Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Witam Do zarejestrowanych uzytkownikow tego forum: Zauwazyliscie pewnie, ze ktos proboje klonowac nicki. Mam prosbe uzywajcie tylko i wylacznie nicka zarejestrowanego. Pominiemy w ten sposob przykrych incydentow. Do niezarejestrowanych uzytkownikow: Rejestracja na naszym portalu jest calkowicie darmo i zeby miec spokojne sumienie ZAREJESTRUJCIE SIE ! Zaczyna sie bowiem plaga wpisow uzytkownikow-klonów gdzie oczywiscie sa niemile widziani. Przypomne jezeli sie zarejestrujesz i niebedziesz korzystal z nicka na tzw tyldzie (~nick) napewno ominiesz wielu nieprzyjemnych uwag od zarejestrowanych. Do wszystkich: Jeżeli ktoś zauwazy wpis nickiem ktory bedzie niestety na tyldzie a wiadomo ze jest zarejestrowany, prosze zglosic to do moderatora ktoregokolwiek o usuniecie. Mysle, ze zarejestrowani są na tak Pozdrawiam i licze na waszą pomoc Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ok virek bedziem kasować
przyłączam się również do apelu rejestrujcie sie ludzie Errare humanum est. |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
wiec walczymy z Atakiem klonow
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
jestem za precz z klonamipod mur z nimi
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
dobra bedziem walczyc
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Przecież jak będą usuwane komentarze osób które specjalnie się podają za kogoś innego to bardziej ich to będzie nakręcać ja tam jestem za pełną zlewką na takie komentarze - każda osoba zarejestrowana jest znana (może trochę mniej a może trochę bardziej) na forum. Ignorujmy po prostu takie komentarze a nie usuwajmy bo będzie ich więcej To moje takie małe zdanie Więc jestem przeciw takiemu usuwaniu Tak dla formalności gdyż jak na chwile obecną wszyscy są za a nie może być 100% za pozdrawiam wszystkich klonów
|
|
~~jakion | |
|
|
no ale moje to chyba chłopaki poznacie
|
|
|
|
|
|
Nie chce mi się z Tobą gadać!(ostatnio PSY leciały na TV Polonii )
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pomożemy !
A kto umarł - ten nie żyje Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
Same nocne marki
|
|
~~jakion | |
|
|
Pier**lisz.
Pier**lisz moją kobiete |
|
|
|
|
|
A to już przesadziłeś
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
A ja jestem przeciwny nie widzę powodu dla którego zarejestrowana „basia” ma przez moderatora usuwać wpis/wątek niezarejestrowanej „basi” przecież forum jest w tej chwili ogólnodostepne i nie wymaga rejestracji.
Jak ktoś kto trafi tutaj pierwszy raz poczuje się gdy zobaczy że jego wpis został usunięty? Przecież nawet nie będzie wiedział/a z jakiego powodu. Pozdrawiam |
|
|
|
|
radek przeczytaj jeszcze raz apel virusa, chyba nie od razu uchwyciłeś istotę rzeczy
|
|
|
|
|
Tez jestem przeciwny - przeciez nikt nie bedzie szukal czy ten nick jest wolny czy nie , a pozatym duzo tematow straci sens jezeli niektore watki beda kasowane
|
|
|
|
|
Od czasu gdy są moderatorzy i są usuwane/modyfikowane wpisy - zrobiło się trochę pusto na tym forum - powinno być tak jak było wcześniej - wolność słowa Teraz jest tak, że nawet przeklinać nie wolno to forum niestety zrobi się sztywniackim forum - gdzie 3/4 osób to będą moderatorzy i będą rozmawiać tylko ze sobą Ta strona miała być dla wszystkich a nie dla wybranych ...
