NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Wredny człowiek PiSu bojkotowany,
ff
Wysłany: 22 Maja 2010r. 16:53  
Może ktoś wie kiedy ma wyjść lub czy już wyszedł ten numer rzepy bo chcę kupić jeden egzemplarz

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Maja 2010r. 16:53  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2010r. 13:46  
już mam, wtorek 25 maja

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2010r. 18:54  
ten gośc gnie pałę, trzeba zlidkwidować TV-Pis albo ją przywrócić ludziom, dla mnie bardziej likwidacja i tak nie oglądam bo nie ma co a płacić muszę

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2010r. 19:25  
Daro:
CYTAT
ten gośc gnie pałę, trzeba zlidkwidować TV-Pis albo ją przywrócić ludziom, dla mnie bardziej likwidacja i tak nie oglądam bo nie ma co a płacić muszę

O, a to co się wykluło? Trzy posty od założenia konta i to dzisiaj i już rządzi. Następnie wcielenie któregoś z PO-paprańców stalowego miasta?

zaklopotanyzaklopotanyzaklopotanyzaklopotanyzaklopotany

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Maja 2010r. 19:43  
ty pisiorze napisałeś 252 i napewno nic madrego a czytałem te głupoty co wypisujecie i już nie wytrzymałem i się zarejestrowałem, a z po nie jestem jak wy PIeSkiumiech z pis

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Maja 2010r. 07:06  
zaklopotany

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Maja 2010r. 11:48  
Hmmm, .... i po co ja płacę ten abonament RTV, żałuje teraz że zapłaciłem za cały rok z góry... sciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Maja 2010r. 12:01  
ormo,zomo wspólpracownik tw doczekasz się lustracji ,dobre co????????????????????????????? tw????

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Maja 2010r. 17:19  
CYTAT
ormo,zomo wspólpracownik tw doczekasz się lustracji ,dobre co????????????????????????????? tw????

BYŁEM W ZOMO, BYŁEM W ORMO - JESTEM ZA PLATFORMĄ
- jedyny właściwy kierunek rozwoju. Lustracja nie straszna.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Maja 2010r. 22:06  
CYTAT
CYTAT

BYŁEM W ZOMO, BYŁEM W ORMO - JESTEM ZA PLATFORMĄ
- jedyny właściwy kierunek rozwoju. Lustracja nie straszna.

Jestem za PO, ale na lustracje jestem za młoda. Więc nie bardzo rozumiem jaki moge miec związek z ORMO czy Zomo.

Najlepiej obrzucać gównami, nawet po kapieli smród zostaje. Taka jest wasza metoda: gówna i plucie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Maja 2010r. 07:38  
Kupiłem rzeczpospolitą dzisiaj jest w kioskach i przyznam się gdyby acer nie zareklamował tego filmu to nie wiedziałbym że jest w sprzedaży z gazetą.
cena gazety bez filmu 3,40zł a z filmem 7,99 zł
może wreszcie go obejrzę i wyrobię sobie własne zdanie
:cwaniak:

edit: i może dowiem się dlaczego ten Pospieszalski jest "wredny"
:szok:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Maja 2010r. 11:33  
CYTAT
[

Jestem za PO, ale na lustracje jestem za młoda. Więc nie bardzo rozumiem jaki moge miec związek z ORMO czy Zomo.

Najlepiej obrzucać gównami, nawet po kapieli smród zostaje. Taka jest wasza metoda: gówna i plucie.

Metoda podobna do Twojej, zwróć uwage jak wypowiadasz się do zwolenników przeciwnej partii, niczym się nie odrózniasz.

Mam pytanie do Ciebie, na początku zaznacze ze nie jestem ani za PiSem ani za PO. Napisałaś ze jesteś za PO, jakie według Ciebie ta partia ma argumenty aby Komorowski został Prezydentem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Cze 2010r. 23:20  
no ,cóz nerwy wysiadają , komu w głowie rywalizacja myslałem że w stalowej są niewyprane czachy!!!!!!myliłem się ale wulgaryzmy zanieś do mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bolo!!!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Cze 2010r. 23:52  
PO,PIS,PSL, ITD,ITD POPATRZCIE sie dobrze co dzieje się w naszym kraju ,dzieci winne wyjechać na odpoczynek, rolnicy powinni doglądać upraw,robotnik pracować,a tu wszystko się wali na głowę,wyciszcie swoje serca bo nie wiadomo co nas czeka mało suchego miejsca już jest wszędzie woda!!!!!!!!!!!!!!!!!kto pomorze ludziom trzeba S O L I D A R N O S C I!!!!!!!!

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »