NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Nagroda dla polityka roku!,
ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 22:01  
no to siup frugo w kaczy dziób umiech
Ucieszę się nawet jeśli JK wygra bo jako prezydent skompromituje PIS co w konsekwencji wyeliminuje moherów z polityki. W końcu sprawiedliwość i prawo będzie po stronie prorozwojowych ugrupowań politycznych.

Nekrofilia to posługiwanie się dla celów perwersyjnych faktem czyjegoś zgonu. Zawsze nazywałem rzeczy po imieniu, nawet kiedy mnie to dużo kosztowało w życiu - mówi Władysław Bartoszewski o wywiadzie, w którym porównał do nekrofilii wykorzystanie śmierci prezydenta w kampanii wyborczej PiS

Więcej... http://wyborcza.pl/1,75478,7851338,Bartoszewski__Uzylem__nekrofilii__jako_metafory__a.html#ixzz0nkUXCS4H

Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 22:01  

Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 22:07  
nalezało się mu.
u nas w Stalowym grodzie nie widać poprawy przez HSW, ale gosdpodarka ma sie dośc dobrze i firmy sie rozwijają,

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2010r. 22:09  
Merkel ukoronowała swojego polskiego przydupasa,który prowadzi politykę jak najbardziej skierowaną ku szwabom(w celu jej kontynowania) w najlepszym momencie dla POlszewickiej partii,Angela poprostu odwdziecza sie i udziela wsparcia w kampanii prezydenckiej.
Geremek,Jan Pawel II,i TUSK ?! smiech2 WTF ? co to za zestawienie,jezeli komus sie nalezy ta nagroda to napewno nikomu z obecnych polskich politykow.Poza tym od kiedy to my polacy mamy sie cieszyc z Szwabskich nagrod?? brzydze sie tym..

TYLKO JK!

SROGA BEDZIE WASZA PORAZKA POlszewicy OJ SROGA smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Maja 2010r. 09:25  
Ta nagroda chyba za to że Donek wykończył polskie stocznie by te niemieckie mogły sobie spokojnie produkowaćumiechTa nagroda od Merkel to tak jakby cała Peło dostała nagrodę od Sobiesiakaumiechmlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Maja 2010r. 11:36  
Jak często będziemy teraz obrywać euro-pejczykiem ?

Miś, Stanisław Bareja. Scena "pucharowa" z windy:

-Taki przyniosłem. Ooo!

-To dla mego wnuka. Chłopak tak się garnie do sportu. Niech ma na zachętę!

-Właśnie... nie bardzo wiedziałem co on uprawia, więc taki napis jest może... nie taki bardzo...

-Nic nie uprawia. Chodzi właśnie o zachętę, a co napisałeś?

-Eeee... Napisałem tam...: "Markowi Złotnickiemu, za zajęcie pierwszego miejsca".

-Rysiu, bardzo cię lubię, morda!

Obrazek
źr. niepoprawni.pl

chytry

I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących.
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »