Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Virus zrob cos zebym mogla zmienic nicka petycje napisalam a odpowiedzi to sie doczekac nie moge
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Virus zrob cos zebym mogla zmienic nicka petycje napisalam a odpowiedzi to sie doczekac nie moge na jakiego nicka chcesz zmienic? \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
ZZZoMo na takiego o ktorym ty najmniej bedziesz wiedzial
tajemnica " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Ja nie jestem administratorem tego portalu Ja nic tu nie moge czasami cos skasuje.. edytuje ot tyle.. zwykły ludź jestem.
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
to co ja bidulka mam zrobic?? chodze , prosze , pisze po obcych ludziach i nic....karza pisac na P.W a niech se wsadza...nie dziala...pisalam na stalowe i nic ale za to regulamin mieli czas wymyslec
|
|
|
|
Marudzisz kobieto dlaczego nie możesz założyć nowego konta?
|
|
|
|
|
Cal bo jak zaczne dzialac na dwa fronty a potem trzy i cztery to sie w haslach i postach pogubie
|
~~ech | |
|
|
CYTAT Marudzisz kobieto dlaczego nie możesz założyć nowego konta? A po co? Niech szanowny admin wejdzie do PA i zmieni te pare znakow... |
|
|
|
|
|
a później każdy będzie chciał sobie pozmieniać, bo jak ania mogła to dlaczego ktoś inny nie może - trzeba być konsekwentnym w tym co się robi - nawet w zakładaniu nicka Ania sobie wymyśliła sobie, że chce mieć innego nicka - niech sobie założy konto chyba, że admini pójdą jej na rękę i po prostu zrobią wyjątek trwa to chwile a mieliby święty spokój bo jak baba się uprze to aż szkoda gadać ...
|
|
|
|
|
Cal a ja wierzylam ze mnie poprzeszsam pisales ze pod takiego nicka to sie kazdy moze podszycsam mi mysl podsunolesa teraz jak chce zmienic to przeciwko jestessasiad kurka sasiadki nie popiera oj nie ladnie nie ladnie a wogole to ja pierwsza bylam ze chce zmienic i tyle jeden wyjatek sie nalezy od reguly.... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Napisałem, że mogliby to zrobić, gdyż trwa to chwilkę i by mieli problem z głowy Ja tam nie jestem ani za ani też przeciw ale dobrze wiesz, że za Tobą mogą pójść inni może ja bym sobie zmienił nick ... żart
|
|
~~anulka | |
|
|
i tak cie lubie
|
|
|
|
|
|
CYTAT i tak cie lubie kim Ty jesteś klonie |
|
|
|
|
ale smieszne Cal wieszi to bardzo smieszne
jak mogles mnie nie rozpoznac jak???? wstydz sie " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
przecież Ty mnie nie lubisz więc o co chodzi
|
|
|
|
|
ze ja cie nie lubie? ja cie Cal lubie ale teraz to juz nic z tego nie rozumiem ....skad to pytanie
|
|
|
|
Żartowałem Aniu A Ty musisz brać to wszystko na poważnie ehh te kobiety... Będę szedł spać bo zmęczony jestem Dobrej nocy Tobie i reszcie życzę a tak swoją drogą to o jakie pytanie chodzi? Ja tam żadnego nie zadawałem
|
|
|
|
|
Cal prowokujesz mnie... do odpowiedzi a potem to mnie wywala z forum za pisanie kolorowych ....papa
|