|
|
|
Tusk przez cały czas chodzi z ochroniarzem, widać to podczas wizyty na zalanych terenach. A ponoć nie jest mu potrzebna ochrona. Podczas debaty w 2007 roku mowił też że ma prawo jazdy w odróżnieniu od Kaczyńskiego, a po debacie wsiadł w samochód z kierowcą który go odwiózł. Widać co innego mowi ludziom a co innego robi, a póxniej taki wyborcaPiS uważa go za guru. Napisz co zrobił Komorowski dla nas, dla Stalówki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A co Jarek zrobił dla naszego miasta???
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
dużo, mimo kilku zapowiedzi nie przyjechał
|
|
|
|
|
CYTAT A jeszcze niedawno chronił się za ochroniarzem Jaro przed zwykłymi "zjadaczmi chleba" nie musi się chować za ochronę PełO już tak - i zgadnij na kogo Ci ludzie zagłosują? nawet Twoja propaganda tu nie pomoże. I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
Andrzejek Ty polityką interesujesz się od "wczoraj" iż nie wiesz co zrobił Komorowski? To zapytaj tych co chcą głosować na niego, niech tu wpiszą, celowo utworzyłem dla nich osobny temat.
Kaczyński mnie nie interesuje, wystarczy że jak Korwin nic nie spieprzył w tym mieście. |
|
|
|
|
Głupi temat założyłeś to ciekawi mnie jak z niego wybrniesz. Żaden prezydent nigdy nic nie zrobił dla Stalowej Woli. Wiec po co to pytanie?? Wygląda na to że mieszkańcy Stalowej nie powinni brać udziału w wyborach. Bo żaden kandydat nic dla nich nie zrobił.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Głupi temat założyłeś to ciekawi mnie jak z niego wybrniesz. Żaden prezydent nigdy nic nie zrobił dla Stalowej Woli.
Pytam o kandydata nie o prezydenta, widzisz różnicę? Dla Ciebie może i głupi, ale dla znających temat może byc ciekawy. |
|