NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 »
Murzyńskie zamieszki w Warszawie.,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 28 Maja 2010r. 16:53  
co nie zmienia faktu że nie podobają mi się murzyni mieszkający w Polsce.

Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Maja 2010r. 16:53  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Maja 2010r. 16:58  
Mi się także nie podoba że musimy migrować na zachód by podcierać dziadkom tyłki, zmywać im naczynia, budować i odwalać czarną robotę. Czuję się chuowo jak ktoś mi mówi że irlandczycy mu w okno jajkami rzucali.

Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Maja 2010r. 17:01  
co nie zmienia faktu że nie podobają mi się murzyni mieszkający w Polsce. uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Maja 2010r. 19:47  
Ustosunkuje się w końcu do wydarzenia ;)
Szkoda chłopa ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Chyba wszystkim (poza nim) to wyjdzie na dobre. Ciekawe tylko dlaczego policjant nie strzelił w nogę. IH8U podaj info kiedy okoliczności się wyjaśnią.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Maja 2010r. 20:02  
CYTAT
CYTAT
Co robią z białymi w RPA
podobne rzeczy jakie wyczyniała \"cywilizowana\" biała część ludzkości niejednokrotnie. I wcale mnie to nie dziwi. Wy pewnie tez byście im to zgotowali gdyby tu byli więc jesteście równi.
Jakoś specjalnie za żadna równością nie jestem bo takiej nigdy nie było i nie będzie. Śmieszą mnie tylko takie fobie i bzik na punkcie akcentowania różnic celem podbicia swego ego. Nie bez powodu rasizm jest karany i ja to popieram. Dodam jeszcze że miałem do czynienia z wieloma czarnymi, [z racji tego że mieszkałem pewien okres czasu w bardzo multikulturowym kraju]. Znam wiec problem także z własnego doświadczenia czym pewnie żaden z was nie nie jest w stanie się pochwalić.
Zbudowałeś jakiś most czy może tamę? Wyślij mi swoją fotkę a pokaże Ci gdzie leży problem :p

Czyli podswiadomie wiesz, ze jest to problem.
prosze tez nie pisz o tym , ze jak ktos pisze prawde o poczynaniach tej ''wspanialej rozwinietej rasy'' dowartosciowuje sie, bo nie jest to prawda, tacy jak ty najlatwiej kwituja rozmowe nazywajac kogos rasista, faszysta itp.Czlowieku czarnuchy nie stworzyly zadnej zaszczytnej cywilizacji na ktorej mogl by sie wzorowac chociarzby, wedlug ciebie bialy nierozgarniety czlowiek a zniszczyly ich wiele.Twoj wywod na temat Kaszubow czy Slazakow pozostawiam twojej ocenie. pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

m87
m87
m87
ff
Wysłany: 28 Maja 2010r. 20:13  
zanim napiszesz glupoty to sie zastanow nad tym . W Afryce bylo kilka rozwinietych panstw zanim w jakiejs zapadlej Polsce czlowiek wyszed z jaskini.
To nie wina ludzi z Zachodu ze zawsze byli bardziej pracowici, zdolniejsi, rozgarnieci niz polacy, dlatego teraz trzeba jezdzic na Zachod zeby zapracowac i miec szanse spotkac sie z cywilizacja , kultura, czego w polsce nie doznasz
Spotkalem wiele osob czarnoskorych i nigdy bylo problemow , pomocni zyczliwi ludzie. Oczywiscie jak wszedzie sa rozni ludzie , jednak na 100 % szybciej szajbusa spotkasz w polsce niz na Zachodzie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Maja 2010r. 20:42  
CYTAT
Spotkalem wiele osob czarnoskorych i nigdy bylo problemow , pomocni zyczliwi ludzie. Oczywiscie jak wszedzie sa rozni ludzie , jednak na 100 % szybciej szajbusa spotkasz w polsce niz na Zachodzie

that's a point ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Maja 2010r. 20:48  
CYTAT
zanim napiszesz glupoty to sie zastanow nad tym . W Afryce bylo kilka rozwinietych panstw zanim w jakiejs zapadlej Polsce czlowiek wyszed z jaskini.
To nie wina ludzi z Zachodu ze zawsze byli bardziej pracowici, zdolniejsi, rozgarnieci niz polacy, dlatego teraz trzeba jezdzic na Zachod zeby zapracowac i miec szanse spotkac sie z cywilizacja , kultura, czego w polsce nie doznasz

Naprawde wierzys w to co napisales?? za czyja sprawa panstwa w Afryce sie rozwinely?? moze za sprawa ich wspanialych architektow, ktorzy z planowania budowy lepianek przerzucili sie na drapacze chmur?? ludzie nie popadajcie w paranoje, nie jestesmy tu po to by sie klucic lecz rozmawiamy.Zastanawia mnie tez fakt ze skoro Afryka byla bardziej rozwinieta od Polski, skad biora sie tutaj czarni studenci? tudziez handlujacy na bazarze w Warszawie i innych miastach?.
m87 powiedz mi za co ty tak strasznie nie nawidzisz naszego kraju? po tym wnosze, ze po przeczytaniu twoich postow nie moge oprzec sie wrazeniu iz '' kultura'' afrykanska jest dla Ciebie wazniejsza od twojej rodzimej kultury.
pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Maja 2010r. 20:54  
A ha i jeszcze jedno. Jak dla Ciebie jest to ;;jakaś zapadła Polska'' gratuluje wspanialego poczucia przynaleznosci narodowej

Prywatna wiadomość 

m87
m87
m87
ff
Wysłany: 28 Maja 2010r. 21:02  
nie czuje sie w zaden sposob zwiazany kulturowo z Polska ;]
za co nie znosze tego kraju w ktorym mialem nieszczescie sie urodzic ? za to m.in wszechobecne chamstwo, wmawiania calemu swiatu jaka to Polska jest wazna i wspaniala, moge wymieniac godzinami/miesiacami wiele przyczyn. Dlaczego tutaj studiaja, powod jest bardzo wazny : 1 ) sa o wiele tansze niz w innych krajach ; 2) niski poziom nauczania co nie pozwala sie przemeczac na studiach.
W Afryce istnialy wspaniale cywilizacje Xhasi , w Kenii poczytaj sobie o kontynencie. To ze masz zle doswiadczenie w kontakcie z tym ludzmi wcale nie oznacza ze sa gorsi.
Sprzedaja na rynkach po to zeby sie utrzymac, dlaczego Polacy zamiataja ulice w Londynie bo kraj z ktorego pochodza nie daje im zadnej szansy na zycie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Maja 2010r. 10:00  
m87 - ,,W Afryce bylo kilka rozwinietych panstw zanim w jakiejs zapadlej Polsce czlowiek wyszed z jaskini '' no dokładnie i co ? my rozwinęliśmy cywilizację a oni przenieśli się do szałasu . Ludzie z zachodu nie są bardziej rozwinięci czy pracowici od polaków , Zobacz jak polska wyglądała w XIV - XVI WIEKU http://polmap.republika.pl/polska1.htm W 17-tym wieku była wielka zaraza i co trzeci obywatel polski zmarł mieliśmy także na głowie Szwedów .Bardzo mocno nas to osłabiło . Gdy postanowiliśmy jako drudzy na świecie wprowadzić konstytucję to sąsiedzi się wqurwili że jakiś baran i cham będzie wybierał kto ma rządzić i miarka się przebrała . Dbając o własny interes , ze strachu aby u nich takie pomysły się nie przyjęły załatwili nas na 123 lata. Pomyśl jaki kraj ma szansę wygrać wojnę z trzema sąsiadami na raz..... Co ty masz w głowie aby porównywać kulturę afrykańską z europejską ?! Czarni są życzliwi i grzeczni ale nie u siebie. Dlatego ja nie chcę aby poczuli się w Polsce jak u siebie .Piszesz że Polacy zamiatają ulice w Londynie bo kraj z którego pochodzą nie daje im żadnej szansy na życie , być może ale robią to w E U R O P I E ! a z Kenii niech jadą do RPA na zmywak....

