływały. Ot co cała społdzielnia z okulickiego. Dbają o własne interesy. Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
przypominam wszystkim zainteresowanym o zebraniu
|
|