|
|
|
CYTAT To chcieli by usłyszeć wyznawcy O, wzięliśmy co nieco czy żeśmy wypili... A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT To chcieli by usłyszeć wyznawcy Prawa i Sprawiedliwości, rozgłośni Radia Maryja i czytelników Naszego Dziennika. Kto stoi za tym, że się rozbił samolot w Smoleńsku. Wiem, kto za tym stoi: mosad, gru, masoni, żydzi, cyklisci, ja , anarchisci, antychrysci, po, palikot, jaruzelski, wałęsa, szklo kontaktowe, niepolacy, niekatolicy, bartoszewski ten żydek , polanski ten zydek, putin, merkel, unia europejska, tvn, fakty po faktach, gazeta wyborcza, jeszcze raz putin, ciocia klocia, po prostu cały ten chłam platformiany i lewicowy. z tego co mi wiadomo to szkło kontaktowe and fakty po faktach to tvn ;) Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Dopóki nie było stenogramów, był krzyk i żądanie żeby NATYCHMIAST opublikować!!!
Po opublikowaniu krzyk: jakim prawem!!! Stenogramy potwierdzają, że zamachu nie było. Były błędy. Była presja, ale wielbicielom Kaczyńskich zaćma padła na oczy i uszy. Zresztą, po co grzebać w skrzynkach. Ktoś już z miesiąc temu stwierdził, że ci co zawinili zginęli. Sądzę, że tak właśnie było, nie mam tu na mysli akurat pilotów: Prezydent, Stasiak, Błasik, Kazana. Piloci natomiast powinni byli powiedzieć stanowcze NIE. Jeżeli ktoś był jeszcze współwinny to tylko kontroler lotu na wieży. Powinien był zamknąć lotnisko. Ale z całą pewnościa byłby skandal, że piloci to tchórze. A tak poza tym... czy Rydzyk przeprosił za szambo, skoro teraz opluwa innych??? |
|
|
|
|
Racja towarzyszko, jedyna prawda to rosyjska prawda.
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Ostatnio bardzo schamieliście towarzysze
A, jak to w zwyczaju mają ludzie kulturalni z chamami się zadawać nie trzeba. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
bokser, dla mnie taki osiłek, który mysli rekawicą bokserską to klastyczny przyklad półdebila.
Zapisz się na jakiś kurs z analitycznego myślenia może... Nie potrafisz zrozumieć, że 2+2=4??? Czego się spodziewałeś?? Że wybuch usłyszysz? Wasza mania wielkości... bo faktycznie ruscy nie mieliby co robic tylko rozpie..lac polski samolot z Wielkim Kurduplem... błagam nie kpij juz. Przerost formy nad treścią, jak zwykle. Powinien dostać nagrode Darwina, bo od conajmniej roku sam dążył do samounicestwienia (patrz Tibilisi). A na koniec, trzeba na łeb upaść by z sąsiadem-gigantem koty drzeć pięścia machając mu pod nosem a przyjaciela szukać na końcu świata. Na dokladke takiego który ma cie w dup...e |
|
|
|
|
jak na razie, bokser, to tylko ty prowokujesz i obrażasz.
Ani jednego postu nie napisałeś w temacie i MERYTORYCZNIE. Całość twoich wypocin to hasełka na poziomie gówniarza z 5 klasy podstawówki lub kopie tekstów innych "twórców" |
|
|
|
|
obywatel_ka a ty napisałaś coś merytorycznie po za stosunkiem do prezydenta iż był kurduplem itd? po za pokazaniem nienawiści?
PS Sarkozy też powinien dostać nagrodę Darwina, wszak wylądował i wystartował z lotniska w Tibilisi? |
|
|
|
|
CYTAT Sarkozy też powinien dostać nagrodę Darwina, wszak wylądował i wystartował z lotniska w Tibilisi? Manipulancie, fakty są takie że Sarkozy miał obstawę myśliwców i ustalony wcześniej plan lotu do Tbilisi. Nie zmieniał go w trakcie lotu... A nasz superbohater nie żądał obstawy i w planie lotu nie było Tbilisi... "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejku manipulacje to możesz sobie zarzucić. Nie stanowiło problemu wytyczenie nowej trasy jak i zgody dyplomatycznej. Problemem były błędne informacje iż lotnisko może być zbombardowane lub kontrolę mogli przejąć Rosjanie.
Co do myśliwców zapomniałeś napisać że to były rosyjskie, a więc będąc w przestrzeni powietrznej obcego kraju nie stanowiły żadnej eskorty, a raczej propagandy czy manifestacji. Przed kim ochraniały samolot z prezydentem, przed Gruzinami ? Czy przed Rosjanami? |
|
|
|
|
To tylko pokazuje, że Sarkozy jest dobrym dyplomatom. Nie krzykaczem jak LK. Gdyby ludzie z kancelarii Prezydenta wiedzieli za co biorą pieniądze i zorganizowali tą wizytę tak jak powinni to może wylądował by w Tbilisi.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
To tylko pokazuje iż jesteś niezorientowanym w polityce. Tak się składa iż jego pobyt i słowa zostały odebrane jako kompromitacja francuskiej dyplomacji, ale skąd możesz wiedzieć co powiedział wtedy o rosyjskiej interwencji skoro polityką zajmujesz się od "wczoraj"? :-)
W odróżnieniu od Sarkozego Kaczyński nie leciał do Moskwy, więc jego dyplomacja nie miała co organizować w Moskwie, jak i nie przewodniczył w UE, którą reprezentował również i Sarkozy. większego krzykacza tutaj to już od ciebie to nie ma, jedyne co potrafisz napisać to manipulant etc |
|