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT A ja jestem przeciwny nie widzę powodu dla którego zarejestrowana „basia” ma przez moderatora usuwać wpis/wątek niezarejestrowanej „basi” przecież forum jest w tej chwili ogólnodostepne i nie wymaga rejestracji. Jak ktoś kto trafi tutaj pierwszy raz poczuje się gdy zobaczy że jego wpis został usunięty? Przecież nawet nie będzie wiedział/a z jakiego powodu. Pozdrawiam Oczywiscie zgodzę sie z toba. Tylko mam takie male ale.. sa uzytkownicy jelonek20, jaegermeister, echeleon i rownie dobrze ktos moze napisac cos nietaktownego na tyldzie takimi samymi nickami prawda ?? Ale co jest najlepsze, ze to sa nicki rzadko spotykane... zazwyczaj na tyldzie ktos chce wpisac byle co a nie silowac sie z nickami typu virus, callist czy prawdziwy oryginalny ... zbyt duzo pisania prawda ?? Ja tylko nasunalem pomysl jezeli nieznajdzie on u was racji bytu to temat sie z czasem usunie. Regulamin tez jest w trakcie pisania i bedzie rowniez przez was Uzytkownikow najpierw sprawdzony, pozniej skrytykowany a nastepnie z edytowany i dodany w zycie Pozdrawiam Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
A moim zdaniem jakaś forma kontroli powinna być właśnie po to żeby nie było trolowania, tworzenia tematów, w których odpowiada się na posty z innych tematów i podszywania się pod cudze nicki i pisania pierdół.
Była kiedyś sytuacja, w której prawdziwy pisał pod tyldą i zaraz znalazły się klony, które pisały pod tym samym nickiem zupełne głupoty. Innym razem jelonek czasami jak mu się nie chciało zalogować pisał jako "~Jelon na tyldzie" i też znalazł się klon, który zaczął pisać pod tym samym nickiem. Innym razem ktoś na tyldzie próbował się podszyć pode mnie, ale to akurat było wyjątkowo głupie bo ja w tym czasie pisałem już wyłącznie jako zalogowany. Chodzi po prostuo to żeby ktoś nie próbował się w podobny sposób podszyć pod kogoś zalogowanego. Callist nie wkurzył byś się gdyby ktoś podszywając się pod ciebie twirdził, że on to ty tylko nie chce ci się logować, czy coś w tym stylu i pisał jakieś głupoty w twoim imieniu? |
|
|
|
|
echelon - przyznaje Ci racje - pewnie bym się mógł trochę wkurzyć I w sumie jeszcze jedno jak tam chyba Virus wspomniał - takie nicki jak jelonek, echelon, callist, virus, ifeelgood, jeagermeister (czy jakoś tak) to są nicki które od tak się nie wymyśli ale np ~Kasia~ albo i anulka - to już o wiele łatwiej - a w szczególności "obserwator" albo "radek" no i edzio ma się rozumieć . Dlatego też dla spokoju nie lepiej wymyślać nicki z 'wyższej półki'? wtedy jak już ktoś się podszyje to można usunąć komentarz ale jeżeli wejdzie dziewczyna która ma na imię np Ania i wpiszę sobie nick tymczasowy jako anulka bo tak na nią koleżanki mówią to jakim prawem zostanie usunięty jej komentarz? tak samo z edziem, kasią, radkiem itd
|
|
|
|
|
Też prawda, wszystko zależy od treści wypowiedzi wątpliwego autora.
Callist jaki z tego wniosek? Obaj mamy rację - polać nam . |
|
|
|
|
CYTAT Też prawda, wszystko zależy od treści wypowiedzi wątpliwego autora. Callist jaki z tego wniosek? Obaj mamy rację - polać nam . I znów Ci przyznam rację |
|
|
|
|
Czy Edward III Tfurczy może być? Myślę, że takiego nicka/nicku nie będzie się komuś chciało wpisywać..
|
|
|
|
|
CYTAT Czy Edward III Tfurczy może być? Myślę, że takiego nicka/nicku nie będzie się komuś chciało wpisywać.. Z tym przydomkiem Tfurczy to bym nie ryzykował, wielu jest takich tfurczych, lepiej napisać Nathniąny |
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Polać, polać, bo mądrze prawicie chłopaki
Jestem za obowiązkową rejestracją. Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
To już nas trzech jest, którym polać trzeba. Tylko polewającego nie ma . Ktoś chętny ?
Aha, pytanie: czy tylko mnie się jakaś stronka dla admina włączała przed chwilą przy próbie wejścia na stronę czy wszystkim tak wywaliło? |
|