|
|
|
KTÓRY WASZYM ZDANIEM KLUB W STALOWEJ JEST NAJLEPSZY W KATEGORIACH:
WYSTRÓJ MUZYKA CENY FAJNIE BY BYŁO JAKBYŚCIE NAPISALI JAKIEŚ UZASADNIENIA |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chyba jeszcze taki nie powstal
|
|
|
|
|
"TŁO"
Najbardziej oryginalna knajpa w stalowej. Klimat super, ceny takie sobie, nie ma pijaków, fajne koncerty, cisza i spokój. |
|
|
|
|
Podam pare lokali... myśle że coś Ci spasuje
Lokal: Oscar Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: 5zł/5,5zł więc tak średnio Wystrój: w skali 1-6 dałbym 3 Klimat: typowo Bilardowy, 6 stołów cena: 12zł/h Miejsce dla nie palących: Lokal dla nie palących. Parkiet do teńca: nie ma. Strona internetowa: www.oskarklub.pl Lokal: Bila Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: 4,5zł/5zł Wystrój: Fajny, ale ponury, ciemno, dużo czerni. Klimat: Rokowy, tak myśle... klimat fajny, wystrój też. Miejsce dla nie palących: nie ma, lokal w pełni dla palących. Parkiet do teńca: nie ma. Strona internetowa: www.klub-billa.cba.pl Lokal: Joker Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: Takiego piwa nie znajdziesz nigdzie indziej. "Zwierzyniec" "Perła" tylko tam. Wystrój: drewniany, ale fajnie się komponuje Klimat: średniowiecznej karczmy, bynajmniej jak takie odnosze wrażenie Miejsce dla nie palących: jest Parkiet do teńca: nie ma. Strona internetowa: www.pizzeria-joker.pl Lokal: Europejska Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: ok. 5zł Wystrój: zwykłego lokalu dla dorosłych Klimat: disco Miejsce dla nie palących: nie ma. Parkiet do teńca: jest, zapodają disco Strona internetowa: nie ma ? Lokal: Słoneczko Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: ok. 5zł Wystrój: restauracja/dyskoteka Klimat: disco Miejsce dla nie palących: chyba jest Parkiet do teńca: oczywiście ;d Strona internetowa:www.spolem-pss.pl Lokal: Omega Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: 4,5zł/5zł Wystrój: orginalny, mało gdzie spotykany. Klimat: punkrookowy Miejsce dla nie palących: nie ma. Parkiet do teńca: nie ma. Strona internetowa: nie ma ? Lokal: Jazz Rock Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: ok.5zł Wystrój: ponoć fajny Klimat: ponoć fajny Miejsce dla nie palących: nie wiem. Parkiet do teńca: raczej tak. W przypadku Jazz Rock'a nie wiem, bo nie byłem Strona internetowa:www.jazzrock.pl Lokal: Alternatywy dół. Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: 5zł Wystrój: Jazz Klimat: Fajny, polecam ) Miejsce dla nie palących: nie ma. Parkiet do teńca: jest, można pogibać Strona internetowa: www.alternatywy.com.pl Lokal: Alternatywy (ogrógek) Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: 4zł/4zł ! Wystrój: raczej przeciętny Klimat: fajny, normalny, jak w domu Miejsce dla nie palących: tak. Parkiet do teńca: nie ma. Strona internetowa: www.alternatywy.com.pl Lokal: A&J Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: ok.4zł ! Wystrój: typowego baru Klimat: fajny, można oglądnąć meczyk itp. telebim... Miejsce dla nie palących: nie ma. Parkiet do teńca: nie ma. Strona internetowa: nie ma ? Lokal: NNN Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: drogoo Wystrój: bardzo fajny. Klimat: jest. ale bez pieniędzy tam nie wchodź... drogo jest :/ Miejsce dla nie palących: nie ma. Parkiet do teńca: tak. Strona internetowa: www.nnn.freehost.pl Dyskoteki: Lokal: Planeta Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: 4zł/5zł Wystrój: jak na dyskotece Klimat: fajny, mnie odpowiada Miejsce dla nie palących: nie. Parkiet do teńca: tak. Strona internetowa:www.klubplaneta.pl Lokal: Arkadia Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: 4zł/5zł Wystrój: chyba każdy był i widział :d Klimat: nie lubie tego lokalu. Miejsce dla nie palących:nie ma. Parkiet do teńca: tak. Strona internetowa:www.arkadiaklub.com Lokal: MC2 / nowy lokal jeszcze tam nie byłem. Ceny za piwo 0.5 lane/butelka: niestety nie wiem. Wystrój: nie wiem. Klimat: nie wiem. ponoć fajny Miejsce dla nie palących: nie wiem. Parkiet do teńca: tak. Strona internetowa:www.klubmc2.herobo.com www.wstalowej.pl/infopage.php?id=4 Tutaj masz adresy i nr telefonów. ) Linki do stron skopiujcie bo nie działają bezpośrednio z tej strony >.< przes adresem strony samo wkleja sie "http://stalowemiasto.pl/forum/:" i adres nie działa... Weście pod uwagę, że to tylko moje opinie na temat tych lokali, nie chcę tym żadnego z tych lokali obrażać, bądź coś w tym stylu "Wolność Słowa" |
|
|
|
|
www.europejska.net.pl to jest strona Europejskiej!!!!
|
|
|
|
|
CYTAT www.europejska.net.pl to jest strona Europejskiej!!!! "Błąd! Nie można odnaleźć serwera Próbujesz odwiedzić adres http://www.europejska.net.pl/, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę." coś chyba nie tak... |
|
|
|
|
Dokładnie,każdy lubi coś innego.
Dlatego ile ludzi mieszka w tym mieście, tyle będzie opinii na temat danego lokalu Ja osobiście dodałbym Irish pub, bardzo fajny i przytulny lokalik dla niepalących Tło- bardzo oryginalny lokal ze swoim własnym ,niepowtarzalnym klimatem. O ile dobrze mi sie wydaje to Jazz rocka juz nie ma,ale moze sie myle. Dużo wiecej punktów dałbym Oscarowi, Mc2, a mniej Billi, gdzie wystrój niekoniecznie jest fajny, a fajami daje masakrycznie. O Europejskiej i Słoneczku to w ogóle bym nie wspomniał Jocker nawet wporzadku. Dyskoteki też do szałowych raczej nie należa. Każdy na pewno by znalazł coś dla siebie |
|