,,nie czuje sie w zaden sposob zwiazany kulturowo z Polska ;] za co nie znosze tego kraju w ktorym mialem nieszczescie sie urodzic ?'' Jak mam rozumieć takie stwierdzenie ? Brzmi typowo jak z ust czarnego Polaka którego matka spotkała murzyna na studiach , potem on wyjechał do siebie zostawiając ją z dzieckiem. Teraz mieszkasz gdzieś w okolicach Londynu masz lapka kupionego za funty na którym nie da się napisać : ś ć ż ą ę ł ó i nie czujesz się związany kulturowo. Jak myślisz że ten problem dotyczy tylko polski to jesteś naprawdę bardzo młody i naiwny.Jaki problem z obcokrajowcami mamy w europie to popatrz na Francję , Anglię czy nawet Niemców.
Tu możesz się douczyć o historii kraju w którym miałeś nieszczęście się urodzić . Dowiesz się przynajmniej że nie masz powodów aby się tego wstydzić a raczej być dumnym http://polmap.republika.pl/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 10:19  
CYTAT
za co nie znosze tego kraju w ktorym mialem nieszczescie sie urodzic ? za to m.in wszechobecne chamstwo, wmawiania calemu swiatu jaka to Polska jest wazna i wspaniala, moge wymieniac godzinami/miesiacami wiele przyczyn. Dlaczego tutaj studiaja, powod jest bardzo wazny : 1 ) sa o wiele tansze niz w innych krajach ; 2) niski poziom nauczania co nie pozwala sie przemeczac na studiach.
W Afryce istnialy wspaniale cywilizacje Xhasi , w Kenii poczytaj sobie o kontynencie. To ze masz zle doswiadczenie w kontakcie z tym ludzmi wcale nie oznacza ze sa gorsi.
Sprzedaja na rynkach po to zeby sie utrzymac, dlaczego Polacy zamiataja ulice w Londynie bo kraj z ktorego pochodza nie daje im zadnej szansy na zycie

Skoro nie czujesz sie w zaden sposob zwiazany s Polska i miales to nieszczescie urodzic sie tutaj, musisz byc bardzo nieszczesliwym i zalamanym czlowiekiem!!
Swoja droga, w jakim towarzystwie sie obracasz, ze otacza cie wszechobecne chamstwo?!;)

Zdecydowana większość zbiorowych gwałcicieli w Londynie to kolorowi.

Szokujący raport zrealizowany na zamówienie londyńskiej policji wskazuje że 96% sprawców zbiorowych gwałtów w Londynie to kolorowi. Białe kobiety stanowią 50% ofiar zwyrodnialców. Raport sporządzony przez starszego detektywa z jednostki Yard’s Operation Sapphire, zajmującej się przestępstwami seksualnymi ujawnia że zaledwie 8% sprawców zbiorowych gwałtów w roku 2008/09 było białych. 32% stanowili czarni, zaś 24% ludzie o „innym pochodzeniu etnicznym”, tożsamość sprawców reszty nie jest znana

