NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Gdybym był premierem – Kaczyński,
ff
Wysłany: 5 Cze 2010r. 23:12  
Biłeś brawo Donaldowi w ubiegłych latach jak obiecywał drugą Irlandię itd.?

Prawda jest taka ze rozpier...publiczne pieniądze, bo co mozna zrobić za te 6 tyś. Jak by pieniądze które teraz trzeba wydać na pomoc zostały wydane na modernizacje wałów to problemu by nie było i Donald by nie musiał brudzić sobie gumowców spacerując po terenach powodzi.

Zapytam skoro Tusk powiedział ze trzeba ludzi do pracy a nie licytowania się to czy podwinąl rękawy i ładował piach do worów ??? Wtedy mógł byś mu poklaskać.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 5 Cze 2010r. 23:12  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Cze 2010r. 23:26  
[cytat]Kaczyński dał 6 tyś powodzianom i tyle ! w 2007 roku

Platforma wybudowała nowe domy i osiedla jak zniszczyły huragany wioski to samo zrobi z powodzianami.

Brak Ci argumentów tylko piszesz o irlandii.

[cytat]

Brak mi słów, pamiętam wiec wyborczy Tuska, pamiętam przechwalanie się jego znajomości towarów spozywczych które wkuwał na pamięć aby pozniej błyskać ze zna realne życie Kowalskiego, pamietam jeszcze sporo tych obietnic i pamiętam ze nic z nich nie wyszło i wiesz co ? wyciągam konsekwencje.

Te domy to PO ze swoich pieniędzy stawiała czy z publicznych ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Cze 2010r. 23:37  
CYTAT
co za głupie pytanie z jakich pieniędzy.

eh czy ja z dzieckiem rozmawiam? nawet dzieci na WOS uczą się o budżecie państwa.

biedny jesteś w mysleniu

Własnie mi się wydaje ze w przerwach między wklejaniem tekstów przeglądasz odcinki z Wodnikiem Szuwarkiem
(ale chyba bajka nie z Twojego okresu).

O moje myślenie się nie martw bo jakoś daje rade ale wez się za siebie, bo nie dostrzegasz problemów.

Ps: Głupich pytan nie ma są tylko głupie odpowiedzi.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Cze 2010r. 00:20  
Szkoda czasu na użeranie się z takim typem jak acer. Pojawił się całkiem niedawno tutaj i zniknie pewnie po ogłoszeniu wyników wyborów. Dyskusja z kolesiem nic nie przynosi, a wręcz przeciwnie, zabiera czas który można spożytkować w inny sposób i w innym miejscu. Moim zdaniem najlepiej zostawić go samemu sobie żeby uprawiał typową dla siebie gównianą reklamę wiadomej partii. Ktoś tu zresztą napisał, że występuje pod kilkoma nickami więc próżna fatyga i przepychanki z kimś takim, który nic nie wnosi konkretnego do tematu oprócz zamieszania zakładając coraz to nowe wątki. Proponuję go olać.

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »