|
|
|
Agnieszka Kublik - polska dziennikarka i publicystka. Związana z dziennikiem Gazeta Wyborcza.
Jest absolwentką Uniwersytetu Warszawskiego - studiowała socjologię i filologię polską[1]. W GW pracuje od 1990. Wspólnie z Moniką Olejnik jest autorką wywiadów - najczęściej przeprowadzanych z politykami - z cyklu Dwie na jednego. W 2006 ukazała się książka pod tym samym tytułem zawierająca 25 wywiadów. GW i Monika Olejnik i wszystko jasne. co nie zmienia faktu ze babka walczy o odkszkodwanie za zwolnienie z pracy, wiec na reke jej takie gadanie,dopoki nie ma wyroku jest jednak zobowiazana do tajemnicy dziennikarskiej na podstawie kontraktu,jezeli w sadzie tego nie udowodni to sie nigdy nie wyplaci.poza tym skoro bylo im tak zle to dlaczego tylko ona szczeka do mediow i wnosi sprawe do sadu? sporo osob powyrzucali bo zarabiali kokosy,ona zada miliona zlotych ;o;o czy to jest normlane? zatrudnili na ich miejsce ludzi ktorzy za mniej beda pracowac to chyba dobrze,pieniadze pojde na wazniejsze cele.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bo on ma beret zamiast mozgu i zaden argument do niego nie dotrze. on wie swoje i basta.
|
|
|
|
|
CYTAT do abstrakcyjny. Jesteś jak Macierewicz z PiS, w każdym widzi agenta i wroga Polski, Wymienia, kim był, kim jest. To metody PiSu, które nigdy się nie zmienią i ty jesteś przykładem. Podaj osobę a znajdziemy na nią paragraf, w twoim tłumaczeniu, Podaj osobę to znajdziemy na nią papiery, teczki. Jesteś ochydnym zerem. na forum jestes kozakiem ktory wszystkim moze ublizac wszystkich moze wyzywac i glosic swoje smieszne prawdy kazdy kto jest przeciwko tobie jest dla ciebie nikim.. ciekawe czy powiedzial bys mi to w twarz internetowy napinaczu , glosicielu praw POpapranych. o ile pamietam juz jedna osoba naduzyla tego slowa i potem miala problemy..nie jaki Pan Miller |
|
|
|
|
CYTAT Agnieszka Kublik - polska dziennikarka i publicystka. Związana z dziennikiem Gazeta Wyborcza. Jest absolwentką Uniwersytetu Warszawskiego - studiowała socjologię i filologię polską[1]. W GW pracuje od 1990. Wspólnie z Moniką Olejnik jest autorką wywiadów - najczęściej przeprowadzanych z politykami - z cyklu Dwie na jednego. W 2006 ukazała się książka pod tym samym tytułem zawierająca 25 wywiadów. [cytat]a czy ładnie tak komuś pisać, kim jest, jakie uczelnie ukończył, gdzie pracuje ? Dla mnie taka osoba co tak pisze to jest zerem, prześlwietla osobę, a jak się nie podoba to ośmiesza. Jesteś wrednym człowiekiem i zdania nie zmienie. Twoim radiem jest Radio Maryja, moim Radio ZET, Twoją telewizją jest TV Trwam, moją TVN, Twoją gazetą jest NASZ DZIENNIK, moją Gazeta Wyborcza i z tego tytułu nie robię ci wyrzutów. A ty prześwietlasz dziennikarzy jak Macierewicz z PiSu prześwietlał ludzi i straszył z Kaczyńskimi teczkami i hakami. Nikogo nie przeswietlalem,skopiowalem to z wikipedi.Jestem bardzo dobrym czlowiekiem,kazdy kto mnie zna powie ci to. NIE SLUCHAM RADIA MARYJA NIE OGLADAM TELEIWZJI TRWAM NIE CZYTAM NASZEGO DZIENNIKA TAK SAMO JAK NIE SLUCHAM RADIA ZETA NIE OGLADAM TVN NIE CZYTAM WYBORCZEJ w przeciwienstwie do ciebie moj swiatopoglad byl i jest kreowany przez ksiazki,moje zainteresowania,fakty historyczne oraz jasny poglad,opracowany przez samego siebie,nie przez zaklamane media na ktore ty sie powolujesz,nie bede z toba wiecej polemizowal,tutaj zakoncze z Toba dyskusje. i prosze nie wzoruj sie juz wiecej w swoich wypowiedziach na komitecie obrony bronka(bartoszewskim wajdzie czy innych WIELKICH)pisz po swojemu swoim wlasnym jezykiem. pozdrawiam POLSKA JEST NAJWAZNIEJSZA TYLKO PIS I JK ! |
|