Prywatna wiadomość 

m87
m87
m87
ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 13:41  
CYTAT
m87 - ,,W Afryce bylo kilka rozwinietych panstw zanim w jakiejs zapadlej Polsce czlowiek wyszed z jaskini \'\' no dokładnie i co ? my rozwinęliśmy cywilizację a oni przenieśli się do szałasu . Ludzie z zachodu nie są bardziej rozwinięci czy pracowici od polaków , Zobacz jak polska wyglądała w XIV - XVI WIEKU http://polmap.republika.pl/polska1.htm W 17-tym wieku była wielka zaraza i co trzeci obywatel polski zmarł mieliśmy także na głowie Szwedów .Bardzo mocno nas to osłabiło . Gdy postanowiliśmy jako drudzy na świecie wprowadzić konstytucję to sąsiedzi się wqurwili że jakiś baran i cham będzie wybierał kto ma rządzić i miarka się przebrała . Dbając o własny interes , ze strachu aby u nich takie pomysły się nie przyjęły załatwili nas na 123 lata. Pomyśl jaki kraj ma szansę wygrać wojnę z trzema sąsiadami na raz..... Co ty masz w głowie aby porównywać kulturę afrykańską z europejską ?! Czarni są życzliwi i grzeczni ale nie u siebie. Dlatego ja nie chcę aby poczuli się w Polsce jak u siebie .Piszesz że Polacy zamiatają ulice w Londynie bo kraj z którego pochodzą nie daje im żadnej szansy na życie , być może ale robią to w E U R O P I E ! a z Kenii niech jadą do RPA na zmywak....

,,nie czuje sie w zaden sposob zwiazany kulturowo z Polska ;] za co nie znosze tego kraju w ktorym mialem nieszczescie sie urodzic ?\'\' Jak mam rozumieć takie stwierdzenie ? Brzmi typowo jak z ust czarnego Polaka którego matka spotkała murzyna na studiach , potem on wyjechał do siebie zostawiając ją z dzieckiem. Teraz mieszkasz gdzieś w okolicach Londynu masz lapka kupionego za funty na którym nie da się napisać : ś ć ż ą ę ł ó i nie czujesz się związany kulturowo. Jak myślisz że ten problem dotyczy tylko polski to jesteś naprawdę bardzo młody i naiwny.Jaki problem z obcokrajowcami mamy w europie to popatrz na Francję , Anglię czy nawet Niemców.
Tu możesz się douczyć o historii kraju w którym miałeś nieszczęście się urodzić . Dowiesz się przynajmniej że nie masz powodów aby się tego wstydzić a raczej być dumnym http://polmap.republika.pl/

czlowieku nie wyskakuj mi z historia Polski bo nie masz o niej zadnego pojecia. Polacy z wlasnej glupoty stracili ziemie, z wlasnej winy stracili panstwo na 123 lata. Bylo duzo panstw ktore walczyly o przetrwanie i sie odrodzily po setkach lat . Nie mieszkam w Londynie umiech wiem to twoje marzenie, moze kiedys ci sie uda.
Twoje rozmyslania pasuja mi do osobnika ktory sprowadzil sie z zabitej wiochy i mieszka w 20 metrowym mieszkaniu i to jest dla niego calym swiatem. Gardzisz ludzmi wiec dla mnie jest wart mniej niz zero i radze ci zebys sie nauczyl historii Polski to moze zaczniesz myslec w co szczerze watpie ;]
Przeczytalem wiecej ksiazek z historii niz ty i cala twoja rodzina do 10 pokolenia wiec zamilcz ;]

Widac ze nie podrozowales po swiecie i to co w polsce uwazasz za normalnosc ,gdzie indziej jest chamstwem, dziadostwem ale w polsce to norma.
Europa powinna przyjac model przyjmowania pracownikow z zagranicy ala USA badz Australia , tylko ze wtedy 95 % polakow musialoby siedziec u siebie i pracowac za 800 umiech

Prywatna wiadomość 

m87
m87
m87
ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 13:43  
CYTAT
CYTAT

Skoro nie czujesz sie w zaden sposob zwiazany s Polska i miales to nieszczescie urodzic sie tutaj, musisz byc bardzo nieszczesliwym i zalamanym czlowiekiem!!
Swoja droga, w jakim towarzystwie sie obracasz, ze otacza cie wszechobecne chamstwo?!;)

Zdecydowana większość zbiorowych gwałcicieli w Londynie to kolorowi.

