NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Prezydent z 7 dziećmi,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Cze 2010r. 19:06  
CYTAT

A w Polsce pcha sie na urzad facet który o rodzinie nie ma najmniejszego pojecia.

W związku z tym lepiej mieć faceta z piątką dzieci,
które trzeba będzie ustawić w życiu dobrze ...
ciekawe tylko,czy za pomocą samej nazwy "mój tatuś jest ..."

Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.]
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Cze 2010r. 19:06  

Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.]
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Cze 2010r. 20:26  
acer i wyborca PiS to już naprawdę wyraźne przejawy schizofrenii - każdy tutaj wie, że jesteście tymi samymi osobami funkcjonującymi pod kilkoma nickami - a tak sobie gadacie - gadasz między sobą ... czas chyba przejść się na badania bo peofilia i pisfobia dokonuje nieodwracalnych zmian w głowie ;)good

Prywatna wiadomość 

m87
m87
m87
ff
Wysłany: 2 Cze 2010r. 20:29  
CYTAT

W Niemczech urząd Prezydenta może objąć kobieta, Von der Leyen, matka siedmiorga dzieci, zyskała uznanie jako minister ds. rodziny, seniorów, kobiet i młodzieży w pierwszym rządzie Angeli Merkel (2005-2009).

A w Polsce pcha sie na urzad facet który o rodzinie nie ma najmniejszego pojecia. Jak taki kawaler moze zadbac o powodzenie polskich rodzin. Przykład mamy w Stalowej Woli jak Szlęzak wyskoczył z podwyżką za przedszkola, dobrze że doszedł do porozumienia z kilkoma radnymi z opozycji w stosunku do pisiorów stalowowolskich. Fakt, faktem kawaler nie zna się i nie ma pojęcia o rodzinie, zwłaszcza taki jak Kaczyński, który mieszka z mamą i nie ma własnego konta w banku.

Obrazek

nie martw sie o niego, wpisze sobie tak jak gajowy przydupas Tuska w wikipedii i bedzie wiedzial wszystko

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »