|
|
|
to (anty)Wyborca PiS i acer.Ten pierwszy ma misje do spełnienia (społecznie ?)ostatnio kopiuje całe teksty propagandowe swojego guru ,ten drugi podaje że jest z Kraśnika więc może by szczekał na swoim podwórku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Po co je czytasz olewaj je ,no może Cie krew zalewa że są lepsi od Ciebie.
Ja tych śmieci nie czytam i jest mi z tym dobrze. |
|
|
|
|
Od siebie jako że jestem grafikiem:
Jak można tak retuszować zdjęcia, że postać na nich wygląda jak manekin? Czyżby ten sam grafik co poprzednio za kampanii Tuska w 2005r? 19 pazdziernika 2005 20 pazdziernika 2005 :) |
|
|
|
|
pachołków kaczorkowskiego jarosława też od groma tutaj więc co za różnica.
jakby wywalic polityke to z 30 osób by wyleciało "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT to (anty)Wyborca PiS i acer.Ten pierwszy ma misje do spełnienia (społecznie ?)ostatnio kopiuje całe teksty propagandowe swojego guru ,ten drugi podaje że jest z Kraśnika więc może by szczekał na swoim podwórku. A co powiesz nt. zwolenników Kaczyńskiego?? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
ze zawsze będą mogli popatrzeć na siebie w lustrze
|
|
|
|
|
CYTAT ze zawsze będą mogli popatrzeć na siebie w lustrze I przy okazji strzelić sobie "małpkę", bo jak tu pić samemu... |
|