Szokujący raport zrealizowany na zamówienie londyńskiej policji wskazuje że 96% sprawców zbiorowych gwałtów w Londynie to kolorowi. Białe kobiety stanowią 50% ofiar zwyrodnialców. Raport sporządzony przez starszego detektywa z jednostki Yard’s Operation Sapphire, zajmującej się przestępstwami seksualnymi ujawnia że zaledwie 8% sprawców zbiorowych gwałtów w roku 2008/09 było białych. 32% stanowili czarni, zaś 24% ludzie o „innym pochodzeniu etnicznym”, tożsamość sprawców reszty nie jest znana

wrecz przeciwnie kolego, jestem najszczesliwym czlowiekiem na Ziemi . Nie mam stycznosci zbyt czesto z polakami. mieszkam w najcudowniejszym kraju , miedzy zyczliwymi ludzmi i nie musze sie bac ze dzicz ze wschodu tutaj zjawi sie w setkach tysiecy

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 13:50  
W takim razie to wszystko wyjasnia.Zycze powodzenia;)
Dziwi mnie tylko fakt iz cala ta twoja niechec do Polski i Polakow w zaden sposob nie ma odzwierciedlenia w tym co robisz,bez urazy ale interesujesz sie sytuacja polityczna tegoz znienawidzoneg przez Ciebie kraju, odwiedzasz strony internetowe tudziesz fora uzytkowane w jezyku Polskim,ktorym de facto w miare logicznie udaje Ci sie dysponowac;) ,wiec cos jest na rzeczy, ze prawdziwy patriotyzm ujawnia sie dpiero na obczyznie.
A ha jeszcze jedno. Nie boisz sie ze dzicz ze wschodu zjawi sie tam w setkach tysiecy, rownoczesnie nie przeszkadza Ci by dzicz z Afryki zalala twoj nowy wspanialy kraj?
pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

m87
m87
m87
ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 13:57  
CYTAT
W takim razie to wszystko wyjasnia.Zycze powodzenia;)
Dziwi mnie tylko fakt iz cala ta twoja niechec do Polski i Polakow w zaden sposob nie ma odzwierciedlenia w tym co robisz,bez urazy ale interesujesz sie sytuacja polityczna tegoz znienawidzoneg przez Ciebie kraju, odwiedzasz strony internetowe tudziesz fora uzytkowane w jezyku Polskim,ktorym de facto w miare logicznie udaje Ci sie dysponowac;) ,wiec cos jest na rzeczy, ze prawdziwy patriotyzm ujawnia sie dpiero na obczyznie.
A ha jeszcze jedno. Nie boisz sie ze dzicz ze wschodu zjawi sie tam w setkach tysiecy, rownoczesnie nie przeszkadza Ci by dzicz z Afryki zalala twoj nowy wspanialy kraj?
pozdrawiam

nie boje sie bo moj kraj stosuje odpowiednie procedury emigracyjne i jest tu bardzo ciezko sie osiedlic.
Zagladam na fora polskojezyczne bo moj pracodawca interesuje sie wahaniami cen nieruchomosci w Europie Wschodniej i co jakis czas musze sporzadzic sprawozdanie + rodzice ktorym musze pomagac , bo pracowali kilkadziesiat lat i bez pomocy nie byliby zyc na ludzkim poziomie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 14:04  
IH8U - dlaczego saczysz nienawisc wobec innych ras?

co mnie londyn obchodzi, wystarczy ze popatrze na polaczkow tutaj wiekszosc niestety to ludzie obludni, zawistni, zaklamani... chamstwo spotykane jest na kazdym kroku, zlodziejstwo jest wszedzie i przyklad idzie z samej gory i za tym przeswiadczenie tych 'ponad' ze sa bezkarni,... przyklady mozna mnozyc do bolu

najpierw popatrz na wlasne wlasne podworko, na wlasny kraj w ktorym niewielki procent to 'kolorowi' przestepcy i kto jest winny ze jest zle? murzyni?
wiesz jaka jest zasadnicza roznica pomiedzy innymi nacjami na emigracji a polakami? gdyby murzyni zastrzelili polaczka w RPA np. to polak polaka by jeszcze okradli gdyby ten konal, natomiast miedzy nimi to gest solidarnosci i pomocy na jaki nas polakow rzadko kiedy stac i uwazasz ze sa gorsi?

