Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT A w Polsce pcha sie na urzad facet który o rodzinie nie ma najmniejszego pojecia. W związku z tym lepiej mieć faceta z piątką dzieci, które trzeba będzie ustawić w życiu dobrze ... ciekawe tylko,czy za pomocą samej nazwy "mój tatuś jest ..." Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
acer i wyborca PiS to już naprawdę wyraźne przejawy schizofrenii - każdy tutaj wie, że jesteście tymi samymi osobami funkcjonującymi pod kilkoma nickami - a tak sobie gadacie - gadasz między sobą ... czas chyba przejść się na badania bo peofilia i pisfobia dokonuje nieodwracalnych zmian w głowie ;)
|
|
|
|
|
CYTAT W Niemczech urząd Prezydenta może objąć kobieta, Von der Leyen, matka siedmiorga dzieci, zyskała uznanie jako minister ds. rodziny, seniorów, kobiet i młodzieży w pierwszym rządzie Angeli Merkel (2005-2009). nie martw sie o niego, wpisze sobie tak jak gajowy przydupas Tuska w wikipedii i bedzie wiedzial wszystko |
|