Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Chodzi mi o tych, którzy poradzą sobie w lesie, na trasie. Oczywiście rekreacja, ale jednak już nie początki nauki ;).
Ciekawa jestem ilu nas jest? ![]() qui penis aquam turbat? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
qui penis aquam turbat? |
|
|
![]() |
|
parę ładnych lat temu byłem na obozie konnym 3 tygodnie. Codziennie bodajże 2h jazdy tzn. nauki a potem już eskapady po lasach.
|
|
|
![]() |
|
Czyli pełno nas, a jakoby nikogo nie było...
![]() qui penis aquam turbat? |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wszystko było by oki....i jazda....i las.... tylko kunia takiego w Stalowej nie mam gdzie trzymac.....
![]() ![]() aaaa no i myślę,że takiego samego konia masz na myśli jak ja ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wszystko było by oki....i jazda....i las.... tylko kunia takiego w Stalowej nie mam gdzie trzymac..... ![]() ![]() aaaa no i myślę,że takiego samego konia masz na myśli jak ja ![]() Dla chcącego nic trudnego ![]() |
|
|
![]() |
|
Tak...kosztowne dośc hobby....fakt=> raz się żyje ale i tak na konia nie mam kasy a co dopiero utrzymanie....Z tego powodu zostaje mi stadnina lub ktoś znajomy, który udostępni takową bestie
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
a do czego ci wiedzmo takie osoby
![]() non serviam |
|
|
![]() |
|
CYTAT .Z tego powodu zostaje mi stadnina lub ktoś znajomy, który udostępni takową bestie ![]() aaaa, no i myśle ze takiego samego konia masz na myśli jak ja ![]() Jazda konna super sprawa. W Bieszczadach kiedyś organizowali takie wypady na konikach, 2 dniowe z noclegami w terenie. |
|
|
![]() |
|
Ktośik => Na wycieczce konnej dwudniowej z noclegiem można miec i oba konie tylko dla siebie...jest na to czas...i dzień i noc i plener...a jakie wrażenia dopiero haha
CYTAT a do czego ci wiedzmo takie osoby ![]() No jak do czego ??? Miotła się wiedźmie widac już znudziła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
wiedźmo pisałaś że nie możesz w nocy usnąć
Moja rada jest taka ze jak się porządnie za dnia wybrykasz to w nocy będziesz sztywna ![]() wycieczki są super nadają się do tego, niestety dużo osóób musi się zadowalać koniami mechanicznymi, napisałbym że koniem nie jeżdżę ale lubię popedałować ale zrozumiecie to od du*y strony ![]() Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
![]() |
|
A no taaaak...jeśli kochana ten koń na dobry sen to jak najbardziej trafnie to sobie wymyśliłaś... chociaż może nie do końca..... zależy ile ludzi będzie i ile koni...bo nie które mogą miec dwa konie w jednym a dla reszty może brak tego "transportu"....dwa dni imprezek,przyjemności i zmęczenia.....fiu fiu....a jak się tak porządnie wyszalejesz to może i nawet cały tydzień potem przechrapiesz....
![]() CYTAT niestety dużo osóób musi się zadowalać koniami mechanicznymi, napisałbym że koniem nie jeżdżę ale lubię popedałować ale zrozumiecie to opacznie Całe szczęście ja takowego urządzenia nie muszę posiadac i czuc się jeszcze z tego powodu zadowolona .... wolę już te konie.... ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
no tak głodnej klaczy chleb na myśli
![]() Wiedżmo próbuj melatoninę nie uzależnia, nie ma skutków ubocznych dla zdrowia, jest tania i bez recepty. ps. qui penis aquam turbat? -> tym razem ja ![]() Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT no tak głodnej klaczy chleb na myśli a głodna głodnej zawsze wypomni " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
1. Koszta - hotel dla koni ok. 400zł/m-c. Konik od 1500zł. utrzymanie własne ok. 200zł/m-c. Ja nie mam z tym problemu - płacę 150zł za rok i kilka razy w tygodniu sobie śmigam.
2. sammael - robię rozeznanie. Zawsze to lepiej wiedzieć. Można też coś zorganizować. 3. anulka - mnie się wydaje, czy Ty jakaś wygłodniała jesteś? Jeśli tak to popieram - trzeba brać co się od życia należy ;) 4. MIOTŁA - na miotle kursuję codziennie. Niezmiernie chwalę sobie sprzęcik. Tak... moja iotła - moje życie ![]() 5. Cinocenty - Ty się pytasz co to znaczy, czy kto mąci? Zawsze ktoś mąci ;) 6. Ten odzew w sprawie mojej bezsenności. Poruszył mnie do żywego (martwego też może być). Czuję się teraz taka zintegrowana. Wzruszające... A tak na poważnie, to informuję, że samo przeszło. Tzn. znów cykle dwugodzinne, ale lepsze to niż kłopot z zaśnięciem. Tak czy inaczej dziękuję za podpowiedzi. Ufff.... ![]() qui penis aquam turbat? |
|