|
|
|
Widać obecnie politykę rządu hehhee i co tu dodać mamy Irlandię zarobki wschodnie a ceny zachodnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I tak dalej zajedziemy naprawdę tam gdzie światło gaśnie hehhe
|
|
|
|
|
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
1. W latach 2004-2009 dwadzieścia najcenniejszych firm w Polsce zwiększyło swoją łączną wartość o 80%
2. Według szacunków ekonomistów dzięki unijnym funduszom gospodarka rozwijała się o 0,3 - 0,5 pkt proc. szybciej, pozytywny był też ich wpływ na rynek pracy. 3. W 2006 r. Polska wpłaciła do unijnej kasy 2,4 mld euro, a dostała 5,3 mld euro, co daje 2,9 mld euro dodatniego bilansu. To infantylny temat. O wszystkim i o niczym. Olivia się wypowiada ale nie wie czego się konkretnie uczepić, ot tak marudzi pod nosem. Wyboraca wkleja skecze jakieś, fajne bo fajne i jest w tym ziarenko prawdy Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
W ogóle to nie było śmieszne. Dla kogoś kto bielmo ma na oczach to może i skecz.
Martwi mnie tylko to, że do wielu można trafić tylko przez obrazki bo zatracili umiejętność czytania. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Gdybyś czytał Wiedźmina to byś docenił
Nie chodzi o umiejętność czytania, a raczej o zdolność patrzenia na świat trzeźwym okiem i poprawne wyciąganie wniosków z najróżniejszych źródeł informacji. edit. Skromna rama fantasy w ogule nie obejmuje Wiedźmina. Kto czytał wie - Sapkowski = Sienkiewicz. Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
CYTAT Gdybyś czytał Wiedźmina to byś docenił Cinocenty, nie czytałem Wiedźmina bo zawsze wolałem bardziej SF niż fantasy. Nie śmieszy mnie w ogóle co niesie ze sobą podłożony dźwięk pod ten obraz i tekst na końcu tego "skecza". To nie jest tylko urywek z filmu pt. Wiedźmin, chyba jasno wytłumaczyłem co mi się nie podoba i czemu się nie śmieję. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT Widać obecnie politykę rządu hehhee i co tu dodać mamy Irlandię zarobki wschodnie a ceny zachodnie. no bez jaj ... ile ty masz lat ? bo jak 20-cia to mogłeś nie zauważyć że właśnie tak jest od 20-stu lat ! Mamy Japonię , Irlandię itd. W tym kraju było u władzy : AWS i prezydent Wałęsa , pożarli się .... SLD prezydent Kwaśniewski , pożarli się , nie licz na polityków że chcą ci pomóc , .... W Polsce głosuje się na ludzi a nie na program bo nawet jak jakiś tam był to w następnych wyborach nikt ich nie rozlicza z tego co mieli zmienić . Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
CYTAT Gdybyś czytał Wiedźmina to byś docenił Skromna rama fantasy w ogule nie obejmuje Wiedźmina. Kto czytał wie - Sapkowski = Sienkiewicz. [/i] za Wikipedią: Andrzej Sapkowski (ur. 21 czerwca 1948 w Łodzi) – polski pisarz fantasy http://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Sapkowski jeżeli pisałem: nie czytałem to nie znaczy wcale, że go nie tknąłem w ogóle, "kilka" stron łyknąłem i stwierdziłem - to nie dla mnie (co nie znaczy, że jest zły), ale porównywanie go do Sienkiewicza to raczej chybiony pomysł A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Wikipedia nie jest źródłem naukowym.
Przepraszam za offtop. Można kasować. Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
CYTAT Wikipedia nie jest źródłem naukowym. Przepraszam za offtop. Można kasować. filmik dodany przez wyborcęPO mnie zdołował ale twoja wypowiedź drastycznie poprawiła mi humor A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT Wikipedia nie jest źródłem naukowym. Przepraszam za offtop. Można kasować. a widzisz a studenci w pracach daja ja jako źródło i na niektórych uczelniach juz przechodzi to "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|