|
|
|
no to siup frugo w kaczy dziób
Ucieszę się nawet jeśli JK wygra bo jako prezydent skompromituje PIS co w konsekwencji wyeliminuje moherów z polityki. W końcu sprawiedliwość i prawo będzie po stronie prorozwojowych ugrupowań politycznych. Nekrofilia to posługiwanie się dla celów perwersyjnych faktem czyjegoś zgonu. Zawsze nazywałem rzeczy po imieniu, nawet kiedy mnie to dużo kosztowało w życiu - mówi Władysław Bartoszewski o wywiadzie, w którym porównał do nekrofilii wykorzystanie śmierci prezydenta w kampanii wyborczej PiS Więcej... http://wyborcza.pl/1,75478,7851338,Bartoszewski__Uzylem__nekrofilii__jako_metafory__a.html#ixzz0nkUXCS4H Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
nalezało się mu.
u nas w Stalowym grodzie nie widać poprawy przez HSW, ale gosdpodarka ma sie dośc dobrze i firmy sie rozwijają, "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Merkel ukoronowała swojego polskiego przydupasa,który prowadzi politykę jak najbardziej skierowaną ku szwabom(w celu jej kontynowania) w najlepszym momencie dla POlszewickiej partii,Angela poprostu odwdziecza sie i udziela wsparcia w kampanii prezydenckiej.
Geremek,Jan Pawel II,i TUSK ?! WTF ? co to za zestawienie,jezeli komus sie nalezy ta nagroda to napewno nikomu z obecnych polskich politykow.Poza tym od kiedy to my polacy mamy sie cieszyc z Szwabskich nagrod?? brzydze sie tym.. TYLKO JK! SROGA BEDZIE WASZA PORAZKA POlszewicy OJ SROGA |
|
|
|
|
Ta nagroda chyba za to że Donek wykończył polskie stocznie by te niemieckie mogły sobie spokojnie produkowaćTa nagroda od Merkel to tak jakby cała Peło dostała nagrodę od Sobiesiaka
|
|
|
|
|
Jak często będziemy teraz obrywać euro-pejczykiem ?
Miś, Stanisław Bareja. Scena "pucharowa" z windy: -Taki przyniosłem. Ooo! -To dla mego wnuka. Chłopak tak się garnie do sportu. Niech ma na zachętę! -Właśnie... nie bardzo wiedziałem co on uprawia, więc taki napis jest może... nie taki bardzo... -Nic nie uprawia. Chodzi właśnie o zachętę, a co napisałeś? -Eeee... Napisałem tam...: "Markowi Złotnickiemu, za zajęcie pierwszego miejsca". -Rysiu, bardzo cię lubię, morda! źr. niepoprawni.pl I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|