|
|
|
A ja myślałem że "Solidarność" to związek zawodowy. Widać myliłem się. To już politycy, a w zasadzie zbrojne ramię PiS...
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Super zachowanie Solidarności! kolejny szczebelek ku wygranej został pokonany! JK
|
|
|
|
|
Prawdziwej "solidarnosci" juz dawno nie ma. Wogule jakim prawem oni uzywaja nadal tej nazwy???
|
|
|
|
|
A jaki jest język Gazety Wyborczej? Że Powstańcy Warszawscy mordowali Żydów, czy że śp Helena Wolińska (ta od gen Nila jakby kto nie wiedział) jest niewinna, a próba postawienia jej aktu oskarżenia to antysemityzm?
"AK i NSZ wytłukły mnóstwo niedobitków z getta" źr GW |
|
|
|
|
To po co te PiSuary gadają o zmianie wizerunku. To są zawzięci i złośliwi ludzie. Oni się nigdy nie zmienią....
|
|
|
|
A po co Korwin chce każdemu dać do łapy broń? Przecież w stanach w US które mają łatwy dostęp do broni wcale liczba przestępstw nie jest mniejsza, tak samo z karą śmierci.
|
|