a co do 'dziczy ze wschodu' - ciekawe gdyby na twoj kochany bialy i dumny kraj najechali 'kolorowi' kolonizatorzy, zniszczyli twoj dom, twoja kulture, wyrzucili cie z miejsca w ktorym zyles caly czas po to zeby postawic sobie biuro z widokiem na jezioro... i do tego zatrudnili cie na w gescie swojej dobroci zebys pastowal im buty i myl samochody za prawie darmo lub tez calkiem za darmo jako niewolnik, ciekawy jestem jakbys wtedy mowil.... albo zamkneli cie w jakims rezerwacie z metalowym ogrodzeniem jak to w USA sie dzialo..... ciekawe co bys wtedy mowil, oni maja prawo miec co najmniej niechec do bialych.

non serviam
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 14:46  
.Nie wiem skad wzial sie uCiebie tak wyidealizowany obraz czarnych?
Nie sacze nienawisc do innych ras! Kocham swoja i mam prawo mowic glosno ze jestem dumny z tego ze jestem bialy!!
Nikt jakos nie karci zarnucha za to ze krzyczy o swojej dumie z powodu koloru skory,a napewno nie robi tego drugi czarnuch!!
za 20 lat bedziesz mial Londyn w PL tylko nie ten ekonomiczny lecz etniczny!
jeszcze jedno z racji tego iz biali ludzie rozwijali sie szybciej od ciemnej holoty ekspansywnosc na tereny zamieszkale przez indian, czarnych czy innych popaprancow byla zrozumiala.!!!!

Prywatna wiadomość 

m87
m87
m87
ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 14:59  
kto by chcial mieszkac w polsce? jeszcze po wprowadzeniu nowego systemu emerytalnego i po otwarciu rynku pracy w Niemczech i Austrii nastapi wielki exodus ludnosci. Zostaniesz moze z polowa ludzi, w tym 3/4 to emeryci ktorzy nie zdazyli sie nauczyc jezyka obcego i musieli zostac.
Jestes strasznym ignorantem i sprawdz sobie co bialy czlowiek zawdziecza Arabom, Chinczykom, Hindusom , Indianom etc. Polska nigdy nie byla toleracyjna ani urokliwa , to sie nie zmieni nigdy bo Polacy to nacja ktora nienawidzi kazdego obcego

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 15:21  
IH8U - nie saczysz nienawisci? a to?
"jeszcze jedno z racji tego iz biali ludzie rozwijali sie szybciej od ciemnej holoty ekspansywnosc na tereny zamieszkale przez indian, czarnych czy innych popaprancow byla zrozumiala.!!!!"
- to co to jest?

nie mam wydealizowanego obrazu czarnych tylko ty masz wypaczone podejscie do czlowieka ktore cechuje ludzi prymitywnych. wiedz ze rasa biala to ok. 8% swiatowej populacji - wiec nie wiem kto ci dal przyzwolenie do wywyzszania sie z tego powodu....

non serviam
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 16:35  
Asfalt powinien lezec na ulicy !!!!!!

Wkurzaja mnie obroncy czarnuchow i innej brudnej holoty.
Ci obroncy to ciemnota ktora slucha tego co mowia w TVN i pisza w Gazecie Wyborczej i na wielu portalach internetowych m.in. onecie.

Wszedzie gdzie najechalo sie tej holoty jest zle i niebezpiecznie.

A te oszolomy ktore tak lubia czarnuchow i arabusow niech sobie np. pojda do "ich" dzielnicy np. w Paryzu - to zobacza jacy oni fajnie i przyjacielscy sa.
Albo do jakiejs czarnej dzielnicy w USA.

Ta czarna tepa holota to tylko kradzieze, rozboje, gwalty, mordersta, handel narkotykami i tyle !!!

Pieprzeni obroncy zobaczcie sobie ile procent wiezniow w amerykanskich wiezieniach to czarnuchy i latynosi ? A zobaczie ile procent spoleczenstwa stanowia ?!

