Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
gdzie i za ile mozna zalegalizowac gasnice samochodowa? taka mala do samochodu osobowego.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 3 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na pewno na Staszica w LOK - u i jeszcze koło zajazdu SEZAM dokładnie za zajazdem w dość nietypowym miejscu bo tam są garaże zaraz przed lasem w jednym z tych garaży, kiedyś parę dobrych lat temu legalizowałem tam gaśnicę a tak w ogóle to mam ten sam problem bo w jednym z aut legalizacja wyszła mi już w grudniu i trzeba by się tam w końcu wybrać tym bardziej iż mieszkam koło sezamu no ale dupci ruszyć się jak na razie nie chcę
![]() Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
![]() |
|
i mi tez wyszla w grudni ale 2008 roku wiec trzeba sie ruszyc
![]() |
|
Dołączył: 3 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
To nieźle
![]() ![]() Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ja już nie legalizuje gaśnic 1 kg wszystkie leżą w garazu.
kupiłem 2 kilogramowe z manometrem. na paliwo każdy wydaje 500 zł co miesiąc prawie, ubezpieczenie 800-1800 a na gaśnice - tesco za 20 zł. A potem jest kuku bo trzaśniesz o asfalt taką o ile wiesz wogóle jak zrobić by działała i zanim zacznie pluć proszkiem to po akcji bo to tylko kilogram. A tak 70 zł i ma się gaśnice która przygasi auto. W zimie mało garażu nie spaliliśmy bo 4 gaśnice 1kg zadziałały poniżej oczekiwań "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
na lok-u robia tanio i profesjonalnie dokladnie sprawdzaja proszek i cisnienie i to tylko za 5zl jezeli trzeba wymienic proszek to koszt wynosi 15zl, a gasnica jest jak nowa
![]() |
|
|
![]() |
|
noo na Energetyków spoko 5 zł i na rok !spokój mandat 100we
|
|
|
![]() |
|
Gśnice przed elektrownią - oponki wymienić też moŻna !
//moderowano !! |
|