NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Sport »
Jazda konna, Szukam osób jeżdżących konno.
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 11 Maja 2010r. 09:07  
Chodzi mi o tych, którzy poradzą sobie w lesie, na trasie. Oczywiście rekreacja, ale jednak już nie początki nauki ;).

Ciekawa jestem ilu nas jest?
cool girl

qui penis aquam turbat?
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2010r. 09:07  

qui penis aquam turbat?
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2010r. 18:25  
parę ładnych lat temu byłem na obozie konnym 3 tygodnie. Codziennie bodajże 2h jazdy tzn. nauki a potem już eskapady po lasach.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 08:03  
Czyli pełno nas, a jakoby nikogo nie było...sciana

qui penis aquam turbat?
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 09:32  
Wszystko było by oki....i jazda....i las.... tylko kunia takiego w Stalowej nie mam gdzie trzymac.....cool girl ....a na wsi nie posiadam żadnego dobytkucool girl

aaaa no i myślę,że takiego samego konia masz na myśli jak ja good

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 17:19  
CYTAT
Wszystko było by oki....i jazda....i las.... tylko kunia takiego w Stalowej nie mam gdzie trzymac.....cool girl ....a na wsi nie posiadam żadnego dobytkucool girl

aaaa no i myślę,że takiego samego konia masz na myśli jak ja good

Dla chcącego nic trudnego umiech Można wynając box dla swojego konia w stadninie i płacić za utrzymanie, co prawda kosztowna jest taka pasja ale...raz się żyje.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 18:38  
Tak...kosztowne dośc hobby....fakt=> raz się żyje ale i tak na konia nie mam kasy a co dopiero utrzymanie....Z tego powodu zostaje mi stadnina lub ktoś znajomy, który udostępni takową bestie cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 19:18  
a do czego ci wiedzmo takie osoby co

non serviam
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 20:20  
CYTAT
.Z tego powodu zostaje mi stadnina lub ktoś znajomy, który udostępni takową bestie cool girl

aaaa, no i myśle ze takiego samego konia masz na myśli jak jajezyk

Jazda konna super sprawa. W Bieszczadach kiedyś organizowali takie wypady na konikach, 2 dniowe z noclegami w terenie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 20:32  
Ktośik => Na wycieczce konnej dwudniowej z noclegiem można miec i oba konie tylko dla siebie...jest na to czas...i dzień i noc i plener...a jakie wrażenia dopiero haha

CYTAT
a do czego ci wiedzmo takie osobyco

No jak do czego ??? Miotła się wiedźmie widac już znudziła nie wiem....tyle czasu samotnie na niej jeździłagood...pewnie raz że nie wygodna....dwa - może kija odciski się jej porobiły tu i tamgood więc sobie wymyśliła przejażdżki na koniu .....Zawsze to wygodniej i przyjemniej jak się jeździ we dwojegoodczy troje ....hihihi good A z czasem jak się to po mieście rozniesie to wiesz ile może byc chętnych na ten las...tylko niech się nie okaże potem ,że koni więcej od jeźdźców.....good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 20:40  
wiedźmo pisałaś że nie możesz w nocy usnąć
Moja rada jest taka ze jak się porządnie za dnia wybrykasz to w nocy będziesz sztywna 3m sie
wycieczki są super nadają się do tego, niestety dużo osóób musi się zadowalać koniami mechanicznymi,
napisałbym że koniem nie jeżdżę ale lubię popedałować ale zrozumiecie to od du*y strony umiech

Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 20:48  
A no taaaak...jeśli kochana ten koń na dobry sen to jak najbardziej trafnie to sobie wymyśliłaś... chociaż może nie do końca..... zależy ile ludzi będzie i ile koni...bo nie które mogą miec dwa konie w jednym a dla reszty może brak tego "transportu"....dwa dni imprezek,przyjemności i zmęczenia.....fiu fiu....a jak się tak porządnie wyszalejesz to może i nawet cały tydzień potem przechrapiesz....good

CYTAT
niestety dużo osóób musi się zadowalać koniami mechanicznymi,
napisałbym że koniem nie jeżdżę ale lubię popedałować ale zrozumiecie to opacznie

Całe szczęście ja takowego urządzenia nie muszę posiadac i czuc się jeszcze z tego powodu zadowolona .... wolę już te konie....good ( oczywiście zrozumiałam to opacznie....ale pożartowac czasem to nawet wskazane chyba....proszę się o to nie gniewac)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 21:20  
no tak głodnej klaczy chleb na myśli umiech
Wiedżmo próbuj melatoninę nie uzależnia, nie ma skutków ubocznych dla zdrowia, jest tania i bez recepty.
ps. qui penis aquam turbat? -> tym razem ja umiech

Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 21:45  

CYTAT
no tak głodnej klaczy chleb na myśli

a głodna głodnej zawsze wypomni

goodgoodgood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Maja 2010r. 08:53  
1. Koszta - hotel dla koni ok. 400zł/m-c. Konik od 1500zł. utrzymanie własne ok. 200zł/m-c. Ja nie mam z tym problemu - płacę 150zł za rok i kilka razy w tygodniu sobie śmigam.
2. sammael - robię rozeznanie. Zawsze to lepiej wiedzieć. Można też coś zorganizować.
3. anulka - mnie się wydaje, czy Ty jakaś wygłodniała jesteś? Jeśli tak to popieram - trzeba brać co się od życia należy ;)
4. MIOTŁA - na miotle kursuję codziennie. Niezmiernie chwalę sobie sprzęcik. Tak... moja iotła - moje życie smiech2
5. Cinocenty - Ty się pytasz co to znaczy, czy kto mąci? Zawsze ktoś mąci ;)
6. Ten odzew w sprawie mojej bezsenności. Poruszył mnie do żywego (martwego też może być). Czuję się teraz taka zintegrowana. Wzruszające... A tak na poważnie, to informuję, że samo przeszło. Tzn. znów cykle dwugodzinne, ale lepsze to niż kłopot z zaśnięciem. Tak czy inaczej dziękuję za podpowiedzi.

Ufff.... ok

qui penis aquam turbat?
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Sport »