|
|
|
trol na SM? kto to taki?
@@@ |
|
|
|
|
@@@ |
|
|
|
|
ktos kto napisał w watku o " definicji stalowowianina", że Twoj kot sra innym stalowiakom pod balkonamin a Ty jako paniusia po nim nie sprzątasz.....
|
|
|
|
|
niestety niektórym wszystko kojarzy się z seksem albo kupą ...
i to są trole? @@@ |
|
|
|
|
CYTAT prawdziwa stalowowolanka w mieszkaniu ma kicię albo pieska albo jedno i drugie zwierzątko! -tekst misitak i wychodzi z tym piesekiem albo kicia na kupke pod balkony innych stalowiaków i oczwysicie nie posprzata tylko zadrze kiece i paniusia idzie sobie dalej udajac jakby nigdy nic nie pisze teraz jako trol, a mieszkaniec, ktorego wkurw*** gówna, ktore po zimie nie topnieją razem ze sniegiem !! moja odp czyli trola tyaa seks i kupa maja zajebiscie ze soba duzo wspolnego chyba w Twoim wydaniu wiec nie dziwne ze uprawiasz go z kotem bo kazdy Twoj były facet dawno znalazl sobie lepszy model..(model bez srajacego kota oczywiscie) |
|
|
|
|
misia proszsz http://pl.wi(...)llowanie
Nie ma za co, palcem przykładów tutaj pokazywać nie będę, bo będzie, że napinkę wywołałem |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] kazdy Twoj były facet dawno znalazl sobie lepszy model.. jesteś w dużym błędzie polarniku - ja jestem ten najlepszy model!!! a ty jesteś typowym trollem moja kotka jest dobrze wychowana i nikomu nie s.a pod balkonem @@@ |
|
|
|
|
Polecam pod rozwagę fragment filmu "Dzień Świra" z Markiem Kondratem.....
|
|
|
|
|
A który konkretnie?
|
|
|
|
|
CYTAT kazdy Twoj były facet dawno znalazl sobie lepszy model.. CYTAT jesteś w dużym błędzie polarniku - ja jestem ten najlepszy model!!! a ty jesteś typowym trollem moja kotka jest dobrze wychowana i nikomu nie s.a pod balkonem Tak... ma jakis szosty zmysl ta kotka czy co? |
|
|
|
|
CYTAT A który konkretnie? Pewnie ten gdzie Marek Konrad odpowiada na pytanie sąsiadki: "Sram jak pani pies..." |
|
|
|
|
Haha, może i o to chodzi .
|
|
|
|
|
Dziwny i chaotyczny wątek Co do trollowania to są lepsze i gorsze gatunki troli. Żeby dokładniej ująć temat należałoby sporządzić jakąś typologię tych stworów.
|
|
|
|
|
no to zacznijmy;
może filek się wypowie - napisał kiedyś, że jest trolem @@@ |
|