|
|
|
Może ktoś wie kiedy ma wyjść lub czy już wyszedł ten numer rzepy bo chcę kupić jeden egzemplarz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
już mam, wtorek 25 maja
|
|
|
|
|
ten gośc gnie pałę, trzeba zlidkwidować TV-Pis albo ją przywrócić ludziom, dla mnie bardziej likwidacja i tak nie oglądam bo nie ma co a płacić muszę
|
|
|
|
|
Daro:
CYTAT ten gośc gnie pałę, trzeba zlidkwidować TV-Pis albo ją przywrócić ludziom, dla mnie bardziej likwidacja i tak nie oglądam bo nie ma co a płacić muszę O, a to co się wykluło? Trzy posty od założenia konta i to dzisiaj i już rządzi. Następnie wcielenie któregoś z PO-paprańców stalowego miasta? A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
ty pisiorze napisałeś 252 i napewno nic madrego a czytałem te głupoty co wypisujecie i już nie wytrzymałem i się zarejestrowałem, a z po nie jestem jak wy PIeSki z pis
|
|
|
|
|
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Hmmm, .... i po co ja płacę ten abonament RTV, żałuje teraz że zapłaciłem za cały rok z góry...
|
|
|
|
|
ormo,zomo wspólpracownik tw doczekasz się lustracji ,dobre co????????????????????????????? tw????
|
|
|
|
|
CYTAT ormo,zomo wspólpracownik tw doczekasz się lustracji ,dobre co????????????????????????????? tw???? BYŁEM W ZOMO, BYŁEM W ORMO - JESTEM ZA PLATFORMĄ - jedyny właściwy kierunek rozwoju. Lustracja nie straszna. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ormo,zomo wspólpracownik tw doczekasz się lustracji ,dobre co????????????????????????????? tw???? BYŁEM W ZOMO, BYŁEM W ORMO - JESTEM ZA PLATFORMĄ - jedyny właściwy kierunek rozwoju. Lustracja nie straszna. Jestem za PO, ale na lustracje jestem za młoda. Więc nie bardzo rozumiem jaki moge miec związek z ORMO czy Zomo. Najlepiej obrzucać gównami, nawet po kapieli smród zostaje. Taka jest wasza metoda: gówna i plucie. |
|
|
|
|
Kupiłem rzeczpospolitą dzisiaj jest w kioskach i przyznam się gdyby acer nie zareklamował tego filmu to nie wiedziałbym że jest w sprzedaży z gazetą.
cena gazety bez filmu 3,40zł a z filmem 7,99 zł może wreszcie go obejrzę i wyrobię sobie własne zdanie edit: i może dowiem się dlaczego ten Pospieszalski jest "wredny" |
|
|
|
|
CYTAT [ Jestem za PO, ale na lustracje jestem za młoda. Więc nie bardzo rozumiem jaki moge miec związek z ORMO czy Zomo. Najlepiej obrzucać gównami, nawet po kapieli smród zostaje. Taka jest wasza metoda: gówna i plucie. Metoda podobna do Twojej, zwróć uwage jak wypowiadasz się do zwolenników przeciwnej partii, niczym się nie odrózniasz. Mam pytanie do Ciebie, na początku zaznacze ze nie jestem ani za PiSem ani za PO. Napisałaś ze jesteś za PO, jakie według Ciebie ta partia ma argumenty aby Komorowski został Prezydentem. |
|
|
|
|
no ,cóz nerwy wysiadają , komu w głowie rywalizacja myslałem że w stalowej są niewyprane czachy!!!!!!myliłem się ale wulgaryzmy zanieś do mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bolo!!!!!
|
|
|
|
|
PO,PIS,PSL, ITD,ITD POPATRZCIE sie dobrze co dzieje się w naszym kraju ,dzieci winne wyjechać na odpoczynek, rolnicy powinni doglądać upraw,robotnik pracować,a tu wszystko się wali na głowę,wyciszcie swoje serca bo nie wiadomo co nas czeka mało suchego miejsca już jest wszędzie woda!!!!!!!!!!!!!!!!!kto pomorze ludziom trzeba S O L I D A R N O S C I!!!!!!!!
|
|