|
|
|
CYTAT To już nas trzech jest, którym polać trzeba. Tylko polewającego nie ma . Ktoś chętny ? Aha, pytanie: czy tylko mnie się jakaś stronka dla admina włączała przed chwilą przy próbie wejścia na stronę czy wszystkim tak wywaliło? No i widzisz ... po problemie Jeżeli tylko Tobie tak wywaliła stronka to znak, że Tobie przyszło polewać |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haha, no niech będzie po twojemu, to jeszcze fundatora szukamy
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
wszyscy ktorzy pija sa dla mnie niczym.....niczym bracia wiec
ja wam panowie polejebo wprawe w tym mam tylko niech mi ktos teraz madrze odpowie jak moge teraz zmienic "anulke" na cos innego bez kolejnej rejestracji??????? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT wszyscy ktorzy pija sa dla mnie niczym.....niczym bracia wiec ja wam panowie polejebo wprawe w tym mam tylko niech mi ktos teraz madrze odpowie jak moge teraz zmienic \"anulke\" na cos innego bez kolejnej rejestracji??????? Kup od kogoś nicka |
|
|
|
|
Myślę, że jak polejesz to coś wymyślimy . Zmienić się nie da, ale po polaniu przychodzą do głowy zdumiewające pomysły więc może nas olśni .
A poważnie to napisz do admina może zmieni dla ciebie bez konieczności zakładania nowego konta. Edit: anulka a przy tym polewaniu to założysz może taki strój o jakim mowa w temacie o Św. Mikołaju ? |
|
|
|
|
CYTAT anulka a przy tym polewaniu to założysz może taki strój o jakim mowa w temacie o Św. Mikołaju ? |
|
|
|
|
Cal calkiem mozliwe i nie zaprzeczam... a teraz prosze dajcie mi adres do tego admina to petycje napisze
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Skoro jesteśmy przy tamtym poście, to ja chyba to gó**o dostanę :( Już widzę, jak z nieba wychyla się Wielka D*pa iiii... plask :((
|
|
|
|
|
CYTAT Cal calkiem mozliwe i nie zaprzeczam... a teraz prosze dajcie mi adres do tego admina to petycje napisze Kliknij na Inne w prawym górnym rogu - rozwinie się link Kontakt. Kiedyś pamiętałem maila do invx, ale mi się zapomniało. |
|
|
|
|
oj aniu aniu już był podawany kontakt
stalowe_(at)_stalowemiasto.pl (zamiast _(at)_ to daj @) napisz a może zmieni Ci nicka |
|
|
|
|
.....nie boje sie gdy ciemno jest bo mam latarke i GPS....
da ktos mi namiary?? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Patrz post wyżej.
Bo PW jak nie działało tak nie działa panie adminie. |
|
|
|
|
zamiast (at) mam wpisac @ powiadasz....dzieki
|
|
|
|
z tymi kreseczkami (podkreślenia) po bokach
stalowe_(at)_stalowemiasto.pl czyli stalowe(małpa)stalowemiasto.pl |
|
|
|
|
Nie no znowu wskoczyła mi jakaś strona do zarządzania jak dla admina.
To mówisz anulka, że romans masz do mnie z tą zmianą nicka? A jak będzie z tym strojem mikołajowej ? |
|
|
|
|
czyli kreseczki tez kasuje....?? chyba zle se wyslalam bo skasowalam (at) a kreski zostaly
|
|
|
|
a wogole tam gdzie jest odbiorca .pl juz mi sie nie miesci czy ta poczta dziala wogole
chyba lepiej wysle meila z innego niz stalowa portalu " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Zamiast _(at)_ dajesz popularną małpkę jak w każdym adresie email i wszystko będzie grać
|
|
|
|
|
dobra E ty mi zmieniaj nicka a ja juz ponczoszki wkladam....
|
|
|
|
Dobra, tylko niech ta stronka jeszcze raz wskoczy a ja się połapię o co chodzi, bo na razie tylko widziałem jakieś porady dot. kwestii technicznych, może sprawy do tego czasu nie odkręcą . Ale ty pończoszek nie ściągaj, jak by nie wyszło stratna nie będziesz
Tylko się Callist nie obrażaj, ja myślę, że obu nam jeszcze poleją i będzie dobrze, damy sobie po razie i podzielimy kobietą |
|
|
|
|
jak trzeba to trzeba już lepszy rydz nic nic
|
|
|
|
|
No anulka to włóż od razu szkło do lodówki co by za ciepłe nie było
|
|
|
|
|
ja zawsze mam wlozona do lodowki jakas butelczynebo nie znam dnia ani godziny jak okazja sie trafi a ty masz jak znalazl sie przyda
|
|
|
|
No widzisz. Wbijamy się do ciebie na chatę sprawdzamy czy dobrze schłodzone
Poważnie mówiąc to spotkanie zainteresowanych w realu nie byłoby najgorszym pomysłem, jak kiedyś sądziłem, ale o tym jutro mogę pogadać, a tymczasem dobranoc wszystkim bo muszę kończyć dzisiejszą sesję on-line. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
maile:
stalowe_(at)_stalowemiasto.pl invx_(at)_o2.pl Niedlugo bedzie normalnie biuro a wiec nawet do biura mozecie isc z zazaleniem na moderatora virusa Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|