|
|
|
Witam,
Mam domek na Pysznicy, w stanie surowym obecnie na etapie tynków ten dupek (policja go już ma -facet ok. 30 lat dość wysoki,rozmiar buta ok. 45 mieszka w Stalowej Woli )powycinał mi kable elektryczne i to dwa razy. Ciął krótkie kawałki kabli i zdzierał te sufitowe do lamp, nawet z tynkiem. Przy skrzynce poobcinał wszystkie popodpisywane kable na krótko, przy roletach po samym murze. Najgrubsze w piwnicy do pieca kondensacyjnego także. Wszedł po drabinie i ciął kable antenowe. We wszystkim miejscach pozostawił jeden duży ślad dużego buta Narobił mi więcej problemu niż sam koszt kabla. Zostawiał samochód w pobliżu budowy i ciął kable. Wiem, że tak samo zrobił na jasnej polanie w Pysznicy u kilku osób, a także w Jastkowicach. No cóż pozostaje mi wierzyć że za jakiś czas się spotkamy. Jeśli macie jakieś informacje to dajcie znać. Możemy pisać na priv. Pozdrawiam Manx |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Wychodzi na to, że dobrze typowałem Teraz niech wymiar sprawiedliwości weźmie go w swoje obroty. Pajac powinien dobrze za to beknąć bo już kiedyś pierdział za podobne czyny
|
|
|
|
|
Powinni zdjęcie bydlaka( trzeba nazywać sprawe po imieniu) opublikować z dokładnym opisem.
Ciekawi mnie jaką rekompensate dostaniesz, bo pewnie domek w trakcie budowy nie jest ubezpieczony. |
|