|
|
|
No to teraz mam zadanie do wszystkich komentarz jakiejś jednej dziewczyny - czyj nie wiem - jest to komentarz do jednego zdjęcia na NK. Zagadka brzmi tak - co tu jest k***a napisane:
O J@Q sŁ!tT@$n!eE D0$t@uUa M! $!eM RoO$HoFf@ P!nES$Q@ ^^ Zna ktoś ten język? |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Cal mam pytanie....gdzie laziles dzis wieczorem?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
byłem w pracy do 22 a później Bila a dlaczego się pytasz?
|
|
|
|
|
a myslalam...ze gdzie indziej byles....
a znasz Virusa osobiscie moze? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
nie wiem kochana nie wiem kto to virus może się okazać kimś znajomym albo i kimś zupełnie obcym ;) a gdzie niby mnie widzialaś może tam byłem
|
|
|
|
|
hehe moze na piwie nie w pracy
|
|
|
|
więcej szczegółów słońce powiedz lokal a ja albo potwierdzę albo zaneguje
|
|
|
|
|
nie no...Cal pytalam powaznie czy gdzies wieczor laziles i to przed 22ga i nie chodzi mi o bile....ale skoro byles w pracy a nie w jakims tam lokalu....trudno
|
|
|
|
jednak zaczyna po tych cudach tuska niektorym odwalac
|
|
|
|
|
CYTAT nie no...Cal pytalam powaznie czy gdzies wieczor laziles i to przed 22ga i nie chodzi mi o bile....ale skoro byles w pracy a nie w jakims tam lokalu....trudno Jeszcze Mini Max (pub) przez chwile może tam? Poza tym wiesz przecież jak wyglądam |
|
|
|
|
sam nie byles... i o ta osobe mi chodzilo...... chcialam pomotac troche ale sie zgubilam ....
|
|
|
|
no ja już nie mam pojęcia o co chodzi
|
|
|
|
|
a....jakbyco to o nic nie pytalam bo juz mi sie pitoli...
|
|
|
|
CYTAT bo juz mi sie pitoli... Napisałbym, że w tym wieku o tej porze ludziom się zwykle pitoli, ale pewnie bym miał przechlapane, co? |
|
|
|
|
nie...qzwa....wcale mnie to nie denerwuje przed snem po 14h pracy...wcale...wracam do domu chce sie zrelaksowac....wl kompa...chwile jedna i druga milo...a tu nie wiadomo skad..czy z za gor czy rzekzjawia sie Edzio moj najmilejszy i co pisze...h on mnie naprawde musi kochac
|
|
|
|
Wiesz, że kto się lubi, ten się czubi, nie? Miłego relaksu..
Jakby co, to pisz na gg 1980 (http://www.gadu-gadu.pl/biuro-prasowe/firma-gadu-gadu/98) |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT sam nie byles... i o ta osobe mi chodzilo...... chcialam pomotac troche ale sie zgubilam .... Normalnie jak w filmie: halo, Magda? Cześć, tu mówi Oskar. Nie wiesz jaki Oskar? A pamiętasz jak byłaś miesiąc temu w klubie „Trzynastka"? No i tam Cię podrywał taki przystojny blondyn w czarnym golfie. Tak, zapytał czy może się dosiąść. No miał dołeczki jak się uśmiechał. I on był z kolegą. No właśnie i ja wtedy siedziałem dwa stoliki dalej… Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT No to teraz mam zadanie do wszystkich komentarz jakiejś jednej dziewczyny - czyj nie wiem - jest to komentarz do jednego zdjęcia na NK. Zagadka brzmi tak - co tu jest k***a napisane: O J@Q sŁ!tT@$n!eE D0$t@uUa M! $!eM RoO$HoFf@ P!nES$Q@ ^^ Zna ktoś ten język? "O jak słitaSnie (od sweet) dostała mi się różowa pinezka " CYTAT a myslalam...ze gdzie indziej byles....cool girl a znasz Virusa osobiscie moze? Jezeli chcesz mnie poznac to nie ma problemu. Tylko po co ? Nikt mnie na tym forum osobiscie nie zna zapewniam Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
CYTAT Nikt mnie na tym forum osobiscie nie zna ::umiech:: zapewniam No ja bym taki pewny nie był. ONI są wszędzie, ONI wszystko o nas wiedzą. ONI zjawiają się w najmniej oczekiwanym momencie. ONI mają haka na wszystkich, bez wyjątku... Ale dobre zioła na uspokojenie kupiłem |
|
|
|
|
CYTAT Jezeli chcesz mnie poznac to nie ma problemu. Tylko po co ? Nikt mnie na tym forum osobiscie nie zna zapewniam Jeśli twój emblemat jest podobizną twojej twarzy to nie wykluczone, że ja cię znam i ty mnie też |
|
|
|
|
tak tak sa wszedzie
Virus a czy ty nosisz okulary w czarnych oprawkach???? jesli taaak to wczoraj wieczorem w jednym z lokali piles piwko .....?? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Nikt mnie na tym forum osobiscie nie zna ::umiech:: zapewniam Ty chyba naprawdę jaja sobie robisz przecież w tym mieście wszyscy się znają i wszystko o sobie wiedzą Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT No ja bym taki pewny nie był. ONI są wszędzie, ONI wszystko o nas wiedzą. ONI zjawiają się w najmniej oczekiwanym momencie. ONI mają haka na wszystkich, bez wyjątku... Ale dobre zioła na uspokojenie kupiłem smiech2 Wiem Edzio... tez czasami się ICH boję ;) CYTAT Jeśli twój emblemat jest podobizną twojej twarzy to nie wykluczone, że ja cię znam i ty mnie też umiech Nic bardziej mylnego Emblemat mam taki bo akurat spodobala mi sie ta buzka nie nosze okularow... nie mam brodki... nie mam kolczykow CYTAT good tak tak sa wszedziegood Virus a czy ty nosisz okulary w czarnych oprawkach???? cool girl jesli taaak to wczoraj wieczorem w jednym z lokali piles piwko .....?? Niestety nie mieszkam obecnie w STW a o teleportacji nie ma mowy wiec... piwka nie pilem CYTAT Ty chyba naprawdę jaja sobie robisz przecież w tym mieście wszyscy się znają i wszystko o sobie wiedzą chytry Czasami robie sobie jaja A czy wszyscy sie znaja.. niekoniecznie. Anulka a ty masz bzika na moim punkcie czy cos ?? ze kazdy podejrzany Ci osobnik pasuje do mnie ?? Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Virus a czy to cos zlego....?? probuje rozszyfrowac paru osobnikow ale..... .......
no i nie odpowiedziales na moje pytanie o okularach " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|