Prywatna wiadomość 

m87
m87
m87
ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 17:11  
widzisz mowisz "czarna holota to kradzieze ... " etc. to wiedz o tym ze tak sie mowi o polakach w Norwegii czy Islandii badz gdziekolwiek a wiesz dlaczego ? bo Polacy najwiecej kradna, pija, gwalca i tak dalej. Nie trzeba jezdzic do Paryza , wystarczy przejsc sie po polskich miastach zeby zobaczyczyc biala dzicz ,nie szanujaca niczego. W USA juz teraz badz za kilka lat bedzie wiecej ludnosci kolorowej niz biale ale wiesz co ? tam jest szacunek do 2 czlowieka czego w polsce nigdy nie bylo i nie bedzie, miedzy innymi plemie polskie nie ma zadnej przyszlosci

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 17:38  
CYTAT
tam jest szacunek do 2 czlowieka czego w polsce nigdy nie bylo i nie bedzie,

Hahahaha.
Szacunek - no ja pierdziele.
Tam to jest tylko szacunek do $$$.
Tam to dopiero nikt z nikim sie nie liczy.

Przestepczosc jest wszedzie i zawsze bedzie.
Ale czarna holota tylko tym glownie sie trudni- gdzie tylko sie pojawi.

A te oszolomy ktore tak wiele maja przeciwko Polakom to jak ich tak bardzo nie nawidza to niech sobie w leb strzela - bo tez sa Polakami.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 17:46  
CYTAT
to sie nie zmieni nigdy bo Polacy to nacja ktora nienawidzi kazdego obcego

A kurde pieprzeni Zydzi wszystkich nienawidza, rozkrecaja wojny itp ale o nich nie mowi sie rasisci itp.
Im wolno mordowac ludzi (palestynczykow itp), robic Getto brac te male pejsy zeby z gory ogladaly sobie jak morduje sie innych !
Niestety polska ciemnota wierzy w jakis holocaust itp.
Ta plaga robactwa (Zydzi) rozprzestrzenila sie na caly swiat i to przez nich jest wiekszosc konfliktow na swiecie.

Sam jakbym mogl zdobyc atomowke to dalbym jakims Arabom zeby zrobili z nimi porzadek.

Wtedy dopiero na swiecie zrobiloby sie spokojniej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Maja 2010r. 19:30  
CYTAT
widzisz mowisz \"czarna holota to kradzieze ... \" etc. to wiedz o tym ze tak sie mowi o polakach w Norwegii czy Islandii badz gdziekolwiek a wiesz dlaczego ? bo Polacy najwiecej kradna, pija, gwalca i tak dalej. Nie trzeba jezdzic do Paryza , wystarczy przejsc sie po polskich miastach zeby zobaczyczyc biala dzicz ,nie szanujaca niczego. W USA juz teraz badz za kilka lat bedzie wiecej ludnosci kolorowej niz biale ale wiesz co ? tam jest szacunek do 2 czlowieka czego w polsce nigdy nie bylo i nie bedzie, miedzy innymi plemie polskie nie ma zadnej przyszlosci

biala holota jest u siebie (czyt w europie)!!!!!!!!!!!!!!! a czarnuchy panosza sie na nie swoim terenie i wiesz co??? wykorzystuja takich jak ty bialych naiwnych ludzikow, ktorzy krzycza o tolerancji! dla nich czowieku jestes tylko narzedziem, kolejnym krzykaczem ktory bez wynagrodzenia rozklada przed nimi czerwony dywan do socjala!!!!!!!!!!!
Zydki soja droga, maja swoj wklad w rozwoj multikulturalizmu, czlowiekiem pozbawionym torzsamosci narodowej latwo manipulowac, z tym ze czarnuchy i araby wymkneli sie z pod kontroli i nie chca sie asymilowac!!, nie chca krzyzowanie ras! daltego ze maja poczucie wlasnej wartosci, czego wy piewcy kosmopolitycznego stylu zycia nigdy miec nie bedziecie!

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »